Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйето лудее! - тема 5

• 50 564
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, как сте? много хубава темичка Simple Smile Така и аз да се отчета . И на мен ми излязоха малко повече косъмчета на корема, но това е нормално, заради хормоните Simple Smile Иначе аз ви бях писала за количката ,че съм се спряла на Mutsy Evo, една мн близка приятелка я има и каза,че е супер доволна, лека и удобна . Аз също съм притеснена за тези косми. На моменти ме наболява ниско корема и откакто съм бременна не съм рискувала с кола маска , но мисля преди раждането, ако моята козметичка ме приеме да си направя. Вчера забелязах,че и на мен ми се е появила тази кафява лента, бледа е , но все пак е на лице. Относно к-кта за изписване, четох,че препоръчват бодито независимо от сезона да е с дълъг ръкав. И аз съм леко суеверна, но се опитвам мн да не обръщам внимание, не желая да се вманиачавам прекалено. Каквото ни е писано това ще е. Simple Smile На 2 седмици ходя да ми взимат кръв за хемоглобина,че ми беше последно 103, та моята лекарка искаше да му чуе тоновете и то нашето си беше вирнало краката на носа и си показваше чурката Simple Smile  Приятен ден и уикенд на всички!

# 61
И аз тази година ще се въздържа от моренце колкото и много да ми се ходи. Бях обещала на Мм, че ако бебето стане тази година ще се лиша от море.А за басейн и дума да не става. Все си мисля, че освен гъбички не са ок и препаратите във водата ме притесняват.

Cristi аз обмислям общите т.к индивидуалните много скъпички ми се струват,а ми се иска за бебчо с по -голям бюджет да разполагам,но после ще кажеш дали са полезни Simple Smile

# 62
hawovka, добре дошла! Лака бременност!

Басейни, морета-всичко пропускам аз. В басейн изобщо не бих влязлав това положение, умирам си от страх от инфекции?

За училище, ако издържа до Септември и Октомври, и ми разрешат да щъкам, мисля да ходя на това в Щерев и това в мола в Люлин.
 Вчера ходихме на феталната ехокардиография- чудесно се развива сърчицето на човека, отново измъчи докторката докато го огледа- въртя ме на всички стани, за да го види!

# 63
и на мен басеините ми се струват по-вредни от към препарати и болести

# 64
Cristi аз обмислям общите т.к индивидуалните много скъпички ми се струват,а ми се иска за бебчо с по -голям бюджет да разполагам,но после ще кажеш дали са полезни Simple Smile
На мен лично са ми много полезни, защото съм супер боса. Питай ме всичко за АРТ - нямам равна. Ама за след това съм абсолютно неподготвена Joy

# 65
За басейн и аз съм против. Но морето няма да го пропусна,смятам да посетя Гърция там водата е доста по чиста. Тези кусове само в София ли ги има?

# 66
daa, мен лично ме боли кръста от стоене в кола. Примерно един час е достатъчен и откачам. Затова Гърция ще ни се размине тази година. А пък и не искам да мърдам далеч от лекарите ми...страх лозе пази Mr. Green
Училища за бременни има навсякъде предполагам, знам със сигурност за Варна и Пловдив. Но както доста момичета казаха по-горе, спокойно можеш да научиш всичко от нета. На мен просто не ми стиска Rolling Eyes

# 67
  • София
И аз на отчет след прегледа: имам си здраво 800 грамово акробатче Heart Eyes Краката горе и мирно не стои  hahaha Плацентата ми се е вдигнала, шийката е ок, околоплодните също. Имам си и снимки с прозявка  Heart Eyes Party много сладки  Flutter Heart Eyes
Два дни меря кръвно - нормално е  Thinking Явно е било инцидентно  Praynig

# 68
Мариша, браво на вас! Голямо бебе, в коя седмица си?

# 69
Мариша, браво на вас! Голямо бебе, в коя седмица си?
В лентичката пише 24+5 Simple Smile
Сега е момента да кажа, че и ние сме толкова като големина...само че съм с 10 дни по-назад като термин Joy Както каза една приятелка, ще го родя направо първокласник!

# 70
Оле и аз за мен имам такова чувство, но да видим, доста голям ми се струва корема ми Simple Smile Курсове за бременни има в София, Варна,Пловдив, Бургас , Стара Загора и в още един град май беше.

# 71
  • София
Ерен, толкова по ПРМ -24 +5, ама ову-то ми беше ранно, на 8 ден, така че съм 25 с. и 4 дни  Crazy Маниашки сметки  Mr. Green И аз ше го раждам готово за яслата  hahaha

# 72
Момичета, и аз да се изкажа по моята тема с водните басейни. Звъннах днес и на следящия аг да си каже мнението.
В общи линии за басейн- не се препоръчва, заради бактериите, но ако все пак ми се плацика кного, каза че може- само се мажа обилно в интимна зона с клотримазол преди влизане, а след излизане - изплакване и пак мазане с кремчето. Това кремче явно се ползва превантивно- и сега ми е изписал профилактично да се мажа отвреме навреме, а и той май го ползва преди вагинален преглед.
Абе аз всяка година се каня за басейн и не стигам до него, ама друго си е да знам, че може.

Иначе за морето е напълно ок според него- само да няма много водорасли и медузи - ама това си го спазвам и небременна Simple Smile

# 73
Момичета, да ви питам нещо. От няколко нощи подред, когато се обърна да спя на лявата страна и бебо започва да ме сритва. Чудя се вече да не би да не му е удобно?! Thinking Като се обърна на дясната и спира. Според вас как е? Пък нали уж наляво да се спи било най-добре.

# 74
При мен е различно,просто се обръщам на там дето не рита.Шегувате се вие за големите бебета ама дъщеря ми се роди 4.100... за номер две не ми се мисли:)

Общи условия

Активация на акаунт