Balea, Alverde, Catrice, Essence - 27 (Козметика от ДМ и Лили)

• 114 928
  • 717
  •   1
Отговори
# 165
Ще ме прощавате много, ама фон дьо тена ви хич не е виновен. Ежедневно ползвам Калърстей на Ревлон, който се води супер тежък, труден за махане и т.н.- нямам и една пъпка, обаче не го ли махна както трябва- резултата винаги е на лице сутринта, поне по няколко "изникват". ФДТ не е виновен в случая, а това, че не си чистите лицата както трябва. Фдт си запушват порите, а и кожи, предразположени към комедони трябва много хубаво да се чистят, за да не останат остатъци и да пречат на кожата да диша. Да не говоря, че дори и да се махат тези остатъци е важно с какво се почиства и какво се слага за през нощта като грижа и дали има някакви по- сериозно комедогенни съставки.

# 166
  • Вестерос
Ти да ме извиняваш, но кой ти говори за ревлон? Казвам за тру мача. С друг фдт съм нямала този проблем. И кожата ми не е предразположена към пъпки.. Даже в пуберските години почти съм нямала. Не на всеки кожата е еднаква  Rolling Eyes От къде знаеш с каква козметика се чистя и каква ми е кожата?! Това, че при теб е ОК, не означава , че и при другите ще е така. ooooh!

# 167
 ooooh! ooooh! ooooh!
Кожата си винаги, всеки ден, я третирам по един и същи начин, грима го почиствам с един и същ продукт от много време, а и останалата козметика която ползвам - кремове,серуми и т.н. са си същите. И преди, и сега.
И кожата ми не е проблемна, напротив.  Винаги съм имала чиста кожа.
И аз дълго време оправдавах фдт и си измислях други причини за някое петънце или пъпка, но уви.

# 168
Не че имам претенции към вашите кожи и начина, по който ги почиствате Laughing , но аз понеже ползвам Loreal True Match от доста време, не се оплаквам от пъпки. Simple Smile Вероятно просто става въпрос за индивидуална реакция и поносимост към съставките на фон дьо тена. Peace

# 169
Аз мога да споделя за L'oreal Infallible 24 Matte, слагала съм го 4- 5 пъти и след всяко носене съм поне с една- две големи подкожни пъпки доста болезнени. Това не ми е случвало с друг продукт досега. А иначе ми харесва като покривност. И Ревлон ползвам но такова нещо не съм виждала.

# 170
  • Вестерос
Естествено , че е индивидуално, затова и се ядосах на такива прокламации  ooooh!

# 171
Ще ме прощавате много, ама фон дьо тена ви хич не е виновен. (...)
Да не говоря, че дори и да се махат тези остатъци е важно с какво се почиства и какво се слага за през нощта като грижа и дали има някакви по- сериозно комедогенни съставки.

Все едно да кажеш, че и дневният крем няма значение, защото той стои на лицето точно толкова време, колкото и фон дьо тена. Joy

Понеже ми стана интересно, прегледах съставките на True Match и на трето място открих глицерин, към който  съм много чувствителна (а и като гледам в Гугъл не само аз) и се изпъпчвам дори, ако го има в някоя 20 минутна маска за лице. Глицеринът не се води дразнеща или комедогенна съставка.

От друга страна, с класически комедогенни съставки като твърди мастни киселини никога не съм имала проблем. Кожата ми е мазна.

# 172
И аз ползвам Тру Мач и съм много доволна. С мазна кожа съм и понякога ми излиза тук там някоя пъпчица, ако не съм си почистила добре лицето. Почиствам с Кларисоник и след това обтривам с розова или ментова вода.

# 173
Ти да ме извиняваш, но кой ти говори за ревлон? Казвам за тру мача. С друг фдт съм нямала този проблем. И кожата ми не е предразположена към пъпки.. Даже в пуберските години почти съм нямала. Не на всеки кожата е еднаква  Rolling Eyes От къде знаеш с каква козметика се чистя и каква ми е кожата?! Това, че при теб е ОК, не означава , че и при другите ще е така. ooooh!
Давам пример с фдт по- тежък, по- труден за премахване от тру мач-а. И естествено, че кожата на всеки е различна. Обяснявам нещата както стоят и казвам, че точно това зависи от много работи и давам примери.
А вие правите ли разлика между пъпка и изприщване, непоносимост или реагиране на кожата от дразнещи съставки? Тук смятам говорим за първото или някой не знае как да обяснява. А хората не са медиуми.
 И да фдт стои повече на лицето, но го слагате сутрин нали? Айде сложете го специално вечерта и легнете да спите. Няма да е същото, не говорете глупости.

# 174
  • Вестерос
 Shocked мислиш, че не правя разлика ли... съвети давала...

# 175
И да фдт стои повече на лицето, но го слагате сутрин нали? Айде сложете го специално вечерта и легнете да спите. Няма да е същото, не говорете глупости.
Изобщо не схващам защо подпали така newsm78 , ама през няколко дни придремвам с фдт на лицето, трябваше да съм като крастава жаба ли?! Mr. Green

# 176
Е, просто дадох пример със себе си, не казвам, че всеки трябва да е така. Не е задължително резултатите да са на лице след часове.
И да, тук не пиша за себе си в крайна сметка, опитвам се да се включвам и да бъда полезна с това, което съм чела и научила, защото това правя през голяма част от времето в интернет, но както и да е достатъчно оспамих темата.

# 177
  • Вестерос
Проблемът не беше във включването  ти, а в тона, с който пишеш без да вземеш предвид, че всичко е индивидуално и това, че ти нямаш оплаквания от нещо, не означава, че и другите няма да имат.

# 178
По въпроса за ФДТ аз от почти всеки се обривам от масовата козметика.
ФДТ не използвам а така ми се иска да сложа понякога.
Преди имах един на виши и той беше единствения от който не се изривам.
Всичко е до кожа...Няма как един продукт да се отразява по един и същи начин на всички .

# 179
  • София
В тези жеги как ги ползвате тези фон дьо тени не знам.Аз зорлем спирала слагам само  Blush

Общи условия

Активация на акаунт