Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйето лудее! - тема 5

• 50 446
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
Мариша, чудесни новини:) Браво!

# 616
Аз приемам такава "чудовищна" доза, защото ми липсва щитовидната жлеза.   По принцип имам  хипофункция   (вродена) и при  бременност няма как да не е  висока дозата. Моята ендокриноложка също държи да е под 1 ТСХ. В началото беше много вдигнато- около 7, което е опасно за плода.

# 617
Аз приемам 25мг. Еутирокс и ТСХ е под 1. В началото ми беше почти 2, но падна.

# 618
Момичета, настинах от климатик, много ме боли гърлото, казвайте нещо за смучене

# 619

Исла Минт, Тонзилотрен... трябва да ти свършат работа, аз вече съм ги взимала поне 20 пъти, че цяла зима бях с настинка... Можеш да си вземеш Шуслерова сол 3 - за имунната система, още по-бързо ще ти мине гърлото....

Аз снощи едва се усетих, че ще имам ОГРОМЕН проблем с количката, каквато и да взема няма да се събира в невероятния ни асансъор, който е направен за не повече от 2-ма души, а ние живеем на 5-тия етаж...още не мога да осмисля, какво ще ми се налага да мъкна.... Как може да си купиш чисто нов апартамент, в чисто нова сграда, на разбира се - чисто нови цени, и накрая да са сложили асансъор, който не може елементарна работа да ти върши, защото ние и в момента не го ползваме, т.к. е прекалено бавен и за слизане е по-бързо да тръгнеш по стълбите и да се ползва само за качване ( всички съседи така правят). Извинявам се, че съм толкова емоционална и ви занимавам с глупости, но.... това е абсурдно!!!

# 620
Катето88, няма какво да се направи в момента. Единственото, което ми хрумва е ергономична раница в багажника. Местиш бебето в нея, сгъваш количката и се качваш в асансьора.

После нали знаеш -20-тина след раждането се провери задължително, защото с тази дозировка 99% ще изпаднеш в хиперфункция за малко. Много е неприятно и ще трябва бързо да се коригира дозата.
Да, ще коригираме, но аз по принцип си бях с високи дози - около 100.

# 621
  • София
Катето88, след като е нова сградата, вероятно имате портиер/охрана. Може би е вариант да оставяш при него количката, а бебето да качваш на ръце.

# 622

Исла Минт, Тонзилотрен... трябва да ти свършат работа, аз вече съм ги взимала поне 20 пъти, че цяла зима бях с настинка... Можеш да си вземеш Шуслерова сол 3 - за имунната система, още по-бързо ще ти мине гърлото....

Аз снощи едва се усетих, че ще имам ОГРОМЕН проблем с количката, каквато и да взема няма да се събира в невероятния ни асансъор, който е направен за не повече от 2-ма души, а ние живеем на 5-тия етаж...още не мога да осмисля, какво ще ми се налага да мъкна.... Как може да си купиш чисто нов апартамент, в чисто нова сграда, на разбира се - чисто нови цени, и накрая да са сложили асансъор, който не може елементарна работа да ти върши, защото ние и в момента не го ползваме, т.к. е прекалено бавен и за слизане е по-бързо да тръгнеш по стълбите и да се ползва само за качване ( всички съседи така правят). Извинявам се, че съм толкова емоционална и ви занимавам с глупости, но.... това е абсурдно!!!

Благодаря за отговора!

Надали това ще те успокои, но поне да знаеш, че имаш "сродна душа"- ние сме на 4ти  етаж, като сложим партера става 5ти и изобщо нямаме асансьор, а аз по принцип имам проблем с кръста. Сградата е на около 15 години, от онези кооперации, строени точно преди да влезе законът за асансьор на сгради с 5 етажа. Гаражът ни е много тесен, трябва и двете огледала на колата да са свити, аз не мога да я вкарвам, само ММ. Намислили сме просто да държим количката в багажника, друго решение няма Sad

# 623

Билкови бонбони Carmolis и ефизол. Аз така пих през два часа и на следващия ден вече не ме болеше гърлото. Но сега носа ми е запушен и за него незнам какво да вземам

# 624

Билкови бонбони Carmolis и ефизол. Аз така пих през два часа и на следващия ден вече не ме болеше гърлото. Но сега носа ми е запушен и за него незнам какво да вземам

Благодаря, съжалявам и аз нямам представа за нос, освен тази морската вода тип Стеримар, а и витамин C амбула в носа- капваш си по една капка 3 пъти на ден, на мен много ми помогна в началото на бременността

# 625
Нямаме портиер или някакво пространство на партера, където да мога да оставя количката. И аз си мислех за варианта в колата и от колата до асансьора само кошчето с бебо... ах тези хернии.... мразя ги повече от всичко на света!!!!!!!!!!!!!!

За нослето и аз нямам представа... и за него бих си взела Шуслерка 3, последния път поне така направих, защото мразя капки за нос... и ти минава за 2 дни Simple Smile

Ппффуу в един пост - 2 пъти мразя нещо, от сутринта съм с кривите... ще се постарая да го коригирам...  newsm78 ooooh! Rolling Eyes

# 626
Orange бих ти препоръчала Цинабсин, то е хомеопатично и мен за 1 ден ме оправя, провери дали става за бременни.

# 627
И нашия асансьор е много тесен. И аз  така ще процедирам- количката в колата, иначе няма начин Grinning Само, че ние  сме на 7 етаж.... Представете   си, ако трябва и  мъкнене.

# 628
Вчера преживях такова чудо невиждано, че още не мога да се съвзема. След като кротко си вечархме с мъж ми, получих невероятно стягане под гърдите като обрач по цялата страна. В началото болката беше слаба, но се усили невероятно много до такава степен, че нито можеш да дишам, нито да говоря, от мен течеше пот като река ...Звъняхме на бърза помощ 45 минути, на 112, ако искайте вярвайте, ни никой не вдигна телефона! ММ се обади на Торакс, Токуда и даже на някакви частни линейки, щом чуеха, че става въпрос за бремена жена никой не пожела да дойде на адрес, абсолютно никой! Да не говорим, че нямахме никаква връзка с Бърза помощ! След поне час адски болки, болката сама изчезна, както се беше появила. Обадих се веднага на наблюдаващата ме лекарка и тя ми каза, да пусна пълна кръвна картина, с чернодробни ензими. Това направих днес. Просто не мога да повярвам, че нямахме абсолютно никаква медицинска помощ! Чакам днес резултатите и не знма какво да мисля ... Случвало ли се е такова нещо на някоя от вас?  ooooh!

# 629
Много гадно, дано не е нищо сериозно!

Относно асансъора ние нямаме врче повече от година. Живеем на 5ет и по стълбите мъкна и двегодишния ми син. Не знам и аз какво ще правя, но шанса да го правят е минимален. Ще държа количката долу във входа. А относно тесния асансъор, сестрата на мъжа ми имаше този проблем и махаше едното колело на количката и така я вкарваше.

Общи условия

Активация на акаунт