Balea, Alverde, Catrice, Essence - 27 (Козметика от ДМ и Лили)

• 114 785
  • 717
  •   1
Отговори
# 510
  • Вестерос
Понеже коментирате Елитис.....доста е западнал като магазин напоследък.
И аз имам такива наблюдения Thinking избягвам го отдавна.
Той си тръгна от Варна, не знам от къде сте , но във Варна големият и този на Чаталджа са хубаво заредени, виждам позападнал на пазара, а най-първият срещу Планет  не го знам как е, но е факт , че доста неща са по-евтини там.

# 511
не знам кой го похвали, но много му благодаря! този екфолиант е ЖЕСТОК!  Heart Eyes

VELNEA Foot Exfoliating Scrub with Peppermint Oil

Скрит текст:
използвам го не само за стъпалата, но и за цялото тяло

Абсолютно подкрепям, страхотен продукт  Heart Eyes
И аз ползвам за цялото тяло  Blush
Аз лично Човечето прочетох и ѝ благодаря сърдечно  bouquet

# 512
  • Вестерос
Някой да си е взел синята палитра на Есенс от блогърската серия и да я е използвал вече за впечатления, много й се чудя, а нямам нужда сякаш и все пак е 10 лв.

# 513
Тифани, аз я имам. Мисля, че и по-горе ти казвах, много е добра. Хайлайтерът е доста силен, но е със златист отблясък. Бронзантът е силно пигментиран, двата цвята сенки са добри също, тъмната е доста силна. Аз се радвам, че си я взех, макар да имам един куп палитри със сенки и бронзанти.  Peace

# 514
  • Вестерос
Да сещам се, но не помнех дали си ги ползвала или само пробвала  Blush bouquet

# 515
  • Бургас
И аз си взех синята палитра, въпреки че имам купища сенки, ружове и хайлайтъри. Хубава е и абсолютно си заслужава десетте лева. Впечатленията ми се припокриват с тези на Есмералда 23. Идеална е да се носи в чанта или ако си на път. Събрани са три вида продукти в едно, като цветовете от бронзиращия руж спокойно могат да се ползват и като сенки. Хайлайтърът също е приятно златист и може да се ползва, както за озаряване, така и върху матовите сенки. Като цяло - многофункционална е.
Имам още две от палитрите - тази с кафевите сенки за вежди и очи и Винтидж Роуз. Тях още не съм ги пробвала, ще пиша по-нататък как са.  Peace

# 516
  • Вестерос
Мерси, май ще ги взема тогава  Hug

# 517
KDS, чакам ревю от теб за Vintage rose. Купих я за подарък на една приятелка и възнамерявам да й я дам след няколко седмици. Ако не е добра, дай знак, за да купя нещо друго за момичето.  Peace

# 518
  • Стара Загора
Днес си взех олио на Sun Dance, което съм купувала и предните две години (преди 6 фактор, днес взех 20-ти). Преди малко го отворих и ми мирише ужасно на спирт, а предните пъти като съм взимала мирише на хубаво - плажен аромат. Някой купувал ли си е такова олио и имало ли е то такава миризма на спирт  newsm78

Погледни съдържанието - ако има основна съставка алкохол денат, не се чуди

Има го в състава... Сравних етикетите със състава на стария с 6 фактор и този - съставът на 20 фактор е 2 пъти по-дълъг от този с 6.

# 519
Ох, Бубс, сега ли се казва?!  Laughing Hug Тъкмо вчера ходих до Лили, сега се оказва, че и утре ще трябва да тичам.  Laughing

виноват, забавих се докато снимам и сваля снимката  Laughing

по принцип ползвам ексфолианти за крака на цялото тяло - на СНБ също много ги харесвам, но те не са толкова бюджетни

# 520
Не е много за тази тема, но понеже тук май си коментирахме, та са ви споделя тазгодишните слънцезащитни впечатления. Обикновено взимам два продукта- мляко на Авен 30 фактор, и олио на Сън лайк 10 фактор. Първите дни с висок фактор, после олиото. Докато се мажехме с Авена, всичко беше ок, след като минаха на олиото се започна с обичайните пъпки, петна и обриви. Останалите от компанията не съм ги гледала с какво се мажеха, но ги сполетя същото. Само аз се разминах с тези неща, защото упорито си се мажех с Авен.
Та, ако имате проблемна кожа, избирайте си внимателно продукт.

# 521
Сиси, аз в неделя взех олио, но 6ти фактор-мирише си като лосионите-плажно.

# 522
❇Sisi_91❇ , кое е олиото? Може ли снимка?

# 523
  • Чукарландия
Ох, Бубс, сега ли се казва?!  Laughing Hug Тъкмо вчера ходих до Лили, сега се оказва, че и утре ще трябва да тичам.  Laughing

виноват, забавих се докато снимам и сваля снимката  Laughing

по принцип ползвам ексфолианти за крака на цялото тяло - на СНБ също много ги харесвам, но те не са толкова бюджетни

При нас в Лили ексфолианта е 4 лв. и нещо, може би промоцията е свършила. Но щом е хубав продукт, и 4 лв. не са много. Та си го взех, де.  Wink

# 524
  • Бургас/Пз
И аз не се удържах и го взех ексфолианта. Ми то за 2лв какво да му се чудиш. Ще го пробвам още тази вечер и ако ми хареса, утре ще си купя още един  Mr. Green

Да ви попитам за Базата на Катрис Ultra stay and gel shine и тези лакове http://www.catrice.eu/bg/nokti/lak-za-nokti/detaili/catrice-cosm … -lacquer-118.html, как ви се струват като качество?

Общи условия

Активация на акаунт