Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйето лудее! - тема 5

• 50 466
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
Фиффи, аз пък ти завиждам. След серклажа ме риташе точно в шийката и ме болеше, а пък аз бях щастлива, че се движи. Ако ще и някое ребро да ми счупи, ако рита ще съм по-спокойна и щастлива. То кой каквото си няма, това иска де, нали знаеш.
Кристи, ама вярно ли не го усещаш? Помня, че преди не го усещаше, ама що съм решила че вече редовно си го усещаш  newsm78.

# 556
Оо ама то е "засечено", че е активно, а ти не го усещаш? Респект! А мен ме обявиха за безчувствена майка, щото преди 20 седмица нищо не усещах, пък после като започнах и някак не можех да се умиля от тия непривични усещания отвътре и само мрънках Simple Smile

# 557
Уплаших се, че не усещам дребното и се обадих на док, тя ме привика и резултата е здраво бебе, ама така се е извъртяло, а аз нали съм носорог и не усещам.... в 26+1-825гр.
Не ти, аз съм носорог. Продължавам да не го усещам изобщо, а днешният преглед показа кило и половина човек Mr. Green
Браво много добре растете.Ние сме два дни след вас и още нямам на идея колко кг сме. И аз отглеждам една акробатка,нямаме неръчнато ребро hahaha

# 558
И моя дребосък на ехографа, много шава, ама аз нищооо! Миналата седмица док ме пита усети ли тоя ритник, аз нищичко не усетих и тя още тогава ми каза, че аз съм по-безчувствените явно, щото детето си мърда непрекъснато, кога по-леко, кога по-силно.
Поли, при тебе да ребрата ли стига? Моето до малко над пъпа макс.

# 559
R_N, нищо не усещам! От време на време може би, но не знам черва ли са или бебе Mr. Green

# 560
И моя дребосък на ехографа, много шава, ама аз нищооо! Миналата седмица док ме пита усети ли тоя ритник, аз нищичко не усетих и тя още тогава ми каза, че аз съм по-безчувствените явно, щото детето си мърда непрекъснато, кога по-леко, кога по-силно.
Поли, при тебе да ребрата ли стига? Моето до малко над пъпа макс.
Офф не питай като се завре под ребрата ми спира дъха,неприятно е но като легна на една страна се жмуцва по средата  Joy

# 561
Хихи, гледам за ритничета си говорите. Аз бях в 24+3 на преглед, щом легнах за преглед и като почнаха да ритат самия ехограф, не даваха да ги гледаме. Може би аз така съм ги научила, като не ги усещам почвам да побутвам корема и те ми отговарят с ритничета. Но пък май добре вървиме, девойката 700 гр, младежа 760 гр.

# 562
Здравейте мамита, да се запиша и аз при вас с госпожица, която очакваме на 10 октомври  Heart Eyes
Още изчитам темата  bouquet

# 563
Добре дошла и лека бременност!

# 564
Chuby, добре дошла  bouquet

# 565
Chuby добре дошла и Лека бременност.
Момичета аз в тази тема почти не съм писала , активна съм във фейсбук групата и тук не бях влизала дълго време.Последните 2 дни изчетох темичката и реших и аз да се включа.
Аз също бебчо го усещам малко над пъпа до ребрата още не е стигнал , но надявам се скоро ще стане.

# 566
Привет на новите попълнения в редиците ни!
Аз не цъкам фейса и не знам какви ги разисквате там  Thinking
Аз да ви кажа бебето го усещам постоянно, върти се, рита, бута, голяма каратистка е, не се спира, чак ме плаши близкото бъдещете ако е толкова активна ама живи и здрави да сме ще се справим с ваичко.
По напред писахте за козметика за бебо, аз се чудя на каква да заложа, по-принцип много харесвам продуктите на бочко, а и са разработени за българските ширини, знам ли, ще проучвам.
За термометъра, имам един електронен и мисля него да ползвам, трябва ли отделен за бебето?
Аз пак да върна темата за количките, но съм потресена за какви боклуци искат голяма цифра пари. Има някакви, чийто кош за новородено е толкова мъничък, че бебето на втория месец го изпълва и това на едни от нaй-разискваните и купувани във форума колички!!!!
Та, имам въпрос, някоя от вас има ли наблядения за Грако Ево? Четох много добри отзиви по чуждите форуми, но български коментари почти няма.
Какво ви е мнението за чико и за cam?
Поздрави дами  bouquet

# 567
И при мене ритниците са около пъпа, също е доста активна и не се спира  Flutter

По отношение на количките, аз също се спрях на Грако. Тя ми се стори най-удачна като тегло, начин на сгъване, цена, подвижност и т.н. Тази е мойта.

Колебаех се между нея е Jane, но клоня повече към Гракото.

# 568
АЗ си харесах количка на ABC 3 tech. Междудругото и аз усещам около пъпа, и ребрата взеха да ме стягат вече. Измислихте ли имена на палавниците?

# 569
Здравейте, аз съм с термин в края на октомври и ви чета, но не съм писала. Имаме кака на 4 години, а сега чакаме момченце. 
По повод количките: Не ви ли притеснява, че летният кош няма пълно легнало положение? Според мен е много по-удобно за детето, ако има. Иначе спят в седнало-легнала поза.

Общи условия

Активация на акаунт