Balea, Alverde, Catrice, Essence - 27 (Козметика от ДМ и Лили)

• 114 854
  • 717
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Да знаете, че спиралата на Алверде не се оказа толкова лоша. Не прави миглите подредени и гъсти, а по-скоро дълги и леко подчертани и е подходяща за ежедневието, когато не се търси драма ефект. Ако някой има нужда от натурален продукт, може да я погледне.
Ето нагледно:
Скрит текст:

# 391
Аз съм много недоволна от спиралата на  Alverde Doll Lashes, нито дължина, нито обем, нито гъстота предлага. Само ми слепва и прави отвратителни и без това късите и редки мигли. Може някоя от другите спирали да е добра, но не и тази.  Peace

# 392
  • Варна
И тази в сравнение с други, е доста взискателна. Поизцапа ме, искаше си време, усилия и разресване, но в крайна сметка ефектът е приличен.
Не е най-доброто, на което съм попадала, но става.

# 393
Палитрата на Мейбълин в Лили е 21, в ДМ 23 лв. Взех последната от нашето Лили Party Blush
Тайга, ти спирала не ми рекламирай! Stop Няма смисъл! Laughing Hug Миглите ти са...  Heart Eyes

# 394
Аз ползвах тази на Есенс, много съм доволна!

# 395
Момичета, можете ли да ми препоръчате хубава отлепяща се маска за лице, която е в тубичка, но на лицето изсъхва и се обелва, събирайки всички нечистотии от порите със себе си? Преди године имах такава на Ейвън с ориз мисля, но сега искам да си взема нещо от ДМ или Лили, което да не е лепенки за махане на черни точки.  Peace

# 396
Преди години имах такава пилинг маска с отлепване на Астера, след нея нищичко подобно не открих. Или са като спукан балон на лицето ми като изсъхнат и просто се маха без никакво усилие, или не изсъхва и си остава като лепило. Сега имам ей тази http://1.bp.blogspot.com/-ZuBym9c2Als/VYKbas1I25I/AAAAAAAAJS0/7G … 1600/DSC_0467.jpg  и не знам как изсъхва, и как ще се отлепи, смятам да я пробвам след малко.

# 397
  • София
Благодаря за мненията за спиралата! Днес една позната беше с нея и много ми хареса,  а като гледах видео ревютата в youtube изобщо не ми допадна. Но пък и там девойките прекаляват с напластяването.

Тайга, много красиви очи имаш ( и мигли) !

# 398
Бижу, благодаря за мнението, пиши, като пробваш маската на Ейвън дали е добра. Онази моята някогашна ейвънска маска с ориз беше много хубава и миришеше уникално. От целия ДМ успях да намеря само това и тази вечер ще пробвам как е, но много ми се искаше маска в тубичка! Ако някой знае дали в Лили може би има, нека сподели.  Peace

# 399
  • най-шареното място
А защо търсите таква маска?
Пилинга се постига и с кърпа, а почистването с измиване.... Стана ми интересно Simple Smile

# 400
Искам я главно за почистване на черните точки, за да могат да се издърпват с премахването на маската. Лепенките за нос не ми понасят много.  Peace

# 401
  • най-шареното място
А маските на нютроджина не ти ли помагат. Те уж са най-доброто - пилинг ефект в маска-измиващ продукт.

# 402
Хималая има пилинг маска, марката се предлага в ДМ и Лили, също в аптеки, вероятно и в Елитис

Скрит текст:

# 403
Бижу, благодаря за мнението, пиши, като пробваш маската на Ейвън дали е добра.
Да, добра е. Не съхне много бързо, но изсъхва на плътна кора, която се отлепя с усилие, но не прекалено. Т.е. според мен е почти толкова добре отлепваща се, колкото е необходимо. Преди време някъде четох за китайските черни пилинг маски, че са толкова яки, че отскубват и мъха от лицето, но тази не е толкова силно дърпаща и все пак е достатъчно.

Пилинг маската с отлепване е добра за почистване на черни точки от носа, челото между веждите и брадичката, ако имате такива. Аз ползвам основно за носа. Изважда от най-малките дупчици едни неща като трънчета и порите се свиват след това.
Не става въпрос за пилинг за ексфолиране. Като обърнете свалената отлепена маска и огледате това, което е било върху носа, се виждат тези "бодлички", извадени от порите.

И регенериращата маска с екстракт от охлюви е много приятна също и прави кожата на лицето доста свежа. http://parfumi-kozmetika.com/product-3260.html

# 404
Ом, на Нютроджина не съм пробвала, но имам различни на Гарниер все измиващи пилинг продукти, но голяма разлика от нито едно от тях не съм видяла, черните точки си стоят все гордо на носа.  Laughing Ще потърся този продукт на Нютроджина, благодаря за предложението.  Hug

Бубанка, благодаря и на теб за предложението. За жалост в моя ДМ я нямаше тази маска на Хималая, но ще потърся скоро в Лили.  Hug

Бижу, благодаря много за ревюто. И аз бях чувала за черните маски с активен въглен, но в България не съм виждала от тях. Да, именно и аз имах пледвид това отскубване на черните точки, както правят и лентичките за нос (много гнусна картинка, като погледне човек какво му е било до преди минути на носа).  Peace

Последна редакция: вт, 28 юни 2016, 22:03 от esmeralda23

Общи условия

Активация на акаунт