Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 53

• 77 168
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Да, точно нея имам предвид

# 571
DIDLINA, спокойно. Миналата година бях на пункция и като ни биха прегнила имаше поне 10 жени, докато ме извикаха беше минало 30мин., нямаше последствия. Всичко ще е наред.

# 572
Благодаря ви за успокоителните думи момичета! Дано всичко да е наред! И все пак, дано доктора да се забави поне половин час от планирания! Simple Smile

# 573
  • София
Дори в указанията пише, че половин час разлика не е от значение, виж час и половина вече е.

# 574
Като се замисля, имало е случай, когато съм влизала час и половина по-късно за пункция. Беше един супер натоварен ден и бяхме около 40 жени, а бяха само Стаменов и Шефкетова на работа. Яйцеклетката не се оплоди. Билозите казаха, че не била качествена. Айде познайте що  ooooh! ooooh! ooooh!

# 575
Аз пак да попитам как ще бъдат отпуските, а д-р Цветков, че ми е притеснено, тъй като при мен е малко сложно.

# 576
На мен ми казаха, че излизат в отпуск от 15.07 до 15.08. Ако някой по-актуално инфо, нека сподели...

# 577
  • София
Герда, ти не си ли пациентка на Стаменов  newsm78?

# 578
От 15-ти би трябвало, да, но нищо не са обявили в сайта.
В сряда ще ходя там и ще питам ако още не е станало ясно.

# 579
Пиши, моля., после.

# 580
ОК. Все си мисля, че до тогава и в сайта ще обявят.
Все пак може всеки да излиза по различно време, така че ще питам за Цветков и ще пиша.

# 581
Цветков е отпуска от 15.07-15.08.Миналата седмица на лапарото говорихме с него и се разбрахме да продъжаваме след 15 август.Следващата седмица му е последна работна.

# 582
Аз пак да попитам как ще бъдат отпуските, а д-р Цветков, че ми е притеснено, тъй като при мен е малко сложно.

Цветков е до 15,Стаменов до към 20.
Знам го защото доктора на два пъти ходи при Стаменов да го пита дали да започнем стимулация тъй като няма да можем да приключим до 15.
Доктора ми каза, че Стаменов ще довърши нещата.
В понеделник съм при него и ще питам пак.

# 583
Някой писа по горе,че Стаменов ще бъде до 22-ри.Персенска ще я няма до 8-ми и след това заедно с другите от 15.07

# 584
Момичета, излязла ми е цитонамазката, но нямало как да получа резултата. Трябва да чакам доктора да се върне от отпуска.  Cry Аман значи, не стига че чаках 21 дни... Какво да правя? Искам си резултата просто. Тук някой беше писал, че и по мейл даже са му я пращали.

Общи условия

Активация на акаунт