Аз не бих могла да живея с човек ,който не уважава правото на лично пространство. Мъжът ми също.
Мисля, че не съм спала като съм избрала да си прекарам живота с него и преценката ми е била много правилна. Щом толкова години сме заедно и се разбираме вече само с поглед.
Малко офф
Точно това коментирахме с мъжа ми снощи.
Бившият мъж на на наша позната вчера пребил новата си приятелка насред улицата. Така я е пребил, че момичето е било с разкървавено лице.
И на този си му личи, че си е боклук.
И аз никога не бих се обвързала с такъв като него.
Даже казах на ММ: "Той този щом на улицата си е позволил да я бие така, представи си какво го прави горкото момиче като са сами у тях.
Иначе въпросния винаги демонстрира парите, колите, излизания по заведения, гушкане на приятелката и т.н.
Погледнато отстрани ще каже човек, че тази мадама живот си живее.
Но лампичката трябва да светва още от факта, че бившата му жена избяга с 300 и не иска и да чуе повече за него.
Пък и не само- на този просто си му личи, че не става.

Защото ако със сигурност се знае, че се изневерява, аз проблем не виждам. Просто измаменият трябва да реши какво да прави. Голяма работа, че онзи не си признавал, че изневерявал, щом има сигурни доказателства. Въпросът е какво служи за истинско доказателство? Снимки, смс, телефонни обаждания или?