Balea, Alverde, Catrice, Essence - 27 (Козметика от ДМ и Лили)

• 114 715
  • 717
  •   1
Отговори
# 615
  • най-шареното място
Заблуда е и глобяват сериозно, защото етикетът е договор. Това е офертата, което приемаш преди да стигнеш касата и тогава договорът е сключен. После е само изпълнение. А те били размислили.... сбъркали и т.н. Да, ако управителят не е в час. Може да си навлече неприятности след сигнал.

# 616
  • София
Ами.... за следващия път ще знам, въпреки че хич ме няма в разправиите.  Blush
То сигурно трябва да се направи снимка при желание да се подаде сигнал в КЗП, защото касиерката вчера много бързо смота етикета.  Mr. Green

# 617
Ами.... за следващия път ще знам, въпреки че хич ме няма в разправиите.  Blush
То сигурно трябва да се направи снимка при желание да се подаде сигнал в КЗП, защото касиерката вчера много бързо смота етикета.  Mr. Green

Не е нужно да се разправяш, но да повдигнеш въпроса в магазина. Ако не се разберете, отделяш 10 мин да разкажеш случилото се на сайта на КЗП/ КЗК според случая. Снимка определено ще помогне. Simple Smile

# 618
не знам кой го похвали, но много му благодаря! този екфолиант е ЖЕСТОК!  Heart Eyes

VELNEA Foot Exfoliating Scrub with Peppermint Oil

Скрит текст:

все още май е на промоция - около 2 лв., редова цена около 4 лв.
вече имам три опаковки  Laughing

използвам го не само за стъпалата, но и за цялото тяло
съдържа масло от мента, което освежава много приятно
частичките са пемза и овес - не са груби и са много, много на брой
консистенцяита е като гъст крем, прави кожата нежна и мека
тубата стига за около три пъти, което за ексфолиант от 150 мл. според мен е нормално
или поне за мен е нормално, защото харесвам гъсти и наситени с частички ексфолианти, които никога не се оказват икономични  Grinning
Вчера го издирвах този ексфолиант , но в Лили на Веслец беше 6 и нещо.

# 619
За матираща пудра, аз си взех прозрачната на Римел по препоръка на форума преди време. Много съм доволна  Peace Наистина е прозрачна и не си личи, че си с пудра, не прави ефект cakey. Матира доста добре.

# 620
  • Бургас
За матираща пудра, аз си взех прозрачната на Римел по препоръка на форума преди време. Много съм доволна  Peace Наистина е прозрачна и не си личи, че си с пудра, не прави ефект cakey. Матира доста добре.
И аз я харесвам,имам нея и бялата на Есенс,наистина с тях не си личи,че си с пудра,направо забравих за компактните пудри с цвят.

# 621
Тази ли е "прозрачната пудра на Римел"?
http://static.framar.bg/product/20130913185936rimel-pudra-100.jpg

# 622
Бижу, тази е:

Матираща пудра си е, с различни цветове, като има и цвят Transluscent, който е прозрачният. Седи много естествено, матира за дълго време, включително и за подновяване става.
Само към опаковката имам критика - кутийката е доста паянтова, горната капачка пада много лесно и поради това според мен не е подходяща за носене в чантичка с други продукти. Също капачето много лесно се чупи - веднъж да го изпуснеш и си заминава, моето се напука за няколко дни. Но за 4-5 лева не мога да се оплача изобщо честно казано, незаменима ми е. Доста други момичета я бяха похвалили преди време, за което благодаря. Не съм ползвала показваните на Есенс и Катрис и не знам дали е по-добра от тях.

# 623
  • София
Онзи ден си го купих за 1.99лв.
Бубанка жива и здрава да си Hug.
Краката кракатааа ама заексфолирах и нанагоре.. Mr. Green

# 624
Момичета, някоя от вас има ли впечатления за палитрите със сенки за очи, руж и контур на NYX? От тези, които са квадратни и на няколко нива. Ще съм благодарна на ревю.  Peace

# 625
  • София
Онзи ден си го купих за 1.99лв.
Бубанка жива и здрава да си Hug.
Краката кракатааа ама заексфолирах и нанагоре.. Mr. Green
И аз го взех за 1.99 вчера.  Редовната му цена е около 4  лв и нещо, така че може би този за 6 е бил друг. Видях, че имат доста видове.

# 626
  • Бургас
Здравейте, не съм ползвала шампоани от там, бихте ли препоръчали за мазна коса, тънка нещо от което сте останали доволни?

# 627
  • София
От доста време ползвам матираща пудра на Катрис и съм много доволна.  Peace

# 628
VELNEA Foot Exfoliating Scrub with Peppermint Oil (а има и други видове) е на цена 1.99 до 16.07.2016.  Peace

# 629
VELNEA Foot Exfoliating Scrub with Peppermint Oil (а има и други видове) е на цена 1.99 до 16.07.2016.  Peace
bouquetще отида утре да ги видя пак,може би не са си сменили етикетите

Общи условия

Активация на акаунт