Balea, Alverde, Catrice, Essence - 27 (Козметика от ДМ и Лили)

• 114 801
  • 717
  •   1
Отговори
# 525
  • Чукарландия
Някой дали е ползвал Beach Blonde Плажно русо Почистващ шампоан и Плажно русо Балсам за лесно разресване Beach Blonde на JOHN FRIEDA? Hug

Мернах ги днес в Лили и доста се изкушавах да ги взема, но се удържах. Реших първо да попитам. Mr. Green

# 526
Някой дали е ползвал Beach Blonde Плажно русо Почистващ шампоан и Плажно русо Балсам за лесно разресване Beach Blonde на JOHN FRIEDA? Hug

Мернах ги днес в Лили и доста се изкушавах да ги взема, но се удържах. Реших първо да попитам. Mr. Green
по мое мнение - нищо особено  Peace

# 527
Да ви попитам за Базата на Катрис Ultra stay and gel shine и тези лакове http://www.catrice.eu/bg/nokti/lak-za-nokti/detaili/catrice-cosm … -lacquer-118.html, как ви се струват като качество?

Аз пробвах цялостната система на Catrice - база, лак от посочените и топ и съм доста доволна - трайност цели четири дена без обелени връхчета при интензивно миене и почистване с мокри кърпички. Доволна съм Simple Smile

# 528
  • Чукарландия
Благодаря, Holly Pink! bouquet

А пък не са евтини. Rolling Eyes

# 529
Именно - за тази цена качеството си е на продукти от 4-5 лв.  Peace

# 530
не помня кой, но някой преди време беше писал, че подобните продукти на балеа са по-добри от тези на JOHN FRIEDA

# 531
не помня кой, но някой преди време беше писал, че подобните продукти на балеа са по-добри от тези на JOHN FRIEDA
именно, точно  Mr. Green

# 532
преди време доста рових по блогове и намерих публикации, в които се твърди, че ш-ните, б-мите, маските и финишите на Елсев и Керастаз са на практика еднакви
нямам наблюдения по въпроса, на К. съм ползвала само два-три финиша, но от Е. /и Глис също/ съм била доволна като цяло
имате ли наблюдения по въпроса?
/не целя спор "евтино срещу скъпо" или убеждаване в някакви спестовни или не толкова спестовни каузи, само търся мнения и впечатления/
минах на профи козметика за коса и определно не съм толкова доволна колкото очаквах от продукти, уж подходящи за моята коса
разбира се, имам и уау-продукти, но такива намирах и в супермаркета преди /по-малко на брой, но тогава не се вглеждах и не избирах толкова/
въпросът ми е конкретно за Керастаз и Елсев

# 533
  • София/Горна Оряховица
На elseve имам един балсам, който много обичам. Не знам дали има съответстващ продукт,аз съм ползвала Кристалисте и ефектът не съответстваше на очакванията ми и парите, които хвърлих.    Балсамът е този, много го обичам прави косата ми супер лъскава.

Иначе е факт, че разочарования има навсякъде, във всеки клас. Например шампоан от високия клас не можах да намеря, на няколко пъти опитвах да взема различни. Профи или не, пърхота си беше налице. Засега намерих продукти, от които съм доволна  Heart Eyes

Някой назад питаше за слънцезащитата: Имам олиото на Sun Dance, 20-ти фактор, но на мен ми мирише на нещо сладко. Не мога да определя дали точно на кокос или какао, но нещо сладнеещо, трудно доловимо.

# 534
Ползвала съм този шампоан. Най-големия ми кошмар. Косата ми изглеждаше все едно не е мита - мазна, сплъстена, сърбящ скалп. Пълен ужас.

# 535
Момичета,имате ли представа дали този гел се предлага тук https://www.dm.de/balea-hygiene-handgel-300ml-p4010355026330.html

# 536
От същата серия съм ползвала двуфазния спрей Elseve Arginine resist и също се разочаровах.
Косата ми беше ужасна на допир,спластена.
Но от шампоана за боядисана коса-червения съм доволна.

# 537
Bоryana, може ли да споделиш кой е този продукт от който си доволна?

# 538
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
От два шампоана на Елсев не останах доволна, но от балсама Fibralogy съм впечатлена например.Явно и при тях като при профи сериите трябва да си намериш подходящ за типа коса.
Бтв аз от прочутия цимент на Керастаз съм тотално разочарована...

# 539
  • Стара Загора
И аз не се удържах и го взех ексфолианта. Ми то за 2лв какво да му се чудиш. Ще го пробвам още тази вечер и ако ми хареса, утре ще си купя още един  Mr. Green

Да ви попитам за Базата на Катрис Ultra stay and gel shine и тези лакове http://www.catrice.eu/bg/nokti/lak-za-nokti/detaili/catrice-cosm … -lacquer-118.html, как ви се струват като качество?

Базата я пропусни. Ползвах я 10-15 пъти, стигнах до половината и стана неизползваема. Буквално на почти засъхнало лепило приличаше. Освен това и докато ставаше, се нанасяше неравномерно и стоеше на топченца. Нито помагаше за по-лесно нанасяне, нито удължаваше трайността на лака. Но топ лак е супер. Един от най-добрите, които съм ползвала. Щом си купих и второ шишенце в запас, а аз съм пробвала много (професионални и дрогерийни). Peace

И аз си взех скраба на Velnea по ваша препоръка. Най-голяма заслуга обаче има Бубанка. Mr. Green
Наистина е гъст и с едри частици, много ми прилича на ексфолианта с морска сол на Avon. Той ми е любим.
Миришат еднакво или поне е много сходно - на ментова дъвка Орбит. Хем е ментово и свежо, хем не е остро и натрапчиво. И ефекта им намирам за сходен. Аз нанесох с пила тип ренде. Успя да премахне грубата кожа и стъпалата станаха меки, гладки и чистички. Аромата се разнася докато ексфолиирате. За цената от 2 лв е чудесен. Не замества обаче крема. Ако сте с доста груба кожа на петите, не очаквайте чудеса. Peace Погледнах на етикета в магазина - от 16.06 до 16.07 е промоцията.
Взех последната бройка от Старозагорското Лили. Беше до 11.2016 годен, но ще гледам да го изразходя до тогава. Не знам дали щяха да заредят скоро други и реших да го грабна. Mr. Green

Скрит текст:
Обаче така се вбесих докато се разхождах в магазина. Точно на стелажа зад мен, на гърба му, явно стоят мъжките дезодоранти. Два пубертета от мъжки пол на възраст не повече от 15, се кикотеха грозно и дразнещо, започнаха да пръскат наред. Обърнах се и ги погледнах, единия демонстративно каза на другия "това се тестери, бе" и продължиха. Щях да отивам да им правя забележка, но реших че не е моя работа. Тръгнах към касата и щях да пращам някоя от консултантките, които вървят като мухи без глави из магазина и предлагат помощ, макар че са невежи, да ги предупредят и разкарат, но бяха изчезнали. По това време вече на 50 метра от двамата идиотА и почти до касата, което е на другия край на магазина, все още чувам звука от пръскането на дезодоранти. ooooh! Побеснях буквално. Дойде ми реда за плащане и тези минаха зад мен при парфюмите, при което се обърнах и ги погледнах лошо с моя опасен поглед Mr. Green и единият явно се уплаши, изсмя се демонстративно и тръгна тичайки, като извика на касиерката "много хубави парфюми имате, ама.... " скъпи ли каза, не разбрах. Tired Tired
Ако бях от персонала, не знам какво щеше да им се случи. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт