Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйето лудее! - тема 5

• 50 481
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
И аз съм фен на живачните,но за съжаление счупих преди години тези,които бяха в нас   Sad
Сега имам два електронни и меря с тях.
За бебка няма да купувам отделен.Като се почистят добре,не виждам проблем да ги ползвам и на нея.

# 541
Живачните мерят най-точно, ама е неудобно, хем да пазиш да не се счупи, хем бавно.Но аз имам живачен и с него меря температурата на сина ми. Има съм няколко вида електронни...еми до тук всички са ми давали отклонения и вяра им нямам.

# 542
аз за детето ползвам инфраред термометър, бърз и точен е, доволна съм и не е скъп Simple Smile

матрака ни е някакъв от хиполенд, от баткото, запазен е. гледах да е средна твърдост и с калъф, че ако реша да го изпера. като цяло мисля че ням нужда да е много луксозен и с много пластове.

възглавница няма да ползвам в началото, но под главичката ще стои калъфка, че баткото често връщаше мляко и сменях калъфката, много удобно

днес си прегледах наличните неща от по-голямото дете, всъщност имам абсолютно всичко и ще купя само хигиенните неща - нова четка за коса, ножичка, кърпи, козметика, биберон и тн

вече имам нови дрешки за изписването и 3 торби с дрехи от преди

# 543
аз за детето ползвам инфраред термометър, бърз и точен е, доволна съм и не е скъп Simple Smile

матрака ни е някакъв от хиполенд, от баткото, запазен е. гледах да е средна твърдост и с калъф, че ако реша да го изпера. като цяло мисля че ням нужда да е много луксозен и с много пластове.

възглавница няма да ползвам в началото, но под главичката ще стои калъфка, че баткото често връщаше мляко и сменях калъфката, много удобно

днес си прегледах наличните неща от по-голямото дете, всъщност имам абсолютно всичко и ще купя само хигиенните неща - нова четка за коса, ножичка, кърпи, козметика, биберон и тн

вече имам нови дрешки за изписването и 3 торби с дрехи от преди
Може ли линк на термометъра?!

# 544
http://www.aliexpress.com/item/Baby-Digital-Thermometer-Health-M … 9309-8136f4a007e5

Дано излезе така, че нямам опит с поставянето на линкове

# 545
Справила си се Simple Smile

# 546
Казваш, че си доволна от него, а?  На  доста приемлива цена е, като  се има в предвид тукашните цени какви са 👍

# 547
Аз и няколко мои познати поръчахме такъв. При мен работи точно винаги и върху човек и насочен към нищото мери температурата в стаята. Една приятелка каза че за температурата в стаята не и мери точно, но върху човек е доволна и тя. Аз лично съм много доволна, но все пак е китайски сайт и може би има някакъв риск за някоя некачествена бройка. Ползвам го 2г вече, на чело или в ухо се поставя и за 10сек някъде отчита. Сина ми го харесва.   

Само да добавя че линка е на происволен продавач, модела на термометъра е този, но от телефона не мога да намеря точния продавач от който го купих тогава за 8 долара беше

# 548
Снаха ми ползва безконтактен с племенницата. Много са доволни. Точен е - всички се мерим с него и на дребосъка му е интересно, защото Прожектира едно зайче Simple Smile иначе мереха преди и кашата, водата за къпане и т.н. Прилича на този, но мисля, че е друга марка. http://www.pakostnik.com/bg/bezkontakten-termometyr-flash-nuk

# 549
Аз да дам отчет от днескашния ми непредвиден преглед. Уплаших се, че не усещам дребното и се обадих на док, тя ме привика и резултата е здраво бебе, ама така се е извъртяло, а аз нали съм носорог и не усещам.... в 26+1-825гр. Шийката и серклажа са добре, взехме МБ, че тя знае ква съм паника. И след 2 седмици пак ще се видим, дано издържа до тогава!

# 550
И аз бих се притеснила R_N, нали е добре мъника. Ти няма ли да почваш записите на тонове? На мен за другия път ми искат преди прегледа, 27г.с.+  bouquet

# 551
Да, инструктира ме другия път да отида по-рано и да мина на запис преди прегледа, за да ги види и да не ме задържа да чакам после. Тогава ще съм 28+2 дни
За терометри гледам си говорите,  аз само на живачните  вярвам, ама едва ли ще е подходящ за бебе/малко дете, да го тормозиш 5 мин до стиска под мишница, или ако спи...

# 552
Уплаших се, че не усещам дребното и се обадих на док, тя ме привика и резултата е здраво бебе, ама така се е извъртяло, а аз нали съм носорог и не усещам.... в 26+1-825гр.
Не ти, аз съм носорог. Продължавам да не го усещам изобщо, а днешният преглед показа кило и половина човек Mr. Green

# 553
cristi малко ти завидях Mr. Green Аз н моменти имам чувството, че отглеждам Пришълеца и той се опитва да излезе от корема през грешното място hahaha Че и обсегът на поразяване расте, скоро няма да има на коя страна да легна, а като съм права ми натиска мехура

# 554
Ако не ми казваха лекарите, че мърда, щях да мисля, че само спи това дете Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт