Balea, Alverde, Catrice, Essence - 27 (Козметика от ДМ и Лили)

• 114 843
  • 717
  •   1
Отговори
# 360
декоративната на лумене е лумене или поне беше /имам някакви техни неща - лакове, бронзираща пудра и т. н./

# 361
Да, различни са - попаднала си на "запозната и компетентна" консултантка, може би  Mr. Green

# 362
Ами тя тази като ме види се стъписва, щото веднъж така я овиках... Crazy  Blush сигурно каза нещо, за да не я обвиня пак в незнание. Преди време имаше промо на дълготрайните червила на Макс Фактор, а те имат два вида и едните са по-евтини. В брошурата една цена, на щанда друга и тя нищо не може да ми каже... Гледа брошурата, гледа цената на щанда и недоумява, ама си държи на цената от щанда, и аз я нахоках. В Лили The Mall откриха от къде иде грешката - бяха объркани масово доста снимки в брошурата на подобни продукти и на тези червила също. Т.е. бяха намалени с малко по-евтините дълготрайни, а не скъпите дълготрайни с много. Laughing Ама тя и това не се сети! И сега като ме види, имам чувството че иска да стане невидима. Запецва от притеснение. Аз съм си звяр де... разбирам я! Mr. Green

# 363
  • Бургас
Да,и на мен ми се струва,че в Лили е по-евтино,от ДМ само един път накупих доста неща,имаше невероятно намаление на декоративна козметика.Иначе предпочитам Лили.

# 364
Бижу, с персонала на Лили друго не помага, добре си направила  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 365
  • Вестерос
Аз пък към каквото се засиля в лили е с 2,3 лв по-скъпо от ДМ

# 366
  • най-шареното място
Ако търся нещо минавам и през двете - имат различни марки и си заслужава, ако харесам нещо в първия може и да запомня цена. Но след като и в ДМ има буржоа, разликите са само собствените марки. Исках да купя някои неща на Аура, но разменените им цени ме отказаха - стряскащо необучен персонал.

# 367
аз също винаги виждам, че в Лили е по-скъпо, особено при боите за коса - всеки път като си взимам виждам сериозни разлики

# 368
  • София
Бижу, имам такива сенки на Буржоа (от 24 часовите) - прекрасни са  Heart Eyes

# 369
И на мен ми се видяха прекрасни Crazy зачудих се и на едни масленозелени, но тези ми харесаха повече. С какво ги нанасяш?
Имам и от тези на Мейбълин, пак дълготрайни и с пръсти нанасям, но ако има по-читав начин, споделете.

# 370
  • най-шареното място
С четка, но е странно усещане. И аз харесах зелените, но много са лъскави повечето неща /ружове, сенки/, включително тези зелени сенки.

# 371
  • Велико Търново
И аз имам от дълготрайните на Мейбълин, с четка ги  разнасям Peace  Щом казвате,че и на Буржоа са хубави, ще взема и от тях.
Днес си купих червило от серията Rouge edition, но не съм го разносвала, утре ще дам отзив.

# 372
  • най-шареното място
Мехбълинът са като мус, а на бурожоа - крем към пудра и няма нищо общо текстурата. Пробвай тестерът.

# 373
  • Велико Търново
Задължително, благодаря  ти bouquet
А като трайност приличат ли на Мейбълин?

# 374
  • най-шареното място
Не мога да кажа. Нямам мейбълин - не харесах цвят. А Буржоато, не съм носила повече от 6 часа.

Общи условия

Активация на акаунт