Отговори
# 120
shrew ,поздравления   bouquet

# 121
  • Бургас
Жаб4е а за цветна мислила ли си или е изкючено,казвам ти го защото със сина ми бях бремена въпреки че 1ден преди очакваната лелека получих кървене и то не слабо,което бързо спря и добре че съм маймуна и направих тест щото онова долу на снимката можеше и да не е там
shrew ,А дано миличка,матката може да боли от разтягането спокойно и дано доки ти каже хубава новина.
Stra4iatela ,я напук на всичко си мисли че не е лелка а бебче,та дано ти се сбъднат мислите.
milenna21 ,и ние и ние ,заедно сме другия месец

# 122
  • София
Шрю, честито! Хайде и докторът да потвърди и да си получиш официалните големи честитки  bouquet

# 123
Между другото искам да споделя нещо с вас, вече втори месец ми закъсня 5-6 дена, а по принцип ми е като часовник. Напоследък ми прилошава, гади ми се, вие ми се свят, все признаци за бременност /или поне по филмите е така:)/ този месец и цикъла ми продължи много време - 6 дена, а обикновено е по 3-4! Тест  не съм правила, защото мислех, че щом ми е дошло значи не съм бременна...... Дали нямам цветна бременност или само си внушавам?? Какво ще кажете вие

# 124
  • София
Стискам палци на shrew и на Stra4iatela ! Момичета, ха дано да не я дочакате лелката следващите 9 месеца!  Praynig  Praynig  Praynig

# 125
Здравейте мацки!
Днес имам повече време за мотаене (нямам шефка Wink ) и от сутринта се мотам из форума  Mr. Green и сметнах за наложително да ви кажа едно "Дзак!" .  Mr. Green
Гледам положителни тестчета се появяват, което е една много обнадеждаваща тенденция  Laughing
Хайде, пък дано преди Великден да се заформи още една богата на бебета седмица  Praynig

Гриз, преди малко видях в Проблемното, че изследването на  хормоните ти е ОК. Поздравления за което! Hug

Аз в петък пътувам за Бургас и нямам търпение да тръгна вече - отдавна не сме се прибирали и съм се затъжила, А и нали ще има празник и  easter  и ми е емоция голяма  Mr. Green

Гуш на всички  Hug

# 126
shrew, чакам с не търпение да се върнеш от доктора и да пишеш!

Stra4iatela, да ти кажа наистина друго не ни остава, освен да се надяваме и аз съм решила ако не ми дойде да си напеавя тест на Великден!

# 127
  • BABYLAND
ЛЕЛЕ shrew КАК ГО КАЗА САМО....АБЕ ЖЕНА АЗ СИ УДАРИХ ГЪЗЕЦА В ТАВАНА ОТ КЕФ КАТО ПРОЧЕТОХ, ЧЕ ИМАШ 2 ЧЕРТИ, А ТИ ТОЛКОВА СПОКОЙНО РЕАГИРАШ. ХАЙДЕ МИЛА, ПОЖЕЛАВАМ ТИ НЕВИЖДАН УСПЕХ, ЧАКАМ ДА СЕ ВЪРНЕШ ОТ ЛЕКАР И ДА КАЖЕШ ЕДНА ПРЕКРАСНА НОВИНА!!!

# 128
Лелеее,честито Шрю!!!!!! PartyХайде, повличайте крак, този месец много двучертични има май!Браво!
Гера и Страчателка-няма леля-има надежда-знаете си урока. Praynig

# 129
Аха спокойна...грънци...умирам от страх, за това и не знам дали се радвам. Абе сигурно се радвам, трябва ми време да разбера какво е станало....

# 130
shrew, аз съм същата, леле какво базе съм... Страх ме и тест да правя... едвам ще изчакам Великден, е дано да има за какво за го чакам. Е, пожелавам ти 9 месечно коремче, което да те убеждава какво е станало   Wink Hug
пенелопа, знаем знаем  Wink

# 131
А ти как още устискваш-не те знам, аз досега 100 теста да съм направила, що си имаш закъснение... Praynig

# 132
пенелопа, ами сега ще се издам - това ще ми е първият тест, не че не съм правила никога, ами сега откакто бебеправим, защото до сега все идваше тъпата лелка #2gunfire дори да ми закъснее с 2 дена, та такова шубе ме е хванало, че ще видя само една чертичка, че две не виждам 1-3 1-3  Wink Толкова ме е старх, че от страх почти не мисля за това  Naughty
Добре че ви има, да има с кой да споделам еднакви проблеми, че тогава мъжо щях да побъркам  Mr. Green

# 133
  • Бургас
пенелопа ,и аз досега да съм накупила сумати тестове голяма драка съм,хич не мога да чакам.
Stra4iatela ,сега 1-3,1-3,като направиш теста да гледаш и да викаш ,две четички ,две  чертички Grinning

# 134
Ама тя си има закъснение бре-ей в това е всичко. PartyАз не говоря за предварително преди датата, нея лелката просто я подмина Laughing

Общи условия

Активация на акаунт