Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 53

• 77 161
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Хиляди пъти съжалих, че не си занесох пробата в някоя друга лаборатория... честно казано.
Сега отдавна щях да имам резултат и да ми е по-спокойно.

# 601
Обясни им, че този резултат ти е важен във времето и желаеш да го консултираш с независимо второ мнение.
Просто на някой не му се занимава да си свърши работата.
Аз скоро имах проблем  и няколко часа, за да го разреша, защото касаеше края на работната седмица -  момиче от телефоните ме прехвърли към Информация  и ме "отсвири" два пъти, въпреки че знаеше за какво става въпрос. Няма да ви обяснявам в  онзи момент как се чувствах.
На третия път попаднах на по-съвестна служителка, която ми записа данните и малко след това ми се обадиха, за да ми обяснят нещата.
.

Последна редакция: вт, 12 юли 2016, 15:03 от Анонимен

# 602
  • В сърцето на любимия човек
Герда - в епикризата не пише ли резултатите от изследванията?

# 603
Тя ще излезе малко по-късно, тези дни като ходя ми трябваха да ги сравним, дали не пада прекалено тоя хемоглобин, че ще показва някакви други неща.
 Ще питам доктора, той ще знае.Няма да го мисля това.

# 604
Аз скоро прекъсвах бременност и момиче от телефоните ме прехвърли и отсвири два пъти.
О, за предишните ми резултати за чпв - едвам си ги получих. Звънях около 6-7 пъти, докато разберат за какво става въпрос и ме информират дали е готово.  #Crazy
Не знам вие как мислите, но според мен е хубаво на първа страница тук в темата да се напише за техните срокове за изследвания.

# 605
Нямат право да ти отказват да ти дадат резултатите от цитонамазката. Те са си твои. Частна собственост, кажи речи, платила си си ги. Как така ще чакаш лекар. Отиваш на регистратурата и настояваш да ти ги дадат. Егати, колко се ядосах.

Аз миналата година правих цитонамазка в Надежда, още тогава реших, че няма да повторя там. 1 месец близо чаках за резултата, който показа възпаление. Това възпаление го лекувах месец по-късно...това за мен е неприемливо.

# 606
Има кутия с предложения в страни от касата. Там може да се опише проблема с бавното извършване на изследването от цитонамазката.

# 607
Да ви кажа се учудвам защо толкова време бавят резултата от цитонамазката. Аз преди месец я правих другаде в друг град и уж пращат материала до София и излезе резултата за около седмица.

Аз преди като ми трябваше резултат от някакво изследване все звънях по телефона и се обяхнявахме дълго ,но  вече им пиша на имейла на регистратурата да ми пратят резултата и те ми го пращат. Незнам дали ще стане за цитонамазка, но  хормони и генетични са ми пращали, защото аз съм от далече и не мога да отида. Може да пробвате. Пиша трите имена, ЕГН, какво е изследването и кога е правено на имей:  administracia@invitro-bg.com

# 608
Момичета, ура! Взех си цитонамазката без проблеми!  newsm44

Ето това се оказа вярно:
Според мен някой просто не е наясно с цялата работа. На информация ще я дадат цитото.

Явно момичетата на телефоните са супер неинформирани за изследванията. А и не са много вежливи. Confused
Ох, имам и не много добро мнение за д-р Еленчев.  Confused Който ми говори страшни неща за интервенции предварително без никакви изследвания, без никакво трогване, без отношение. Хайде за сега ще спестя подробности, само аз си знам през какъв шок минах и какво ми беше 21 дни, добре че се консултирах и с друг доктор, който ме успокои, че досега в лудница щях да вляза. Психическият стрес ми беше в повече и си мисля, че можех и да си спестя някои неща.
Жив и здрав да е доктора и дано да помага на момичета в нужда, но определено не е моят лекар.
За клиниката няма как да я препоръчам, поне не и за гинекологични проблеми. За репродуктивни може да е супер, не знам.

# 609
Ще ти дам един съвет - много внимавай, когато онколог те успокоява! Заради един такъв мил и успокояващ можеше да изтървем наша роднина на 37 години.Която все пак успя да се оперира навреме, точно в клиниката.Още в самото начало й беше поставена диагноза "злокачествено", и слава богу, че беше добре диагностицирана, навреме!, защото бързо се подложи на операция, а хистологията показа, че околната тъкан е здрава и няма разсейки. Ако моята роднина се беше успокоила от другото мнение на "милия лекар", агресивното  злокачествено образувание бързо щеше да направи и разсейки.
 Съжалявам, ако съм те притеснила.

# 610
Не си ме притеснила, аз съм твърдо за профилактиката и ще си я правя.  Peace
Моят случай е много различен, а възрастта ми е далеч под 37.
Герда, и между другото мерси, че ми отговаряше на всички въпроси и даже ми писа.  bouquet

# 611
Не всички момичета са така. Но аз не ги познавам по гласовете и затова избягвам да се обяснявам с тях по телефона. Когато съм там има двечки, които са много мили и отзивчиви и се нареждам при тях Simple Smile Винаги много лесно се е намирало разрешение ако е имало проблем.
Но това го разбрах след като някои от тях ми потрошиха нервите, де Laughing
Наистина репутацията на клиниката страда от отношението и незнанието на някои - те са повече от знаещите и помагащите, за съжаление...

# 612
На рвегистратура и кол център са различни девойките.

# 613
Даа, и на мен ми се обадиха 2 дни преди планувано инсе и ми казват: "...здравейте, днес ви е инсеминацията, смятате ли да идвате вече...." Rolling Eyes Mr. Green После поспорих с момичето, че е станала грешка и я питам по план ли да си идвам, а тя ми отговори да си дойда на деня и никой нямало да ме върне Shocked Mr. Green hahaha

# 614
Здравейте момичета, нова съм във форума и ще се радвам да споделяме радостите и проблемите си.
Искам да Ви споделя че вечра - 15 ден след ЕТ на 1 бластоцист на 5 ден имах ЧХГ 2321. Това добре ли е, какво е вашето мнение?

Общи условия

Активация на акаунт