Game of Thrones Teмa 23 - "The gods have a plan for us all."

• 72 007
  • 743
  •   1
Отговори
# 15
защо ми се стори, че сцената с Варис и  Тирион е сбогуваща се. Да не би Варис да умре скоро

# 16
Вече го забравих Рамзи, все ми е тая дали ще го трепят  Laughing

# 17
  • София
И аз тук, благодаря за темата  bouquet

# 18
  • Вестерос
Някой гледа ли Reign, ето това се казваше появяване, а не нескопосаното на Дани  Joy

# 19
  • ... рееща се.
Запис.

# 20
И на мен ми се струва че Рикон няма да оцелее Sad

Благодаря за новата тема  bouquet

# 21
  • София
Ще е уникална тъпотия да затрият Рикон, но най-вероятно това ще стане.
Иначе деветата серия със сигурност ще е епична, но е твърде малко за цял сезон. Ясно е, че нямат пари в излишък и все пак...

# 22
  • Berlin
Миналия епизод Бриндън уж умря, Денерис долетя и какво още беше, дето стана, но нищо не видяхме, само ни споменаха. Никакво действие.

# 23
# 24
Аз се подготвям психически за смъртта на Дух в следващия епизод.  Sad Честно казано, за Рикон не ми пука особено.

# 25
  • ... рееща се.
Ееее, и Дух ли? #Cussing out

# 26
Само не и Дух. Sad Бран явно ще има голяма роля оттук нататък, Джон се върна от мъртвите, събраха се със Санса, Аря и тя се освободи и си пое по пътя. Добър сезон за Старките досега. Следователно - Рикон ще умре, трябва все пак поне един Старк да е прецакан. Mr. Green

# 27
По-подробна информация за развоя на битката.Снимката е от тук https://www.facebook.com/groups/337107803083289/ ,във фейса с чете по-лесно.

Скрит текст:

bouquet Благодаря за темата!

# 28
Запис и мерси за темата  bouquet

# 29
Скрит текст:
Не искам великанът да  умира  Cry За Рикон съжалявам, но него почти не сме го засекли в сериала, а от книгата го помня като пишлеме.
Интересен спойлър  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт