Отговорeте и спечелете нежна защита от слънцето с Baby Crema

• 18 508
  • 295
  •   1
Отговори
# 240
Каква добра идея. Наистина е трудно да се намаже дете със слънцезащитен продукт, а с формулата за оцветяване, ще се случи много по-лесно и дори забавно. Нито едно местенце няма да остане ненамазано, детето ще бъде 100 % защитетно. С удоволствие ще изпробваме този продукт! Simple Smile

# 241
Бих го пробвала, разбира се, защото съм ползвала и други продукти на вашата фирма и съм много доволна. Сигурна съм,че щом е цветно дъщеря ми ще го хареса!

# 242
С удоволствие бих пробвала цветното слънцезащитно мляко Baby Crema за мое улеснение при нанасянето му и за забавление на детето.

# 243
  • Пловдив
Бих го пробвала, разбира се, защото съм ползвала и други продукти на вашата фирма и съм  доволна.

# 244
Формулата за оцветяване е чудесна идея - помага ти да виждаш къде си намазал. Ще го пробваме с удоволствие!!!  bouquet

# 245
Оцветяването ми се вижда много интересно за децата, бих пробвала с удоволствие!

# 246
Бих  пробвала с удоволствие вашият нов продукт ,който ще представлява интерес за всяко едно дете ,а всеки грижовен родител ще бъде споккоен за своето дете ,че ще бъде защитено от слънчевите лъчи .

# 247
  • София
Страхотно иновативно решение за малки и големи дечица Simple Smile Моята дъщеря много ще се забавлява с новото Ви решение за плажа Simple Smile скоро тръгваме на море и много бих се радвала да имаме това страхотно ново плажно мляко от Baby Crema Simple Smile Освен забавлението за детето и аз като майка ще имам спокойствието и сигурността, че детето ми е защитено и не сме пропуснали да защитим нежната детска кожа Simple Smile Благодаря Ви, че мислите за нашите дечица и за нас майките Simple Smile Желая на всички едно щастливо лято  Hug

# 248
Продукта  Baby cCream 50+SPF  ще e задължително с нас на плажа.Страхотно  решение за малки и големи дечица.Всеки  родител ще бъде спокоен за своето дете ,че ще бъде защитено от слънцето. newsm10

# 249
  • Велико Търново
Слънцезащитно мляко когато купувам критериите ми са - фактор 50+ и без парабени, така че този с удоволствия бих го пробвала. Още повече, че този има оцветяване и е подходящ за лице и тяло.

# 250
С удоволствие бих го купила за сина ми ,тъй като не съдържа парабени и е с висока слънцезащита .

# 251
С удоволствие бихме го пробвали върху детето.

# 252
С удоволствие бих си купила, но не го откривам  Sad
В кои вериги може да се намери?

# 253
Ползвам кърпичките и съм много доволна,ще пробвам и Забавно цветно слънце защитно мляко Baby Crema 50 +

# 254

С удоволствие бих пробвала забавното слънцезащитно мляко на Baby Crema, ще падне голямо забавление и улеснение при нанасянето му, а и с тази формулата за оцветяване, няма да остане ненамазано нито едно място по детето ми и то ще бъде 100 % защитено.

Общи условия

Активация на акаунт