Balea, Alverde, Catrice, Essence - 27 (Козметика от ДМ и Лили)

• 114 778
  • 717
  •   1
Отговори
# 555
Пепина709, ето това е шампоанът. Реално има само един вид, мисля. Казва се Dercos против пърхот

# 556
  • Пловдив
Виждам, че обсъждате бюджетни шампоани, затова искам да се включа с похвала за този на Гарние:

По принцип търся шампоан за обем и рядко попадам на такъв, от който да съм доволна. За момента фаворитите ми са шампоанът за обем от професионалната серия на Лореал и този на Гарние. Дава обем и мекота на косата. Peace
този го открих преди година и съм влюбена, купих си и маската

Доволна ли си от маската? Аз, след като останах очарована от шампоана, си взех балсама от серията. Но маската не съм пробвала.

# 557
Гарниерските шампоани, балсами и маски са много добри! Този с мед е чуден, още по-чудна е маската. И все пак оставам твърд фен на Фруктис - оранжевия шампоан ми е любим.
От балсамите жълтия - Repair & Shine 3, който го усещам като олио - няма такъв кеф, най-добрия балсам, който съм ползвала. Заглажда всичко, дори фризитата, усеща се маслено и прави косата бебешки мека и гладка, ресането е удоволствие (а моята се заплита ужасно)

Есмералда, не е само един вид - цялата серия се казва Dercos и има много продукти под шапката й  Peace

# 558
  • Вестерос
Виждам, че обсъждате бюджетни шампоани, затова искам да се включа с похвала за този на Гарние:

По принцип търся шампоан за обем и рядко попадам на такъв, от който да съм доволна. За момента фаворитите ми са шампоанът за обем от професионалната серия на Лореал и този на Гарние. Дава обем и мекота на косата. Peace
този го открих преди година и съм влюбена, купих си и маската

Доволна ли си от маската? Аз, след като останах очарована от шампоана, си взех балсама от серията. Но маската не съм пробвала.
Аз я взех онзи ден и днес я пробвах за пръв път, стана ми още по-мекичка косата. Аз и за пръв път си правя маска, все балсами съм ползвала. Последно ползвах червения балсам на ле петит, не съм и аз доволна, но пък на ле петит си взех душ гела с праскова и нектарина и много ми харесва  Blush

# 559
Холи, да, имах предвид, че шампоанът против пърхот е един вид. Иначе има и други Деркос; един от тях лилав против косопад също е доста добър.  Peace

# 560
  • Пловдив
   Холи, по твоя препоръка купих шампоана и маската на Гарние
с маслина. Още не съм ги ползвала, дано остана доволна.
Виждам, че сега хвалиш други.
Кои все пак според теб са най-хубави?

# 561
❇Sisi_91❇ , кое е олиото? Може ли снимка?

Благодаря. Попитах, за да видя дали дъм го ползвала, но не съм. Всичко, което съм взимала от Sun Dance е миришело приятно, типично на лосион за слънцезащита.

Ето това е - https://www.dm.de/sundance-sonnenoelspray-lsf-20-p4010355196385.html
Замених го с по-нисък фактор, който не мирише на спирт (всъщност което купувахме предните години) - https://www.dm.de/sundance-sonnenoelspray-lsf6-200ml-p4010355071446.html
Съставът на едното е 7 реда, на другото 3 Grinning

# 562
На Елсев бях взимала някаква розова серия, ако не се лъжа, беше ужасна. След поредното разочарование- олиото за коса, Лореалските неща вече ги пропускам.
Мислех и аз да минавам на нещо профи за коса, но случайно попаднах на една корейска маска, след която нямам нужда почти от нищо друго, за тънка коса е някакъв разкош. Сякаш обвива косъма с нещо, изправя го и му дава плътност и страхотен блясък.

# 563
  • Бургас/Пз
... но случайно попаднах на една корейска маска, след която нямам нужда почти от нищо друго, за тънка коса е някакъв разкош. Сякаш обвива косъма с нещо, изправя го и му дава плътност и страхотен блясък.
Скрит текст:
Може ли да споделиш коя, може и на ЛС да не спамим темата

# 564
... но случайно попаднах на една корейска маска, след която нямам нужда почти от нищо друго, за тънка коса е някакъв разкош. Сякаш обвива косъма с нещо, изправя го и му дава плътност и страхотен блясък.
Скрит текст:
Може ли да споделиш коя, може и на ЛС да не спамим темата

И аз с молба за маската  Praynig

# 565
Мислех и аз да минавам на нещо профи за коса, но случайно попаднах на една корейска маска, след която нямам нужда почти от нищо друго, за тънка коса е някакъв разкош. Сякаш обвива косъма с нещо, изправя го и му дава плътност и страхотен блясък.

'айде сега, бомби без линкове може ли да пускаш  Crossing Arms
дай подробен отчет, моля  Laughing Hug

# 566
И аз искам да я знам тази маска  Laughing

# 567
ЗАбравих да допълня за Elseve. Много съм доволна от спрейовете за коса без отмиване. Вече 3-4 съм изхабила. Помагат ми в подреждането на косата и по-лесното разресване.

# 568
Не съм в къщи и ми е трудно ровенето, пък и точното име на маската не помня, но ще помъча, щом ви е интересно.

# 569
  • Deutschland
Подариха ми Льо пети марселие за суха коса + балсам. Не си купувайте изобщо.

Що не каза по-рано?  Mr. Green Купих си шампоан с карите, няма такава отврат. Изсушава ми косата жестоко.

Общи условия

Активация на акаунт