Balea, Alverde, Catrice, Essence - 27 (Козметика от ДМ и Лили)

• 114 855
  • 717
  •   1
Отговори
# 270
компромисен вараинт за контуриране са минералните хайлайтър и бронзър на Катрис. Следващата ми идея е 3 пъти по-скъпа поне и наистина минерална - без талк. Все още се чудя, защото няма да контурирам всеки ден.
Коя е тя ? Би ли споделила.Склонна съм да отделя до 100 лева максимум и държа да е хубава ...Нямам на идея за тази цена дали са хубави .И аз няма да контурирам всеки ден Simple Smile
Гланца за устни на Есенс е страхотен! И Траен! Цветовете също са много хубави!
Любими са ми.
И аз останах приятно изненадана Simple Smile Сега издирвам един молив на римел.Намерих го онлайн от ензо само и се чудя с тази доставка дали си заслужава Simple Smile  Joy .
http://www.enzo.bg/rimmel/scandaleyes-vodoustojchiv-moliv-za-ochi/ този в нюд вариант.

# 271
Бижу, кръговете под очите са ми доста тъмнички - нещо средно между лилаво и кафяво, така че може и да имам нужда от силен коректор. Пробвах с оранжев color corector на Катрис преди коректора, ефектът беше никакъв. Но пък и не искам да слагам много плътни продукти, защото имам фини линии под очите и при повече коректор и то фиксиран с пудра, се получават едни много гадни резчици под очите с по-тъмен цвят (коректорът реално не е влязъл в тях) и приличам на бабка, макар да съм на 24 години.  Laughing Уж добре нанасям коректор с потупващи движения и бюти блендер, но така и не мога да накарам тези мини бръцици да не се показват, особено ако съм сложила и малко пудра за фиксация. Ако някой има предложение как да се справя с този проблем, ще съм му много благодарна.  bouquet

Вече са ти дали хубави съвети, но да се включа и аз. Потърси лек, кремообразен изсветлител за тъмни кръгове в розово или прасковено. Препоръчвам този на Алверде, който е в две части - околоочен серум с кофеин и светлорозов коректор. От второто се слага по една точица под всяко око и се разнася много бързо. Няма пълно покритие, но ефектът е естествен и несравним с този на стандартните бежови коректори. И наистина не фиксирай с пудра.

Искам да похваля новото овлажняващо червило на "Голдън Роуз" , което в момента е 3,99 лв в "Лили". Полупрозрачно, много комфортно стои и всички цветове са приятни и естествени. Има фактор 25. Взех си едно от най-тъмните, номер 31, защото ми се носи червено. Как пък си уцелих точното червено от първия път - черешово, със студен подтон. В гилзата е много по-тъмно, отколкото стои на устните, но може да се напластява за по-наситен цвят. Единственият недостатък е, че оставя следи навсякъде. Точно толкова добро е, колкото и червилата от този тип на "Катрис", а е два пъти по-евтино.

# 272
  • Пловдив
   За момичетата от Пловдив - утре се открива Лили на
ул."Капитан Райчо" срещу Гранд.
От 16:30 до 19:30 там ще бъде Поли Генова.

# 273
Искам да похваля новото овлажняващо червило на "Голдън Роуз" , което в момента е 3,99 лв в "Лили". Полупрозрачно, много комфортно стои и всички цветове са приятни и естествени. Има фактор 25. Взех си едно от най-тъмните, номер 31, защото ми се носи червено. Как пък си уцелих точното червено от първия път - черешово, със студен подтон. В гилзата е много по-тъмно, отколкото стои на устните, но може да се напластява за по-наситен цвят. Единственият недостатък е, че оставя следи навсякъде. Точно толкова добро е, колкото и червилата от този тип на "Катрис", а е два пъти по-евтино.
Не ми харесва. Имам 09, много мазно, никаква покривност и изчезва след пет изречения. Според мен не си струва парите, само гилзата ми харесва.
Моливите също не ми харесват, съжалявам че купих и двете.

# 274
  • София
Момичета някой ползвал ли е този коректор   Confused
http://tonisbeautynook.blogspot.bg/2015/05/catrice-allround-cove … ick-010-nude.html
не мога вече да си намеря на Орифлейм, който ползвах и се чудя да този- използвам коректор за прикриване на някоя и друга пъпка и предпочитам в тази форма...по лесно ми е

# 275
Не ми харесва. Имам 09, много мазно, никаква покривност и изчезва след пет изречения. Според мен не си струва парите, само гилзата ми харесва.
Моливите също не ми харесват, съжалявам че купих и двете.
Хм, при мен пък държи 3-4 часа, но така съм с всички полупрозрачни и овлажняващи, каквито предимно нося. Гилзата е много хубава, да.

# 276
Да, разбира се, то е въпрос на предпочитания. Peace На мен обикновено червилата доста ми издържат, това просто не. И усещането на устните ми е като да съм яла нещо мазно и не съм попила със салфетка Laughing
Някой виждал ли е от тези Astor, че май позачезнаха, а направо не мога без него.

# 277
Да, разбира се, то е въпрос на предпочитания. Peace На мен обикновено червилата доста ми издържат, това просто не. И усещането на устните ми е като да съм яла нещо мазно и не съм попила със салфетка Laughing
Някой виждал ли е от тези Astor, че май позачезнаха, а направо не мога без него.
Astor има на сайта на Парфимо, но с доставката излиза доста на друго място не съм го виждала.

# 278
Да, и аз го намирам по сайтовете, ама това е опция в краен случай. Confused Благодаря!

# 279
  • Варна
Някой има ли пресни впечатления от слънцезащитата на Алверде?

Аз пострадах доста Confused
Направих много силна алергична реакция и след ходене по лекари, мнението беше - едновременно слънчева алергия и непоносимост към бои за коса - имах изгорени участъци чак, отделно дерматит и за първи път в живота си разбрах какво е болезнено суха кожа. Лекувам се вече седмица, почти съм като нова, но ми се налага да забравя за боите. Ще се бъркат къни и ще се стои по осем часа, ужас просто.
Постепенно ще пробвам да посменя и козметиката и да премина на по-чисти състави, защото сме предразположени в семейството - майка ми, леля ми, дерматоложката твърди, че си се наследяват тези екстри. И на всичкото отгоре не е никакво успокоение ако не си проявил алергия до дадения момент, винаги можеш да отключиш непоносимост Rolling Eyes

Ще ви се радвам на снимките, ще си купувам Алверде и ще забърсвам по някоя сълза пред монитора Laughing

# 280
Тайга, много неприятно...бързо да минава  Hug
С някакви билкови бои не можеш ли да се боядисваш, с тази къна си е голяма разправия... Confused

# 281
  • София
Единадесети ден ми държи без никакви забележки ей този лак на Катрис Толкова дълго единствено гел е стоял на ноктите ми!  #Crazy
Матовият гланц на Есенс в цвят софт нюд е точно това като цвят, консистенция и усещане върху устните, което търся от много отдавна. Нетраен, но прекрасен! Направо ми се свиди да се гримирам с него  Laughing

# 282
  • най-шареното място
Тайга, 2-3 часа стоене са достатъчни за къна.
Ползите от по-малкото химия со заслужават толкова стоене.
Алверде слънцезащита няма във всички магазини, даже в моя град май хич няма.

# 283
Някой има ли пресни впечатления от слънцезащитата на Алверде?
Аз имам, но не много пресни.  Предпазва добре, обаче много трудно се размазва и стои бяло. Сега може да са сменили формулата и да няма този проблем.

# 284
Мерси Бижу, за линка.

Последна редакция: пт, 24 юни 2016, 02:58 от Lemy

Общи условия

Активация на акаунт