Balea, Alverde, Catrice, Essence - 27 (Козметика от ДМ и Лили)

• 114 793
  • 717
  •   1
Отговори
# 540
Понеже кометнирате шампоаните, от тези против пърхот съм доволна от Виши. Какви ли не не съм пробвала шампоани, но понеже скалпът ми е доста чувствителен, от повечето пърхотът ми се появяваше сам. Харесвам и на Фруктис шампоана против пърот, но получа ли сърбеж и дразнене и пърхот, няколко измивания с шампоана на Виши и веднага се оправям.  Peace

# 541
Понеже кометнирате шампоаните, от тези против пърхот съм доволна от Виши. Какви ли не не съм пробвала шампоани, но понеже скалпът ми е доста чувствителен, от повечето пърхотът ми се появяваше сам. Харесвам и на Фруктис шампоана против пърот, но получа ли сърбеж и дразнене и пърхот, няколко измивания с шампоана на Виши и веднага се оправям.  Peace
Би ли показала шампоана на Виши?

# 542
  • Стара Загора
Пропуснах да коментирам и аз шампоаните. От дрогерийните, останах много доволна от този на Pantene Repair & Protect:

Без нужда от балсам, олио, маска. Само с него косата ставаше прекрасна. Heart Eyes Heart Eyes

От Елсевите ми харесва в жълта опаковка един. Май беше с червено по нея. Прави мека и жизнена косата и ухае страхотно. Относно серията в черни опаковки - Arginine Resist, приятелка пробва всичко което излиза и си беше взела шампоана с този спрей
http://www.ivis.bg/loreal-elseve-arginine-resist-x3-%D1%81%D0%BF … %D0%B0-p8336.html
Втората си опаковка ми я даде пълна, защото косата й взела да привиква, но пробвах само веднъж и подарих на друга приятелка. Косата ми стана сякаш безжизнена, беше твърда и суха, усещах я сякаш съм прекалила с лака за коса. Втората обаче се боядисва редовно и изправя, слага вафли и много й харесвала.

# 543
  • София
виноват, забавих се докато снимам и сваля снимката  Laughing

Нищо, на теб всичко ти е простено.  Laughing Hug
Взех два за всеки случай, а и да не се разкарвам само за един.  Laughing

# 544
Ползвам оранжевия Фруктис и съм доволна. Peace От маската с авокадо пак на Гарниер също.

# 545
  • Пловдив
Виждам, че обсъждате бюджетни шампоани, затова искам да се включа с похвала за този на Гарние:

По принцип търся шампоан за обем и рядко попадам на такъв, от който да съм доволна. За момента фаворитите ми са шампоанът за обем от професионалната серия на Лореал и този на Гарние. Дава обем и мекота на косата. Peace

# 546
Подариха ми Льо пети марселие за суха коса + балсам. Не си купувайте изобщо.

# 547
Аз имам белия - за нормална коса, никак не ми харесва. Чудя се дали директно да го хвърля, или да чистя плочките в банята с него.

# 548
  • Бургас/Пз
Нямаше как да се стърпя и да не пробвам ексфолианта още тази вечер. Бубанка, хиляди, хиляди благодарности, че сподели. Мнооооого съм доволна, утре отивам да си купя още два.  Mr. Green

Може ли да споделите колко пъти седмично ползвате ексфолианти за тяло??

Ивченце, благодаря ти, определено ме спаси от една покупка. Аз толкова рядко се лакирам, че със сигурност няма да мога да го изхабя Simple Smile

Боряна, този балсам който си споделила има ли го по тукашните дрогерии?

# 549
Неочаквано за мен самата, останах много доволна от шампоана за боядисана коса на Balea, отрази се много добре на косата ми, въпреки, че от шампоан не очаквам много, но този макар и леко, но все пак овлажняваше косата, измиваше я добре и беше с прекрасен аромат Simple Smile

А и като цяло, останах очарована от цялата серия, ефектът от която мога да сравня с този на професионалните продукти, които използват във фризьорските салони.

пс: косата ми като цяло е в добро състояние и нямам нужда от някаква специална грижа

За цялата серия, мнението ми може да видите тук:

http://theblackorchid9713.blogspot.bg/2016/06/balea.html

# 550
  • Стара Загора
Аз имам белия - за нормална коса, никак не ми харесва. Чудя се дали директно да го хвърля, или да чистя плочките в банята с него.

Аз мия тоалетната чиния с такива неуспешни продукти. Mr. Green
В случая щом е балсам, пробвайте го за бръснене. И с маски за коса става също. Whistling

# 551
От заплес писах в Звездните компромати... Mr. Green hahaha

А серията за руса коса дали е добра? Всъщност, аз също съм доволна от тези шампоани на Balea. Мъжът ми ползва този за кестенява коса, въпреки че неговата е почти изцяло бяла Laughing Аз съм ползвала този с никотин(дано не пиша някоя глупост!) и един в синьо-зелена тубичка, не помня за какво.
Но моята коса е много, много, безумно суха! ooooh! Мога да не я мия 10 дни и пак е прилична, а го знам, защото ми шиха тиквата веднъж и не трябваше да я мокря точно толкова дни. Mr. Green
Или ми препоръчайте шампоан за руса и много суха коса.
Ползвам си Нахткерцен все още и си ми харесав и той де.

# 552
  • софия
Ще взема и аз да ги прабвам шампоаните на Балеа ,Елсев не харесвам веднага имам пърхут .
Някой има ли впечатления от шампоана на Балеа за кестенява коса

# 553
  • Стара Загора
❇Sisi_91❇ , кое е олиото? Може ли снимка?

Ето това е - https://www.dm.de/sundance-sonnenoelspray-lsf-20-p4010355196385.html
Замених го с по-нисък фактор, който не мирише на спирт (всъщност което купувахме предните години) - https://www.dm.de/sundance-sonnenoelspray-lsf6-200ml-p4010355071446.html
Съставът на едното е 7 реда, на другото 3 Grinning

# 554
  • Вестерос
Виждам, че обсъждате бюджетни шампоани, затова искам да се включа с похвала за този на Гарние:

По принцип търся шампоан за обем и рядко попадам на такъв, от който да съм доволна. За момента фаворитите ми са шампоанът за обем от професионалната серия на Лореал и този на Гарние. Дава обем и мекота на косата. Peace
този го открих преди година и съм влюбена, купих си и маската

Общи условия

Активация на акаунт