Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 53

• 77 463
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, нова съм в тази тема, в сряда бях на трансфер, върнаха ми 2 ембриона, и като ми дадоха снимките на единия пишеше бластоцист, а на другия бластоцист+клетки, какво означава това, имате ли представа...Желая успех на всички Вас да сбъднете мечтата си и да гушкате бебче(та), защото като майка на почти 6 годишен младеж, заченат също инвитро, ви уверявам, че няма по-голямо щастие от това. Прегръщам Ви всички, и кураж момичета.

# 556
Означава, че при развитието са се получили клетки, които не трябва да ги има, но останалите показатели, по които биолозите преценяват качеството, са добри.
Успех Hug

# 557
Момичета, да попитам какво пиете за болките ниско в корема,защото пих два пъти х2 но-шпа, но не помага.

# 558
Аз винаги съм имала но шпа 3х2 и винаги без нужда съм го пила. Някои имат парацетамол. Други пият папаверин. Последното май е най- силно.
Можеш да звъннеш и на спешния да ги питаш Simple Smile

# 559
Питах, но не ми разрешиха нищо друго. Simple Smile. Ще продължавам с него, пък каквото стане.

# 560
Момичета, да попитам какво пиете за болките ниско в корема,защото пих два пъти х2 но-шпа, но не помага.
Аз пия 3*1 ношпа и 3*1 папаверин

# 561
Здравейте момичета!
Аз утре съм на пункция и снощи ми биха папаверин. Инжекцията беше планирана за 22 часа, но акушерката слезе в 22,30! ИЗнаете ли колко таса е минимума за зреене на яйцеклетките и колко часа е най-добре да има между инжекцията и пункцията? Притеснявам се да не стане така, че заради по-късното поставяне, яйцеклетките да са недоузрели! Плюс това утре ще ми е 12-ти ден от цикъла... Пункцията е планирана за 9.15 утре и като сметна, до тогава има 35 часа и 15 минути от папаверина. А в моето съзнание е останало от някъде чуто, че май трябва да са между 36 и 40 часа....  Confused Така ли е или се бъркам?! Моля ви дайте ми съвет!

# 562
  • София
Да не би да е прегнил? Не се притеснявай, рядко пункциите са били точно на минутата.

# 563
  • София
1 час повече или по-малко... Тя ако не е узряла, няма да узрее за 1 час

# 564
О, да, папаверин е! Simple Smile Аз се опитах да се свържа с манипулационната, да ги помоля да ме преместят за по-късно ако може, но не ми вдигат...

А иначе знам, че обикновено закъсняват, но сега има мнооого малко жени за пункция и по закона на Мърфи няма да закъснеят. Затова съм супер притеснена! Че този месец Доки ме похвали - че ми нарастват с почти един и същ размер фуликулите, а сега може да се окаже, заради някаква тъпотия, че не сме ги дочакали да узреят!
И снощи акушерката имаше наглостта да ми каже "Защо не сте се обадили на регистратурата, че сте тук, да наем да слезем!".  Shocked Ние бяхме само две жени и другата жена няколко пъти каза на регистратурата, че чакаме, но от там - никакво действие. Накрая аз отидох в 22.26 и вече се обадиха "горе", та слезе една акушерка!

# 565
Извинявайте за глупавия въпрос, но някои знае ли как се отваря неразопакована спринцовка Зарзио - гледам я тая пластмаса като идиот и ме е страх да не я повредя нещо  newsm78

# 566
1 час повече или по-малко... Тя ако не е узряла, няма да узрее за 1 час

Ами не съм убедена, че е така... Дето се вика, нещата трябва да се правят както е правилно, пък другото е божа работа! Ако не се спазват някакви базови норми и да се надяваме, че всичко ще е наред, при положение, че по начало, т.к. сме за АРТ и очевидно не всичко ни е наред, ми се вижда прекалено... Аз затова искам да зная кой е минималният час за зреене, за да настоявам да ме пунктират след това!

# 567
  • София
О, да, папаверин е! Simple Smile Аз се опитах да се свържа с манипулационната, да ги помоля да ме преместят за по-късно ако може, но не ми вдигат...

А иначе знам, че обикновено закъсняват, но сега има мнооого малко жени за пункция и по закона на Мърфи няма да закъснеят. Затова съм супер притеснена! Че този месец Доки ме похвали - че ми нарастват с почти един и същ размер фуликулите, а сега може да се окаже, заради някаква тъпотия, че не сме ги дочакали да узреят!
И снощи акушерката имаше наглостта да ми каже "Защо не сте се обадили на регистратурата, че сте тук, да наем да слезем!".  Shocked Ние бяхме само две жени и другата жена няколко пъти каза на регистратурата, че чакаме, но от там - никакво действие. Накрая аз отидох в 22.26 и вече се обадиха "горе", та слезе една акушерка!
Дидлина, били са ти прегнил.Няма никакво значение час повече или по-малко, всъщност даже е по-добре по-малко време да има, защото ако е по-дълъг интервалът м/у таймирането и пунцията, може да тръгнат да се пукат.Въобще не се притеснявай и не звъни да ти местят часа, всичко ще е наред! Стиснати палци от нас!

# 568
Didlina, спокойно, не е фатален този половин час. Дишай Hug

formallin, няма какво да повредиш, само гледай деленията и дозите след това.

# 569
  • В сърцето на любимия човек
Зарзиото имаше някаква пружинка, която ми махаха в манипулационна по моя молба, вероятно за нея пита Формалин

Общи условия

Активация на акаунт