Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйето лудее! - тема 5

• 50 443
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
Chuby, много неприятна случка, днес как си? Според мен трябваше след като не реагират от бърза помощ вие да отидете в най-близката болница.Дано са ти добри изследванията и да не се повтаря повече случилото се.

# 631
Между-другото и на мен преди време ми трябваше бърза помощ, но въобще не си правихме труда да звъним. Мъжът ми ме качи на колата и за 10мин бяхме в Пирогов.

# 632
На мен последно като ми е била нужна бърза помощ ни бяха казали,че ще дойдат само ако умирам или ако съм катастрофирала.Добре, че пирогов ни е близо и там се спасявам.Дано не ни се налага, че няма кой да дойде.

За количката и асансьора много неприятно.Ние сме на първи етаж,но имаме друга драма-във входа първо има пет стълби надолу и после пет стълби нагоре.Пълна лудост на архитекта.А моите хернии незнам как ще се справят с това.

# 633
  • Sofia, Bulgaria
И ние имахме кризисна ситуация, но изобщо не викахме бърза помощ - мъжа ми ме закара с колата. Проблемът беше, че бяхме на вилата и ни отне 20мин и токава си затвърдих мнението, че локацията на жилището ни е от първостепенна важност в близките 7 години - на една пресечка сме от Пирогов.
За асансьора също сме облагодетелствани, но ако Катето88 нямат гараж не бих рискувала и в колата да оставя количката - може да я разбият и още бели да си навлече.  Crazy
Абе не е лесно да си майка - вижда се още от сега  Laughing

# 634
Мда, така е, добре, че имаме мъже с коли да ни карат по болниците ...Не мога просто да се примиря с това отношение, направо нечовешко! Даже като ти дойдат контракциите трябва да те карат, защото няма като бял човек да те извози линейка до болницата. Страшна работа ....

Една приятелка също са с малак асансьор и си оставаше количката във входа, като се качваше в него. Качваше по стълбите като луда на входа с количката и бебето ...а хем живее в центъра, питам я, добре защо не сложите едни релси да качваш по лесно количката ... съседите не били съгласни ==== без коментар ....

# 635
  • София
И аз съм така-в центъра с висок партер без релси и малък асансьор и вече чакаме второ дете. А и подлези без асансьори Simple Smile

Предписаха ми Б12 500 мг в дупето на всеки 5 дни и днес ми беше първата, която си поставих успешно сама Simple Smile Някой друг бие ли си Б12 в дупето?

# 636
Предписаха ми Б12 500 мг в дупето на всеки 5 дни и днес ми беше първата, която си поставих успешно сама Simple Smile Някой друг бие ли си Б12 в дупето?
Аз имах 6 инжекции за един месец, но по 1000.

# 637
  • София
Сама ли си ги биеше и къде? Аз я бих в горната част на седалищния мускул, защото ми казаха само "дупето" и се ориентирах от статии и клипчета -напр. за спортисти.

# 638
Всичко бия сама Simple Smile Сядам, обръщам се на една страна и готово.

# 639
Мда, така е, добре, че имаме мъже с коли да ни карат по болниците ...Не мога просто да се примиря с това отношение, направо нечовешко! Даже като ти дойдат контракциите трябва да те карат, защото няма като бял човек да те извози линейка до болницата. Страшна работа ....
Кофти е, наистина, това, което ти се е случили и дано не се повтаря, обаче не съм чувала някоя да я кара линейка като я стегнат контракциите... Обикновено си е твоя грижа да отидеш някак в болницата. Не говоря вече в случай на инцидент.

# 640
Момичета как сте с покупките? Напредвате ли?

# 641
  • София
Момичета, нали ви инструктираха как да си биете инжекциите. Не се съмнявам, че знаете да изкарате първо въздуха от спринцовката, но после като забодете иглата, аспирирайте първо, за да се уверите, че не сте попаднали в кръвоносен съд.

# 642
Аз вчера харесах един спален комплект за кошарка и майка ми като ме видя, че гледам бебешки неща, директно ме извади от магазина и се размрънка, че още е много рано... и свекърва ми и тя не дава нищо да купувам... и май всичко ще се купува в 9-тия месец...който така чакам...от два дни вече усещам напрежение и в кръста.

Сега се сетих да питам дали ви се е случвало - още от началото на бременността имам сърбеж долу, лекуваха ме за вагинит, после за гъбички, после на микробиологията ми показа отрицателен резултата за гъби, а сърбежа си продължава и продължава...не е постоянен, подмивам се с лайка и ме успокоява, но снощи примерно не съм спала от сърбеж, сутринта нищо ми няма...ей така на приливи и отливи...

# 643
37C ON знам, че ние сами си осигуряваме превоз до болницата, дори когато ни се налага да ни карат до Спешното на съответната болница, но намирам това за порочна практика и като ходя по училищата за родители, виждам бъдещи родилки, които са склонни да плащат престои в болницата малко преди термина, само и само да няма някой проблем. Това е практика, която според мен трябва да бъде прекратена и да се обърне сериозно внимание на отношението към бъдещите родилки и спешна помощ.

По отношението на покупките, аз за сега само харесвам. Вече сериозно съм се замислила да си купя повечето неща от Кикиморско царство, защото он лайн са доста по евтини, отколкото от магазините. Даже вчера ходих да гредам колички Брейви 3 в 1 , цената в магазина беше 1100 лв, а он лайн - 620 лв.
И аз мисля да почва да пазарувам към осмия месец, не толкова от суеверие, колкото от тотално объркване от хилядите разновидности на всичко и вече не знам, кое е добре, кое не ...Точно харесам едно, то изкочи друго и така ... Ние в момента сме и в ремонт на новото жилище, където ще се пренесем. И то ми е допълнителен стрес, защото и там постоянно нещо се обърква и все изкачат допълнителни разходи. Взех си разни списъци от различните магазини и ще взема по списъка да направя един бюджет и по него ще карам. Друг вариант не виждам. 

# 644
Пробвай да се подминаваш с кисело мляко или айрян. Успокоява. И аз се дмеех на това ама добре действа. А и сега от жегата е нормално така да те   сърби.

Общи условия

Активация на акаунт