Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйето лудее! - тема 5

• 50 463
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
Добре дошли на новите мами!
А да ви попитам, имате ли мнение и наблюдения за полските колички Adbor , Gusio и др.?

# 571
Здравейте, аз съм с термин в края на октомври и ви чета, но не съм писала. Имаме кака на 4 години, а сега чакаме момченце. 
По повод количките: Не ви ли притеснява, че летният кош няма пълно легнало положение? Според мен е много по-удобно за детето, ако има. Иначе спят в седнало-легнала поза.

Гракото и Чикото имат пълно легнало положение на седалката.

# 572
А да ви попитам, имате ли мнение и наблюдения за полските колички Adbor , Gusio и др.?
Пробвала съм ги само в магазин и ми се видяха страшно тежки.

# 573
И аз съм си харесала на Чиполино. Лека, маневрена, на приемлива цена като се има в предвид, че за близнаци трябва да заделиш минимум 1200 лв. за количка. Е на фона че всичко ми е х2, тази ми е идеалното решение. Като цяло в магазините досега са хвалили Чиполиното.
http://www.pakostnik.com/bg/kombinirana-kolichka-tuiks-chipolino

# 574

Аз си взех adbor s-line модела , хареса ми в нея , че коша за новородено е много голям и както сме да се каже зимни бебета, това е много добре. Мойта е 3в1 и летния кош има изцяло легнало положение, маневрена е с големи гуми с амортисьори.

# 575
Аз съм харесала Peg Perego, не ми е върхът на сладоледа, ама не ми се занимава вече да разучавам...

# 576

Аз си взех adbor s-line модела , хареса ми в нея , че коша за новородено е много голям и както сме да се каже зимни бебета, това е много добре. Мойта е 3в1 и летния кош има изцяло легнало положение, маневрена е с големи гуми с амортисьори.
Не е ли много тежка или аз се бъркам?
Иначе и аз съм на тема колички и вече тотално се обърках.

# 577

Не е ли много тежка или аз се бъркам?
Иначе и аз съм на тема колички и вече тотално се обърках.
На мен не ми е тежка, ама и аз съм си по-едра, тя не се усеща като я буташ, с лекота върви.Това са ми впечетленията от нея, чакам бебо за да я изпробвам както трябва. Но четох много за нея, даже и тук във форума имаше тема за този модел и едно лошо мнения няма за нея.

# 578
Ще я имам предвид да я видя на живо. Вече толкова марки и модели гледах, че накрая ще избера една, ще я купя и поне да не го мисля вече.

# 579
  • Пловдив

Миналата седмица си купих Gusio Carrera 3в1, в момента са намалени със 160лв, до изчерпване на количеството, а доста от цветовете са изчерпани вече.
Те са най - лекия модел от полските колички (проучила съм много подробно въпроса Simple Smile ). Рамата е 8кг с гумите, кош за новородено - 4.2кг, седалка 4кг. Вярно е, че горепосочените са по - леки, но за класа си е добре, а цената ми е важен фактор. Аз се спрях на нея и заради функцията коша за кола да се монтира на рамата, и че се сгъва с летния кош.
Живот и здраве на есен, ще мога дам по - изчерпателни отзиви  Simple Smile

# 580
Здравейте момичета! Отдавна не съм писала, но редовно ви следя. Добре дошли на новите мами и леко бременеене. Днес бях на ЖК, всичко с бебока е наред вече тежи 1.1кг. (27г.с.), проблемна остава само плацентата (превия) явно ще се лежи повече. Малкия мъник вече е заел поза с главага на долу и осещам, че ми натежава, когато  вървя. Раздава и ритничета и при мен около и малко над пъпа. Надявам се да да изкарам до 32 седмица това ни е целта за сега, а пък всяка отгоре ще е като подарък.

# 581
Здравейте мами....записвам се и аз в тази група, тъй като терминът ми е на 10 октомври. Оф аз още не съм избрала количка и дори нямам никаква представа какво да търся защото ми е първа бременност

# 582
Аз съм сега с полска количка, на Адбор, но Марсел Лен. Страхотна е. Високо проходима, здрава Рама, много добри амортисьори, които са ми били от полза по софийските тротуари, широк кош - и зимен и летен, 4 позиции на гръбчето, багажник, който побира далеч повече от 3 кг. Но да по-тежка е от другите, това се усеща, ако я дърпаш по стълби и буташ по голямо наклон. Аз съм едра и не ми е било проблем. Иначе маневреността й е завидна и лесно се управлява, кг не се усещат. Не ми допада това, че на всички полско колички гаранцията е само 1 год. Като съотношение цена/ качество е много приемлив вариант .
Термометър електронен на quic взех и съм доволна. Купих 2 електронни един от Лидл и един от аптека, ами има разлика в отчитането мерят по-малко с 1_2 градуса, което ми е важно. Сравни ги с живачен и се оказа, че електронния е най-близо като резултат. Него ще продължа да ползвам.
Аз съм много зле с краката, оттичат, като ходя много започват да ме болят пулусиращо, а за капак едната кифлички ми е затиснала един нерв и той все повече се възпалява. Казаха ми да лежа, 3 дни го правих и ме отпусна, но от обездвижването качвам и то по много... Вече съм + 12 кг , а имам още доста. Мисля си за мини фото сесия , хем ми се иска, хем не ми се дават мнг пари.

# 583
Добро утро, мами!
Само при мен ли още не се е завъртяло бебчето? Дъщеря ми беше седалищно без физиологични причини, какъв е шансът и второто да е така... Влизам в 30 седмица, а бебочка си седи, не искам пак да ме режат Sad

# 584
  • Пловдив
Моят бебок си е завъртян, както трябва още от 22 седмица  Rolling Eyes Но такива салта прави, че не знам до края как ще е  Crazy

AMAEBG за фотосесия за бременни ли имаш предвид?

Общи условия

Активация на акаунт