Отговори
# 225
Наистина няма да се работи другия четвъртък и петък, но ще се отработва две съботи после, днес ще го одобрят на Министерски съвет.
И аз ще боядисва в събота! Надявам се в петък да ни пуснат на обяд, че все пак е Разпети петък! Иначе другата седмица ще се работи само вторник и сряда и аз мисля от сряда до 7 май да заминем малко в Бургас, ще си пусна отпуска!

# 226
Здравейте момичета-сладкишчета Mr. Green
Силвър-ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  bouquet, Пожелавам здраве ,щастие и догодина на този ден с твоето бебче да го празнуваш baby_neutral Hug Grinning
Страчиателче, от сърце ти желая още от първия път да видиш двете чертички PeaceДано това закъснение да е само с  едно оправдание- бебшорче baby_neutral
За яйцата-ние ще ги боядисваме тази вечел с етърва ми/ ще видим какви ще ги докараме newsm78/
Красив ден и много боядисани усмивчици   Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 20 апр 2006, 12:28 от Dime

# 227
Силвър, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МНОГО ЗДРАВЕ ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ!!!!

# 228
Здравейте, мили момичета!
Силвър, честит рожден ден! Да си жива и здрава, много щастлива и скоро бременна!;)
Момичета, снаха ми днес сутринта ми звънна и каза, че има положителен тест! Дано всичко да е наред. PraynigЖивот и здраве ще ставам леля  Flutter
Мен нещо ме пробождат яйчниците и ми е малко лошо, ама много ми е рано за лелка още. Не ми се ще да си въобразявам, че са признаци на бременност. Толкова рано... newsm78 За справка НЕ чакам лелка на 27.04. Офф искам и аз да съм бременна. Радвам се много за снаха ми, но ми е едно такова...тъжно...защо не ми се случва и на мен  Cry
Весел ден!  bouquet

# 229
  • Бургас
Силвър,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
Много,здраве ти пожевавам и в най скоро време да ти се сбъдне най голямата мечта
GERA ,айде като идваш към Бургас да докараш и малко слънце,че то тука много се е смрачило дано за празниците се оправи.
vvenkova ,Дано снаха ти да те зарази и на 27 да няма лелка.
И така явно много има да се уча още само аз съм имала грешна информация за овулацията затова съм си мислела че съм сбъкана като си я мерих едно време, със сина ми на 21 или на 22 ден дочаках Т над 37 ама тя със сигурност не е била признак на ову.,а на нещо друго явно.

# 230
Мира-ти щом си ги надиплила две красоти-и третото без мерене  на температури ще стане Grinning

# 231
  • София
Момичета, не знам за 27 и 28, ама дочух по коридорите на фирмата ни, че на 24 ще работим в непълен състав! И понеже повечето колежки в отдела ми не са от София и отдавна имат планове да пътуват, познайте кой е на топа на устата да работи в понеделник?!?  #Cussing out  Close  #Cussing out  Close  #2gunfire
Ако и за 27-28 ми го сервират същото, просто ви казвам че орева всичко!  #Cussing out Някой може ли бързо да ме светне ако ме принудят да работя на Великден (официален празник) и на 27-28 (извънредни неработни дни, в случай че се приеме) в какъв размер трябва да ми се плати и мога ли да откажа, ако вместо пари предложат ползване на отпуска в размер на 3 дни допълнително? Ще съм много благодарна на съвет от някой компетентен!  #2gunfire

# 232
Ами Нимче-двойно се заплаща, това го знам.Компенсация като почивни дни-незнам. newsm78

# 233
Току що разбрах, че Министерски съвет НЕ са приели четвъртък и петък да са неработни дни  Sad  Провал в плановете ми за дълга почивка!

# 234
Ми то тук е така-на всеки му се почива и информацията лети преди да са взели решението Laughingмен ме устройва, защото иначе ми се объркваха много планове.

# 235
  • BABYLAND
Здравейте момичета!
   Да се похваля - сутринта сварих част от яйцата за боядисване и днес след работа запретвам ръкави и ги започвам. Миналата година се бях заредила с няколко вида боички и в Четвъртък  сутринта се светнах, че съм забравила да купя яйца!  Embarassed Този път се заредих с 30 бр. яйчица, но боички - нъцки. Уж купих няколко, сега намерих само едно пакетче.  Mr. Green Много съм отвеяна  Mr. Green
  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СИЛВЪРЧЕТО!!! Да е здравичка и много скоро мечтата й да се сбъдне и да стане майчица!   bouquet

# 236
Голдънка, как си слънце? Нещо си много мълчалива напоследък. Wink
Ха дано да не искаш да казваш нещо от суеверие  Peace Heart Eyes
Ним, и аз знам, че се заплаща двойно работата в почивни или празнични дни. Вземи потърси в Интернет Кодекса на труда. Там трябва да пише с точност. Не се давай! Wink
Mira(vatan1919), чул те Господ снаха ми да ме зарази и скоро да се обебя  Praynig Praynig Praynig
Страчиатела, стискам палци да получиш двучертичков подарък от Великденския заек! Party

# 237
  • BABYLAND
ВВЕНКОВЧЕ, нищо ново около мен мила, те всички ми разбраха проблемите, ама понеже теб те нямаше две седмици /беше ми мъчно   bouquet/ та затова не си много наясно. Мани ме мен, казвай ти как си!

# 238
Здравейте великденски зайчета!
Днес бях на фризьор, маникюр и малък шопинг и трябва да ви кажа, че се чувствам "бял човек" ! Купих си много симпатичен черен панталон с ръб /с платка отпред - лен и памук/ и една сладка черна трикотажна рокля до под коляното - доста е актуална спрямо модните тенденции.
За яйцата - днес мисля да вазирам по-раничко от офиса и да започна шаренето, защото и аз като Херелина трябва да боядисам и за мама, и за баба - т.е. поне 50 бр... /предвид здравословното състояние на баща ми и на баба Sad/
Велмар, и в нашата отчетна една бъдеща мама сподели з асуеверието с петната... ама аз на такива неща гледам минимуму да робевам, а понякога дори и напук си правя точн ообратното! Crossing Arms
Венкович, и аз поддържах първите месеци по-висока телесна температура. Дано е бременна жената.
Шрю, честито!

# 239
Ним,за официалният празник мога да ти кажа какво трябва да получиш - основната си заплата разделяш на работните дни в месеца и получаваш празничните,които трябва да получиш за деня!А за извънредните не зная!Не зная и дали можеш да им откажеш Sad Дано ти се размине! Peace

Общи условия

Активация на акаунт