Balea, Alverde, Catrice, Essence - 27 (Козметика от ДМ и Лили)

• 114 736
  • 717
  •   1
Отговори
# 585
Mery, благодаря и на теб.
Отдавна не съм купувла пудри и утре ще поразгледам.  Peace

Последна редакция: пт, 08 юли 2016, 22:49 от Tsugumi

# 586
Няколко пъти тук беше похвалена Bourjois Silk Edition Compact Powder.

Аз също харесвам Мозайката на Есенс. Има и леки блестящи частици в нея, озарява с тях. Peace

# 587
  • При децата ми
Скрит текст:
Бялата на Есенс и свободната пудра на Катрис са много хубави. От втората съм мнооого доволна, но тя е по- скоро фиксираща грима. Преди няколко седмици ми се наложи да тренирам в най- големия пек с грим в пълен арсенал на кожата(фдт, коректор), сложих от нея повечко и като се прибрах бях поразена, лицето ми се беше изпотило, все едно напръскано с вода, но гримът не беше мръднал, направо бетониран Shocked коректора, всичко стоеше на място Shocked Тя е от тези пудри, които колкото и да сложиш няма да "изсушат" и не можеш да прекалиш с нея, понеже не личи, но зависи и отдолу колко грим имаш Peace
Чела съм и много хубави отзиви и за компактната с огледало пак на Катрис,тя пак е 9-10 лв.

Коя е свободната пудра на "Картис"?
Тази ли:

# 588
# 589
Показаната от Бижу е Peace

# 590
  • При децата ми
Благодаря!

# 591
  • София
Момичета, в коя от веригите ДМ или Лили при продукт със сгрешена цена на етикета имаха политика да го дават на същата цена?

Последна редакция: пт, 08 юли 2016, 18:48 от Reinа

# 592
# 593
  • Вестерос
В ДМ при сгрешена на етикета, а  повече на касата ти го подаряват

В Лили е колкото е на касата

# 594
  • Стара Загора
Аз съм изключително доволна от Shine Killer-a на Аура. Смятайте щом от началото на годината успях да изразходя 2-3 от опаковката, а е прахообразна и ползвам още 3 пудри с нея. Blush

# 595
  • София
Бубс, Тифани, благодаря! bouquet В Лили бяха сгрешили етикета на едни шампоани Гарние и се сетих, че в някоя от двете вериги имаше такова правило, но не успях да се сетя в коя.  Laughing

# 596
Някъде има ли я намалена палитрата на Мейбълин The blushed nudes. Харесва ми много, ама не може да ми се откъсне от сърцето още Grinning

В Лили си взех коректор на Катрис и спечелих червило. Не е моят цвят, но пък е подарък  Grinning
Взех си и от Крейоните на Голдън Роуз, доста ми харесва за сега. Не е сух, а напратив, усещам устните си хидратирани. И цветът е много приятен.

# 597
Бубс, Тифани, благодаря! bouquet В Лили бяха сгрешили етикета на едни шампоани Гарние и се сетих, че в някоя от двете вериги имаше такова правило, но не успях да се сетя в коя.  Laughing

отиваш на касата и се държиш все едно е в тяхната верига
може да се наложи да се усмихнеш и да се извиниш за грешката, но на всеки се случва да сбърка  Laughing

# 598
  • най-шареното място
Момичета, в коя от веригите ДМ или Лили при продукт със сгрешена цена на етикета имаха политика да го дават на същата цена?
Независимо от политиката на магазина, на територията на страната са длъжни да го направят.

# 599
В "Лили" вече ще съм доста внимателна. Преди няколко дни отидох да си купя разни дребни нещица. Платих 48 лева и за момента не се замислих, но като тръгнах да излизам, ми просветна, че няма как покупките ми да струват толкова. Погледнах си бележката и се оказа, че на едната стока не е отразено намалението (разликата беше десетина лева), а другата е със сбъркан етикет - пише, че струва пет лева, а реалната цена е двойна. С над петнайсет лева щяха да ме прецакат. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт