Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 53

• 77 149
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • В сърцето на любимия човек
Идеално е  Peace

# 616
Тя и д-р Персенска така каза, но докато дойде време за първи преглед на 25 или 26 юли ще се побъркам дали всичко ще е ок. Това ми е първия трансфер.

# 617
Супер чхг, не го мисли Simple Smile

# 618
Благодаря ви момичета, супер сте!  Hug

# 619
Здравейте момичета, моят първи инвитро опит за съжаление приключи неуспешно. Искам да ви попитам, тъй като имаме замразени ембриони оттук нататък как се процедира за ЗЕТ. Д-р Персенска каза есента, но неуточни дали трябва да правя някакви допълнителни изследвания. Ние сме с мъжки фактор, но миналата година ми откриха повишени нк клетки от лекар на който нямам доверие.

# 620
  • гр.София
Теди, ако искаш използвай лятната ваканция на лекарите да се видиш с имунолозите и да се лекуваш за тези НК клетки (ако се налага)

# 621
Аз обаче съм от Варна и незнам къде мога да отида и да ме лекуват правилно

# 622
за имунология - Плевен и София

# 623
за имунология - Плевен и София
Благодаря Шакира.
В София към кои лекари мога да се насоча. В Надежда има ли добри?

# 624
Здравейте ! След пункция в понеделник ( 4 Я , 3 зрели , 2 се оплодиха) , днес ще замразят 2 ембриончета . На пункцията док каза , че ще ми се обадят да ми кажат какво да правя .Това малко ме съмнява , та въпроса ми е  кога трябва да си запазя час ? По кое време на следващия цикъл , или след отпуската да звънна да ме упътят .Не сме правили ЗЕТ  и ми е абсолютно неясно .

# 625
POLA, за ЗЕТ съм ходила на 2-ри ден и се започва естрофен. Ти се обади и питай.

# 626
POLA, за ЗЕТ съм ходила на 2-ри ден и се започва естрофен. Ти се обади и питай.
Благодаря!

# 627
На мен пък Стаменов не ми изписа естрофем, само Медрол и Кринон гел... newsm78. Утре ще правя кръвен тест , ще ми е 10 ден.

# 628
Индивидуално е за ЗЕТ. Някой жени ги гледат за задържни фул. преди МЦ и се прави ЗЕТ в следващ.

# 629
Може да е с естрофем, с цел да се подтисне овулацията или пък без, проследява се ову и след нея се прави трансфер. Най-добре да се запази час на 2-3 ден от МЦ.
Боби, успех  Peace

Общи условия

Активация на акаунт