Януарчета 2016-5

• 36 342
  • 733
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте момичета! Е никакво време не ми остава да се включа . Ние сме добре ! Направо сме супер ! Вече по свикнахме с жегите в БГ . Добре , че наще  имат климатик  Grinning Grinning
Успях мн малко да прочета от това, което сте изписали , но ще се връщам после да дочувам .
Ние още не сме захранени. Чакам да му мине кашлицата и сополките и го почвам . И Ади се обръща по корем докато спи , но си промънква и в повечето случай продължава да спи. Напоследък го кърмя в 21:30 в 1:00 и после спи ДП 6:00/7:00 . Което за мен е супер.
Готвим се за море края на седмицата . Някой да има полезен съвет? Запасила съм се с лекарства, шапки , пояси, слънцезащита , друго ще трябва ли според вас?  Може би беше при евентуално разстройство ( недай си Боже)?
Ади вече е подстриган !! Мн е сладък . Много говори , върти се на всички посоки и се опитва да пълзи .
Голямо лигавене пада тука , всеки ден се среща с нови нова , носят го , гушкат го , засипан е с подаръци ... Незнам направо като се приберем и останем сами ... Да са ми яки ръцете . Хайде лек ден отнас ! Ще отидем на разходка Simple Smile

# 196
  • Варна
Е, две нощи подред си спи в кошарата. Само веднъж яде снощи, предполагам към 4-4:30, тъкмо се съмваше. И за първи път спа по корем. Simple Smile
Обаче е яко запечен. Напъва се, милото, чак проплаква и е изкарал само 2-3 барабонки вчера. Дадох му пюре от круша и само тиква на обяд, дано помогне. Направо мен ме заболява корема като го гледам как се мъчи. Sad Едни много акат, други-хич. Всеки с проблемите си. Crazy
Frozy, вашата лекарка ме разби! ooooh!
Това столче ми изглежда странно. Не може ли да обърне масата като тежи толкова? И на мен не ми изглежда стабилно, щом не е здраво стъпило на земята. Crazy

# 197
Ох, това столче го видях преди няколко години, много е идейно, но и аз не бих взела такова за дребчо. Едно на ръка че върви едър, но и нашата маса е кръгла бяла дървена, представям си какви драскотини би оставило отгоре. Отделно първоначално при захранването си мисля че ще ми е по-удобно да е с лице към мен, а не към масата, за да мога да бъркам в купичката и да му давам фронтално. С това столче ще се пада леко настрани и ако се загледа нанякъде ще трябва да се въртя около него, вместо да си наместя столчето така че да гледа към мен.

# 198
Фрози - сменяй я тази, ма как ще ти каже така?!?!?
Нашите сополи явно са назад. Защото не излизат от нослето. Там на входа само някакви лепкави има. Ми баткото е нямал ни сопол ни дриска при зъбите.
Явно тоя бял морков цепи мрака при нас. Ще го спирам. Минавам на тиква

# 199
  • Пловдив
Здравейте имам питане някой от вас забелязва ли бебчовците да имат някакви петънца по кожата, аз забелязах на моя бебо на двете крачета има по едно по кафеникаво/бежово петънце с неправилна форма, аз имам такова подобно но не  ли е им рано още за бемки и такива разни.

# 200
На Коко като беше на месец и нещо - два месеца му се появи на ръчичката голяма кафяво петно и над дупето едно по-мъничко. Така наречените родилни петна могат да се появят до годинката. Аз също имам, но моето е на крака.
Покажи ги все пак на педиатъра. Ние и на дерматолог го показахме, каза че ще го следим, но най-вероятно си е "кафеено" петно или там как го водеха. Аз се надявам да си остане такова, да не стане релефно и грубо. Сега е доста симпатично, като характерен негов си знак.

# 201
  • Пловдив
Да и нашите са такива като родилни/ много светли, благодаря.

# 202
  • София
Ами аз съм екстровертна личност, а тя явно силно интровертна и като я прекъсна с някой коментар и тя не може да си събере мислите...
Сега с тези суполи да не захранваме? 

# 203
  • Варна
Ами аз съм екстровертна личност, а тя явно силно интровертна и като я прекъсна с някой коментар и тя не може да си събере мислите...
Сега с тези суполи да не захранваме? 
Според правилата детето трябва да е здраво при захранване. Бих изчакала... Peace

# 204
  • София
Добре, ще ги борим. Нашите също са от зад и просто хърка носа. Много трудно изкарвам нещо от него. Като вкарам няколко кубика може и да поизлезе нещо, но става страшна борба вече Sad

# 205
  • Бургас
Гиги, за морето да си вземеш нещо за мазане за комари. Мнооого са гладни тая година.
Вчера ми показаха едно мазило на Чико против ухапване от комари, пише за деца над 3 месеца. Друго да знаете да има?. Дребния за сега успявам да го опазя, ама мен как ме гризат гадините.  Crazy Нооооо, като си държа Аутана в къщи да ми е нов, никой не ми е виновен.
Кате, яж и ти нещо разхлабващо да помогнеш на Борко. Аз преди няколко дни ометох един килограм череши и ела да видиш после каква смяна на памперси падна. Както беше запечен, за няколко часа три препълни. Mr. Green

# 206
Спанак помага  Peace
Таня, аз купих такова на Чико и не го пръскам дребния щото уж излизаме денем и не виждам комари. Е, има пъпки по краката, браво на мен  Sad Преди поне пръсках количката, напоследък и това не правя Sad

# 207
  • Варна
Спанак помага  Peace
Таня, аз купих такова на Чико и не го пръскам дребния щото уж излизаме денем и не виждам комари. Е, има пъпки по краката, браво на мен  Sad Преди поне пръсках количката, напоследък и това не правя Sad
Ми то аз ям спанак всеки ден. И кафе пия с мляко, на мен ми действа. Има едни праскови тук, ще ги подпукам и тях... Rolling Eyes

# 208
Гери, и аз от такива съображения не ми се иска да предлагам сокчета и все се надявам да пропие водата.

Олее много страшно звучи това с паданията. Трябва да сме супер внимателни и да се разминем само с уплаха в най-лошия вариант. Моника я оставям през деня на спалнята да си играе и за обграждам с 5-6 възглавници, но ми е адски неспокойно и ходя да я проверявам на 2 минути. Купили сме едно много меко килимче и съвсем скоро мисля да го опъна на земята и да и направя детски кът с играчки в стаята при нас.
Днес за първи път успяхме да заместим обедното хранене с 185 гр. пюре от пуешко с различни зеленчуци. Обяд от 125 гр до никъде не и стига и си реве за мляко предните дни. За разхлабване следобедите давам пюре от сини сливи или круша та оправяме положението.
Поръчахме по интернет и ново столче Maxi Cosi и ще го получим утре. Надявам се да сме направили правилния избор този път, че доста се изръсихме за него.

# 209
  • София
Да се похваля, че вече и ние се въртим.  В петък се обърна веднъж сам, а днес заедно се въртим на спалнята. Голям смях падна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт