Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйето лудее! - тема 5

• 50 441
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
Катето88 защо не пробваш и подмивки със смрадлика? На мен ми откриха стафилококи и пих антибиотик 3 дни, предписаха ми и вагинални свещи, които обаче не ползвах. След курса с антибиотици микробиологията беше чиста, но се миех със смрадлика / отвара/. Купувах си само тоалетна хартия, която не е ароматизирана и най-обикновенна. Всеки път след тоалетна се почиствах и така. Но все пак е добре да го обсъдиш и с лекаря си.

# 646
Пробвах и със смрадлика, като един път ми помага, един път не, после вечер примерно с лайка се измия, едната вечер няма проблем, другата вечер кошмар... странно ми е как не е постоянно.... само памучно бельо нося. Чудя се дали да не си взема измиваш интимен гел, но нито мога да преценя дали е полезно, нито на коя марка точно... Говорила съм с лекаря ми, каза - нямаш гъби изчакай ще мине...ама то освен да минат 2-3 месеца, друго не се случва  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Евентуално си мисля на нервна основа да е или от спарване... друго не мога да измисля...

# 647
  • София
Кате, можеш да си вземеш измивен гел, разбира се. Аз ползвам Гинофит,неароматизиран, по препоръка на АГ. През месец, когато почувствам дискомфорт, а и сега след лечение на коки по лекарски съвет слагам за 6 поредни дни пак Гинофит, но вагинален гел. Това всъщност е пробиотик. Действа на принципа на кселото мляко от примера по-горе Simple Smile

# 648
Arlina, а измивен гел използваш ли и кой? Мнения за пяната Гинексид?

# 649
Катето88, и аз да предложа нещо, което ми помага при подобни неразположения и, което, струва ми се, някой друг беше споменал на предните страници. Млечна киселина за вагинално приложение (марката тук, която ми изписа моят лекар е geliofil, но сигурно я има под различни наименования). Действа като регулира pH-то във влагалището и организмът си се самолекува, един вид. 

# 650
  • София
Дано не го сметнат за реклама само:
Това са вагиналните апликатори, подобни по действие на тези за които ти говори 37C° ON - http://apteka.framar.bg/30017377/%D0%B3%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D1%84% … -5-%D0%BC%D0%BB-6

Това е измивният гел http://apteka.framar.bg/30017379/%D0%B3%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D1%84% … -200-%D0%BC%D0%BB

Последна редакция: нд, 24 юли 2016, 18:12 от Arlina

# 651
Момичета, някоя от вас ще се явява ли на ТЕЛК, защото няма да ми стигнат тези 180 дни. А ми е тъмна Индия самата процедура. Знам че лекаря който те следи издава документ с който трябва да се явиш на ТЕЛК, а после?

# 652
Момичета, някоя от вас ще се явява ли на ТЕЛК, защото няма да ми стигнат тези 180 дни. А ми е тъмна Индия самата процедура. Знам че лекаря който те следи издава документ с който трябва да се явиш на ТЕЛК, а после?
Аз подадох миналия ден.От ЛКК ми дадоха протокол за ТЕЛК и заедно със всички епикризи които имам ходих да подам документите.Там на място попълних една декларация за адрес по лична карта и мистоживеене. Това беше всичко.Сега ще чакам писмо в което ми опоменават на коя дата да отида при комисията и ще ми издадат болничния със задна дата.

# 653
Дано не го сметнат за реклама само:
Това са вагиналните апликатори, подобни по действие на тези за които ти говори 37C° ON - http://apteka.framar.bg/30017377/%D0%B3%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D1%84% … -5-%D0%BC%D0%BB-6

Това е измивният гел http://apteka.framar.bg/30017379/%D0%B3%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D1%84% … -200-%D0%BC%D0%BB

Много благодаря. Още утре ще го купя почистващия лосион и ще кажа отзиви.

# 654
  • София
За нищо:-), аз лично те съветвам да си вземеш и апликаторите и да си сложиш и 6-те дозички, за да нормализираш микрофлората след вдичките лечения. Те даже са показани при бременност.

Последна редакция: нд, 24 юли 2016, 23:58 от Arlina

# 655
Аз подадох миналия ден.От ЛКК ми дадоха протокол за ТЕЛК и заедно със всички епикризи които имам ходих да подам документите.Там на място попълних една декларация за адрес по лична карта и мистоживеене. Това беше всичко.Сега ще чакам писмо в което ми опоменават на коя дата да отида при комисията и ще ми издадат болничния със задна дата.

Благодаря Краси, а докато издадат болничния със задна дата при работодателя подаваш ли някакъв документ, или само казваш че си подала документ за ТЕЛК. Защото май отнема месец докато те извикат?

# 656
Даже при мен ще мине и повече от месец, щото комисията била в отпуск Laughing
. Иначе се обадих на работодателя и обясних ситуацията.Нищо не съм попълвала.

# 657
Grinning Ясно, не стига че ми е бавят болничните повече от 40 дни, а сега и отпускари хората Grinning Кога съм решила да забременея....  Joy

# 658
Grinning Ясно, не стига че ми е бавят болничните повече от 40 дни, а сега и отпускари хората Grinning Кога съм решила да забременея....  Joy
Ха ха , тъкмо си свикнала да чакаш Simple Smile. Може при вас да са си на работа и да е всичко по-бързо.

# 659
Момичета някоя от вас правила ли е изследване за гестацоинен диабет? Вчера бях на преглед и лекарката ме посъветва да направя, т.к. бебо върви с десетина дена по напред и амнионичната течност ми е на горната граница.

Общи условия

Активация на акаунт