Balea, Alverde, Catrice, Essence - 27 (Козметика от ДМ и Лили)

• 114 711
  • 717
  •   1
Отговори
# 630
  • Стара Загора
VELNEA Foot Exfoliating Scrub with Peppermint Oil (а има и други видове) е на цена 1.99 до 16.07.2016.  Peace

И аз писах на предните страници. Никъде не видях да е струвал 6 и нещо. Редовната му цена е 3,99 лв.

# 631
  • Вестерос
Заблуда е и глобяват сериозно, защото етикетът е договор. Това е офертата, което приемаш преди да стигнеш касата и тогава договорът е сключен. После е само изпълнение. А те били размислили.... сбъркали и т.н. Да, ако управителят не е в час. Може да си навлече неприятности след сигнал.
етикетът е договор, колкото аз съм балерина.... стига ти казах  Peace Виж оферта е да, но договор  Stop

# 632
VELNEA Foot Exfoliating Scrub with Peppermint Oil (а има и други видове) е на цена 1.99 до 16.07.2016.  Peace
bouquetще отида утре да ги видя пак,може би не са си сменили етикетите
Гледай при продуктите в промоция Peace Аз там го открих

# 633
VELNEA Foot Exfoliating Scrub with Peppermint Oil (а има и други видове) е на цена 1.99 до 16.07.2016.  Peace
Гледай при продуктите в промоция Peace Аз там го открих
Да, възможно е и моя грешка да е.  EmbarassedСега го взех от Лили на Витошка на 1.99 . Благодаря   bouquet

# 634
Заблуда е и глобяват сериозно, защото етикетът е договор. Това е офертата, което приемаш преди да стигнеш касата и тогава договорът е сключен. После е само изпълнение. А те били размислили.... сбъркали и т.н. Да, ако управителят не е в час. Може да си навлече неприятности след сигнал.
етикетът е договор, колкото аз съм балерина.... стига ти казах  Peace Виж оферта е да, но договор  Stop
Ето малко инфо за етикетие, полезно за всички, не се разправяйте излишно.

Скрит текст:
Цитат
Етикетиране на стоките
Чл. 9. (1) Търговецът е длъжен да предлага на потребителите стоки с етикети на български език или и на български език, с изключение на случаите, когато информацията по ал. 2 може да бъде предоставена чрез използването на широко разпространени символи, като пиктограми и други знаци, които са лесно разбираеми за потребителите, или чрез използването на наименования за произход на стоките, които са общоизвестни.
(2) Етикетът задължително съдържа информация за производителя и вносителя, ако стоката е от внос, за вида на стоката, нейните съществени характеристики, срока на годност и условията на съхраняването й и, ако е необходимо, указания за употреба.
(3) Информацията, съдържаща се в етикета, трябва да бъде разбираема, достъпна, ясна, лесна за отличаване и да не бъде подвеждаща.
(4) Търговецът няма право да отстранява или да променя етикета, маркировката или друга информация, дадена от производителя или вносителя, ако с това свое действие ще подведе потребителите.
(5) При предлагането на стоки освен етикети могат да се използват и други средства за информиране на потребителите, които да поясняват и допълват данните от етикета, ако това се изисква от наредбите по чл. 12.
Чл. 10. (1) Стоките, пакетирани или опаковани предварително, трябва да съдържат информация за тяхното количество, която да бъде означена върху опаковката, а при липса на такава - върху самата стока.
(2) Производителят или лицето, пакетирало или опаковало стоката, носи отговорност за означаването на количеството, а когато стоката е от внос - за предоставянето на тази информация отговаря вносителят.
(3) Когато количеството на стоката, пакетирана или опакована предварително, не е означено от производителя, вносителя или от лицето, пакетирало или опаковало стоката, търговецът е длъжен да означи количеството върху стоката, върху опаковката й или на табела, поставена в непосредствена близост до стоката.
Чл. 11. Когато стоката не позволява поставянето на етикет, търговецът е длъжен да предостави на потребителя в писмена форма данните по чл. 9, ал. 2 по друг подходящ начин или чрез предоставяне на съответните документи.

Чл. 198. За нарушение на изискванията за етикетиране на стоките по чл. 9, 10 и 11 и на наредбите по чл. 12 на виновните лица се налага глоба, а на едноличните търговци и юридическите лица - имуществена санкция, в размер от 300 до 1500 лв.
http://aktivnipotrebiteli.bg/%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B … D0%B8%D1%82%D0%B5
Като ви цакат с етикет и не се съгласяват да ви компенсират, цитирайте им ЗЗП Чл. 198 и споменете КЗП, и ще има "Сезам, отвори се..." Crazy

# 635
  • Вестерос
Бижу, аз не се разправям, но когато някой не е наясно с нещо на 100% и му се обясни е редно да потърси инфо някакво, а не като латерна да повтаря едно и също...

Тук идеше реч за етикета с цената, това , което си показала, е за етикетът, който се лепи на продукта. Peace

# 636
Ок, скубете си косите.  Crazy

# 637
  • Вестерос
 hahaha Въобще няма да отразявам повече.. едно си баба знае, едно си баба бае.

# 638
Видях че от същата серия на VELNEA има и лосион за стъпала,пак на промоция.
Някой да има отзиви за него?

# 639
  • София
За  него  незнам, но взех ексфолиращия гел за лице,ама много е гаден. Tired

# 640
  • Чукарландия

И аз си мислех, че съм го взела за 4 и нещо, но като си проверих касовия бон (защото имах купени и други неща, а на етикета си пишеше 4,...), видях, че е 1,99 лв. Та отидох и си взех още един. Mr. Green
А на въпроса: "Защо продукта е на промоция, а никъде не е отразено?" продавачката даже не ми отговори. Гледаше умно, аха, аха да проговори, ама не... Joy

# 641
Видях че от същата серия на VELNEA има и лосион за стъпала,пак на промоция.
Някой да има отзиви за него?
Доволна съм.Харесва ми.Осигурява прилична хидратация.
В нашето Лили си пише на етикета че ексфолианта е 1,99 и кремаза крака също.
Аз днес пробвах
първата ми пудра.Никога преди това не съм използвала пудра.Не стои изкуствено и набрашнено.Приятно ме изненада но ако се прекали с нея има шанс да станете по оранжеви.Леко оранжавее.Взех си тази за блондинки нищо че съм брюнетка.Тази за брюнетки е ужасно тъмна за мен.Другото което си взех е това
и такъв продукт не съм използвала но ми допадна.С пръсти се разнася по лесно отколкото с четката.Майка ми много ме хареса Simple Smile И отбеляза че изглеждам чудесно Simple Smile

# 642
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Дяволски чаровна, взела си бронзираща пудра, затова и тази за брюнетки е била доста тъмна  Simple Smile
Важното е, че си доволна.

# 643
Дяволски чаровна, взела си бронзираща пудра, затова и тази за брюнетки е била доста тъмна  Simple Smile
Важното е, че си доволна.

Да  Grinning .Знам че е бронзираща.Заради лятото и загара я взех Simple Smile

# 644
В Лили или ДМ продават ли се неща на Българска роза или Йогурт от България?

Общи условия

Активация на акаунт