Черешката на тортата - сезон 7, тема 2

• 393 789
  • 3 158
  •   1
Отговори
# 1 155
  • ВАРНА
Русата жена /певица/ не е ли фолкаджийка  Thinking

Три руси майки имат децата:  Цветелина Янева - Ива Екимова и Десислава.  

# 1 156
Децата всичките са много сладки. Нормално е да се държат по-превзето, неестествено и сковано пред камерите, не са свикнали да ги снимат така. И темите за разговор са зададени от родителите предварително в общи линии. Най-малкото им е обяснено да внимават какво и как да говорят Laughing
Друг е въпросът защо трябваше да се прави детска седмица и да се бутат деца пред камерите!?
Не одобрявам деца модели, деца - тв звезди и пр..

# 1 157
Харесва ли ви музикалното изпълнение?
Тц. Честно
И на мен не ми.
Русата гостенка за изненадата беше Цветелина Янева, да. Непоносим кадър ми е тая и без нея биваше.

# 1 158
Мен май малкото на Бежанска само не ме радва, нз защо, може би, защото тя не ми харесва.

# 1 159
Русата жена /певица/ не е ли фолкаджийка  Thinking
Да, на Пеевски изгората. Било любов  Mr. Green харесва му чувството за хумор  Joy

Ама разбира се, че е любов - нима можем да си помислим нещо друго  smile3532

# 1 160
Всички хора пред камера и в предаване се държат по сценарий. Децата не правят изключение и не виждам защо трябва да ги упрекваме за това.
Ако тръгнат да дивеят като на тинейджърски купон, тогава ще ги разкостим, че са невъзпитани звездни лекенца.
На мен така по сценарий ми допада повече.

# 1 161
Здравата са инструктирани децата как да се държат .
То с едни стойки се бодваше картофчето , че сигурно така не се държат и принцовете в
кралския двор . Изобщо имах чувството , че гледам "Гордост и предразсъдъци"...горките хлапета

# 1 162
БезДара е на 14. Дори и със заучените фрази си личат възпитанието, средата и обноските на всяко дете. Личи си кого го е отглеждала предимно баба му и кого са го нахъсвали, че е най-най.

# 1 163
Колкото и да е сценарий, някои неща не могат да се прикрият - говорят възпитано, знаят как да се държат на масата  и т.н. Всъщност очаквах по-лигаво и превзето държание от всички.

Но да ме извинява Дара - не ми харесва как пее. може с времето да си дообработи гласа,  но засега е нищо особено. Но за да съм честна - русата изненада още по-малко ми хареса как пее, а очевидно е звезда.  

# 1 164
  • ГО
Майки на Десислава и Михаела на Бони най ми допаднаха. Сякаш по-свободното им държание ми се нрави повече от заучените стойки на Дара. Аглая най-много внимаваше как се държи. Дали се притесняваше от нещо, не знам, но въобще не ми хареса и малкият на Йоко. Той пък ми изглежда, като потискано и тормозено дете. Може и от съученици да е, ама нещо не ок при него.

# 1 165
Може да се притеснява хлапето. Все пак майка му не го е влачила по предавания.

# 1 166
Много си е добре детето - просто той е най малък и е по скромен, но не е превзет ..ще стане страшен пич,
когато порасне .

# 1 167
Много си е добре детето - просто той е най малък и е по скромен, но не е превзет ..ще стане страшен пич,
когато порасне .

+ 1

# 1 168
Дара е хубавица, по - отпуснато се държа, другите си личи, че доста се срамуват още.
Може и да имат сценарий, ама общо взето обсъдиха училищата, кой има гадже, как се чувстват, като деца на известни...нищо необичайно.
На мен ми хареса пеенето на Дара.
За менюто, нямам специално мнение, салатата сякаш беше странна за деца, но пък те я харесаха. За основното, кое дете не обича свинско с пържени картофки и аз ги обичам. Десерта нещо твърд беше, ама пак нямаха оплаквания, абе хапнаха си.
Според мен Аглая е най - срамежлива, тя дали каза 2 изречения на вечерята. Може би заради, това и мен тя не ме грабна. На Йоко е симпатяга, защото е по - дребничък сравнение с останалите.
Ще гледам и останалите дни, нямам претенции и изисквания към поведението им...каквото направят, покажат...простено им е...още са малки и тепърва ще се учат на много неща.

# 1 169
  • ГО
Прилича на малък философ. От онези, сладките . Казвам го с най-добри чувства! Симпатично дете е, ще видим утре как ще се държи майка му с него докато готви. Може и да си променя мнението.

Общи условия

Активация на акаунт