Главата ми ще се пръсне

• 4 819
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте,пак съм аз и съм много объркана. Всичко е там,че аз съм много весел човек,винаги помагам на приятелите и семейството си. Аз оставям себе си за"когато остане време".Винаги,когато приятелите(които си броят на едната ми ръка) ми звъннат,че имат проблем,без значение къде съм и какво правя просто тръгвам на момента. Винаги когато са тъжни и самотни - звънят ми, без значение колко чеса е. Слушам им проблемите,решавам ги,успокоявам ги и всичко каквото се сетите. С моите проблеми не занимавам никой освен приятелката ми която е с мен 13 години,като сестри сме.Но просто не съм човек,който да говори за проблемите си,те си мислят,че аз нямам проблеми,че не съм тъжна. Но не всеки път е така. Въпроса е там,че има двама мъже в живота ми - и ...съм раздвоена.Единия е далеч и го чакам да се върне,другия е уж просто секс- ако сте чели предния ми пост. Всичко с двамата е супер разликата е там,че единия ме търси,а другия пък ми казва колко му липсвам правим секс,говорим си-споделя ми и толкова. Негови приятели ми пращат негови снимки,говорят ми за него и не знам защо.Не разбирам нищо.Просто имах нужда го споделя,защото не искам да занимавам приятелите ми,те знаят,че аз съм човека,който е весел и винаги им помага.
Моля ви не ме нападайте,просто... ???

# 1
Обичаш ли този , когото очакваш и какво изпитваш към този , с когото имаш сексуални отношения ?
Убедена съм , че си ги задавала тези въпросът , но по-друг начин звучи отговор публично Hug

# 2
Ами аз си мисля че по добре би било да ги оставиш и двамата защото щом се чудиш значи и с двамата нещо не е като хората.А относно приятелите гледаи себеси и аз бях като тебе и когато за пръв път аз имах нужда от помощ никои дори не се обади поне да види как съм .Оставиха ме сама.А аз бях до тях независимо от всичко.

# 3
Ъ? Каква е драмата?
Приятелите, мъжете..или просто ти си доста объркан и непоследователен човек? Не те нападам, просто когато имаш някакъв/и проблем/и и поискаш съвет и той съответно ти се даде най-логичното е да си преосмислиш нещата, да вземеш решение и да действаш. Ти не предприемаш нищо, за да подредиш объркания си свят и може би ти харесва да си вечно у драмата.  Stop
Приеми го като критика с най-добри намерения. Опичай си акъла докато си млада и не си губи времето с ненужни хора, теми и изкуствено създадени проблеми, влагай в себе си!  Peace

# 4
Избери от тези двамата мъже в живота си този с който се чувстваш щастлива.Този който ти Обичаш Hug

# 5
Ами аз си мисля че по добре би било да ги оставиш и двамата защото щом се чудиш значи и с двамата нещо не е като хората.А относно приятелите гледаи себеси и аз бях като тебе и когато за пръв път аз имах нужда от помощ никои дори не се обади поне да види как съм .Оставиха ме сама.А аз бях до тях независимо от всичко.
+1

# 6
  • с/у ОколоМръсТното
Дръж ги и двамата... Какво ти пречи Wink

# 7
набор 88 ли си? Май е време да пораснеш  newsm78

# 8
  • sofia
Дойде да се изфукаш, а!? Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт