Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 53

• 77 166
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Цитонамазката я дава лекар.
Попитай за д-р Тихомирова, ако е свободна,  тичай да ти я даде.
Тя има и такава специалност свързана с онкологията.

# 586
Аз съм чувала че може да се вземат лично.Не ги пращат по имейл.

# 587
  • В сърцето на любимия човек
Аз моите до сега все от информация си ги получавах, това с взимането от лекар явно е ново  newsm78

# 588
Цитонамазката я дава лекар.
Попитай за д-р Тихомирова, ако е свободна,  тичай да ти я даде.
Тя има и такава специалност свързана с онкологията.
Значи отивам на информация и питам за д-р Тихомирова дали може да ми я даде?
Просто съм изключително разочарована от всякакво отношение, тези хора имат ли изобщо представа, че човек може да се притеснява, може наистина да му е важно.  Cry Най-спокойно си заявяват - ами ще си чакате.
Да, за личното взимане и аз така разбрах от писалите тук - взимали са си я лично, но не са казвали, че задължително лекар трябва.

# 589
и вече официало:

Летен график на част от звената, обслужващи пациенти на МБАЛ "Надежда"

Уважаеми пациенти и посетители на болница "Надежда", напомняме, че годишната отпуска на Медицински център "Надежда Репродуктив - София" е от 15 юли до 15 август.

В тази връзка обявяваме и промените в летния работен график за този период в следните направления:

РЕГИСТРАТУРА: работно време всеки ден от 07:00-20:30
КАСА: всеки ден от 07:00-20:30
КОЛ ЦЕНТЪР: всеки ден от 08:30-18:30
ИНФО ДЕСК – няма да работи в посочения период. Информация, болнични и епикризи ще се получават на Регистратура.
Телефонът на сектор Информация ще e активен.

Координатор ЦЕНТЪР АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ: в годишен отпуск от 15 юли до 15 август.

# 590
Кити, първо звънни и попитай по телефона, може ли лично да си вземеш цитонамазката от регистратура, ако не може, дали е свободна д-р Тихомирова, тя да ти я даде.

# 591
Кити, първо звънни и попитай по телефона, може ли лично да си вземеш цитонамазката от регистратура, ако не може, дали е свободна д-р Тихомирова, тя да ти я даде.
Звъннах, не може. Трябва да чакам лекаря, който има свободен час чак за 20-ти.
Много съм разстроена просто от цялата тази история.  Cry
От друга страна имам консултация и с друг доста опитен лекар, който е на коренно противоположно мнение за състоянието ми, и тази цитонамазка е важна.

# 592
  • В сърцето на любимия човек
Кити - отивай на място и си я искай. Няма такъв филм да не можеш да си получиш резултат от изследване. Ако трябва им кажи те да извикат който и да е лекар, но ти без резултата няма да си тръгнеш. В крайна сметка имат онкологично отделение, може лекар от там да ти я разчете.

# 593
  • София
Досега винаги са ми я давали на информация. Казвали са, че трябва лекар да я види, но са ми я давали без проблем.

# 594
Благодаря, момичета. Следобеда ще отида, ще взема и още един човек, че мен ме разиграват както си искат. Confused Надявам се да има гинеколог за 2 минути да ми я даде.

# 595
Според мен някой просто не е наясно с цялата работа. На информация ще я дадат цитото.

# 596
Като лежиш по каса  в отделението също отказват достъп до  резултата от изследванията.
Малко е напрягащо.
Аз сега незнам в какво състояние ми е хемоглобинът, а е важно да се сравни. newsm78

# 597
Герда, не можеш ли да ги видиш онлайн? Би трябвало да са качени там Thinking

# 598
Не може, пробвах.

# 599
Луда работа Confused

Общи условия

Активация на акаунт