Balea, Alverde, Catrice, Essence - 27 (Козметика от ДМ и Лили)

• 114 762
  • 717
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
 Пирин Дрийм има и в по-големите аптеки,май имаше и в Елитис ако не бъркам.

# 496
Признавам, не бях чувала за този магазин "Елитис" и специално проверих  Joy
Оказа се и че в Централни хали скоро не съм влизала  Mr. Green

# 497
  • Стара Загора
Пирин Дрийм има и в по-големите аптеки,май имаше и в Елитис ако не бъркам.

Не го предлагат в Елитис. Като си го купувах, го търсих и там, но не бяха чували за марката.

# 498
  • на последния етаж
Пирин Дрийм има в Ремедиум.

# 499
Има ги в Елитис, но са така набутани.. На най-долния рафт-за да ги видя трябва да клекна и пак да се навежда след това  Laughing
Наскоро ми дадоха мостричка на дневен и нощен със стволови клетки от ябълка. Не ползвам нощен крем, но този много ми допадна, направо сякаш кожата ми е жадна за него.

Последна редакция: ср, 06 юли 2016, 09:23 от Poliiii

# 500
  • софия
Момичета а бихте ли предложили серум но за смесена кожа.

# 501
Ами, аз баш от Елитис си взимам продукти на Пирин Дрийм, ние си нямаме Римедиум, нито Ивис, но имаме вариант на Елитиса- магазин Рефреш на Стар ООД.

Та, на Пирин Дрийм имам серума за суха и нормална кожа с хиалуронова к-на , околоочни два -единият е със стволови клетки на ябълка, чудех си дали да си взема и техен слънцезащитен 50 СПФ, 10,90 беше .

# 502
  • Стара Загора
Щом казвате, че ги купувате от Елитис, значи ги има. Явно мен са ме заблудили, защото и те самите не са наясно с целия асортимент.
Иначе по въпроса на Трошката - според мен серума на Балеа, за който стана дума по-напред, е екстра за смесена кожа

# 503
не знам кой го похвали, но много му благодаря! този екфолиант е ЖЕСТОК!  Heart Eyes

VELNEA Foot Exfoliating Scrub with Peppermint Oil

Скрит текст:

все още май е на промоция - около 2 лв., редова цена около 4 лв.
вече имам три опаковки  Laughing

използвам го не само за стъпалата, но и за цялото тяло
съдържа масло от мента, което освежава много приятно
частичките са пемза и овес - не са груби и са много, много на брой
консистенцяита е като гъст крем, прави кожата нежна и мека
тубата стига за около три пъти, което за ексфолиант от 150 мл. според мен е нормално
или поне за мен е нормално, защото харесвам гъсти и наситени с частички ексфолианти, които никога не се оказват икономични  Grinning

# 504
  • София
Ох, Бубс, сега ли се казва?!  Laughing Hug Тъкмо вчера ходих до Лили, сега се оказва, че и утре ще трябва да тичам.  Laughing

# 505
  • София
Понеже коментирате Елитис.....доста е западнал като магазин напоследък.

# 506
  • Велико Търново
И аз имам такива наблюдения Thinking избягвам го отдавна.

# 507
И аз имам такива наблюдения Thinking избягвам го отдавна.
+1

# 508
  • Стара Загора
Днес си взех олио на Sun Dance, което съм купувала и предните две години (преди 6 фактор, днес взех 20-ти). Преди малко го отворих и ми мирише ужасно на спирт, а предните пъти като съм взимала мирише на хубаво - плажен аромат. Някой купувал ли си е такова олио и имало ли е то такава миризма на спирт  newsm78

# 509
Днес си взех олио на Sun Dance, което съм купувала и предните две години (преди 6 фактор, днес взех 20-ти). Преди малко го отворих и ми мирише ужасно на спирт, а предните пъти като съм взимала мирише на хубаво - плажен аромат. Някой купувал ли си е такова олио и имало ли е то такава миризма на спирт  newsm78

Погледни съдържанието - ако има основна съставка алкохол денат, не се чуди

Общи условия

Активация на акаунт