1001 НОЩ - Binbir Gece/ ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР, НОВИ ПРОЕКТИ - ТЕМА 252

• 79 292
  • 739
  •   1
Отговори
# 660

Скрит текст:
Актьори, журналисти и спортисти на среща с Ердоан

# 661
Това ли е новата смяна неизвестни никому "талантливи" артисти, спортисти и други т.нар." творци? newsm78 newsm78 (в спойлера на Лучия)

Халал да са на "нова" Турция и "демократичното" й правителството й... Rolling Eyes Rolling Eyes

За нас остават другите... Simple Smile

# 662
 Praynig

Мерием с наградата за "най-добра международна актриса" ( В Арабския свят,нали?)  newsm78

Последна редакция: пт, 29 юли 2016, 20:05 от vera17

# 663
  • Горски извор

Тях никой не може да ги замести.
 bouquet bouquet

# 664
  • Горски извор
от днес

# 665
 Praynig

Браво, КИКИ! Изпревари ме с 2-3 мин! Hug Peace Hug

Днес, Бергюзар в "Не само кафе!"

"Толкова невинна и толкова красива!"

Необятните Родопи преди залез....Спокойна нощ!

Последна редакция: пт, 29 юли 2016, 22:24 от vera17

# 666
Видео за новия проект на Халит и Берг - но не ми става ясно за или против е коментара. Rolling Eyes newsm78
Така или иначе, пита се дали ще бъде сменено заглавието на сериала. newsm78

# 667
Много хубава новина - освен че кафенето работи, Берг е там и се усмихва Grinning С нова прическа Heart Eyes Благодаря за снимките и видеото! Това е статията от преди седмица - има превод от руски по - назад. На 50 -та сек. показват декор за сериала в Бейкоз. Веднага след това изреждат имената на режисьорите и сценаристите, споменават Америка... Оригиналният текст - в линка в спойлера.

Нови снимки на познати лица. Окан Я. е на почивка в Бодрум след турне във Франция с театъра, в който играе.

ФЕРЗАН Й. - ЗАЛЕЗ

Вера,  Wink

# 668
  • Горски извор
добро утро

берг в етилер

# 669
 Praynig

Добро утро и хубава събота ви пожелавам! Peace

LU...KI....JU.... Grinning

Събудете се с "Магията на изгрева в Рила планина!"

Последна редакция: сб, 30 юли 2016, 07:38 от vera17

# 670
Добро утро Grinning

Предишната вечер репортерите са срещнали Берг в Акмеркез. "Репетициите за сериала са започнали. Работят усърдно. Името на сериала все още не е ясно, но сценарият остава същия.
"Ние сме против всички преврат срещу демокрацията. Заедно трябва да вървим ръка за ръка, за щастливи дни в нашата страна.
 Направих рутинна проверка, ходих в болницата. Така новината излезе. / Кой идиот измисли това?  Rolling Eyes / Семейството ми беше много разстроенo. Нямам рак на гърдата. Но ако имах, щях да започна веднага необходимо лечение ", каза тя. Новината вече е преведена на английски, испански, португалски и руски. Grinning

В още една медия има по - кратка статия, гугъл преведе различно изказването за сценария - че ще се промени.

Мен най - много ме радва това, че са добре и работят.  Grinning yes Дано нямат никакви неприятности и скоро да започнат снимките.  Praynig Каквото зависи от тях, ще го направят по възможно най - добрия начин, сигурна съм! Two Hearts Two Hearts

Хубави почивни ви пожелавам! Hug И надежда, че доброто предстои...

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 30 юли 2016, 09:11 от LU4IQ

# 671
  Praynig

Част от снимка - и от мен!!! Grinning.....LU.....за хубавия превод!  Hug

Последна редакция: сб, 30 юли 2016, 10:02 от vera17

# 672
Здравейте!  Hug Hug
Вера, красивата ти снимка от изгрева над Рила е и над едно от езерата, нали? newsm78
Прилича на море... Laughing

Лучия, и аз съм оптимист за любимите Халит и Берг и тяхната кариера.  Peace
Защо Берг ми се вижда малко отслабнала?  newsm78 Sad
И защо Халит не се появява?  newsm78 Много ми липсва...  Cry

Днес прочетох това в нашите медии:

http://www.vesti.bg/sviat/erdogan-otteglia-iskovete-za-obidi-po- … gov-adres-6056907

Нищожна светлина в тунела... Но, все пак - дано да е истина!  Praynig Peace

"Посвещавам тази песен на тази, която обичам с цялото си сърце, на моята любов,
на моя свят...на моята съпруга Бергюзар Корел , която обичам и ще продължа да обичам...
на майката на Али..."

А това е едно от най-веселите клипчета на Андриа - админ на гръцкия фен-форум за Халит - Halit Ergemc fans PASSIONATED, по случай достигането на 100,000 членове на форума. bouquet bouquet

https://www.facebook.com/HalitErgencfansPASSIONATED/videos/vb.21 … ype=2&theater

С две думи, Принц Сюлейман получава писмо от Андрия, че вече има 100,00 влюбени в него жени. Той се тревожи, че Андрия много ще ревнува, и решава заедно с Паргалъ, че за да омилостивят Андрия, която ще накара Шекер ага да приготви хиляди отровни сладки, вместо това  да отсекат няколко глави. И тръгват в атака към... влюбените в султана жени...  Joy Joy Joy 

Последна редакция: сб, 30 юли 2016, 11:04 от jupetrov7

# 673
 Grinning

JU....снимката нямаше никакво обяснение. И аз се замислих! Повече ми заприлича
на река в подножието на Рила.... Лично аз не съм се качвала на Мусала за съжаление! Embarassed
Благодаря за богатата информация от нашите медии  Hug

Последна редакция: сб, 30 юли 2016, 11:22 от vera17

# 674

Общи условия

Активация на акаунт