Черешката на тортата - сезон 7, тема 2

• 393 768
  • 3 158
  •   1
Отговори
# 1 170
  • Mediterraneo
гледах до момента, когато купуваха домати. Т.е. първите 7-8 минути. Не си причиних повече.

# 1 171
Много лошо впечатление ми направи Дара. Чупки, стойки, театър, почти (ама почти) прикрита демонстрация на превъзходство, грозни женски маниери. Пусна отрова в колата и загатна за същността. Храната беше добре подбрана. Все пак е детска вечеря.

# 1 172
  • София
Поглеждах го чат-пат ,но без звук.Нещо не ми е приятно с деца.

# 1 173
Дара петдесет и пет пъти повтори колко кофти е била средата в частните училища т.е.  колко е станало кисело гроздето напоследък - явно спонсорът се е оттеглил и мама е опукала наличните, та се налага да се обясняваме (а пък на кого ли му пука, освен на комплексарите в тяхната орбита) защо пак сме в държавното училище.  Иначе чак толкова да са зле  напоследък в Горна Баня не вярвам.   Wink  Пак номера от селски вечеринки.  Mr. Green
Наследникът на Йоко  пък ми прилича на синчето на д-р Куин Лечителката 1:1 - и онова детенце изглеждаше странно - леко стресирано и  по-сериозно отколкото е нормално за възрастта му, но е умно и симпатично дете. На Бони щерката изглежда и се държи по-добре от майка си -  уравновесена, спокойна - има потенциал. Децата на Десислава и Мая не ме впечатлиха особено. Храната какво да ѝ да коментирам - шоколад на котлона, солидни парчета пържено месо, студени картофи... Мариновани в балсамико, а преди това посолени  ягоди - ще речеш, че не са плодове, а е глиганско месо, та се нуждае от толкова обработка  Shocked  
Тази Ива за три участия така и не се научи какво и как се готви.

# 1 174
Тази Йоко, признавам си, за пръв път чувам за нея. Но синчето и много ми хареса, голям сладур - и като външност и като поведение. Синът на Десислава също ми хареса.

# 1 175
Майки ми хареса на мен. И Михаела. Ясен- има нещо там, което не ми допада, прекалено сладуресто се държи. Скрита лимонка е той.
Вечерята биваше.

# 1 176
Нормално е малкия Ясен да ни изглежда малко по-различно от другите.
Той въобще не се вписва в тази компания. Мъничък е още. Не е на акъла на другите, не го занимават същите теми и проблеми...  Simple Smile

# 1 177
Майки ми хареса на мен. И Михаела. Ясен- има нещо там, което не ми допада, прекалено сладуресто се държи. Скрита лимонка е той.
Вечерята биваше.

Не искам да влизам в безсмислени спорове, но не разбирам за каква скрита лимонка става дума тук. Дете е още...

# 1 178
  • София
Вечерята биваше.

Не искам да влизам в безсмислени спорове, но не разбирам за каква скрита лимонка става дума тук. Дете е още...

Ами и аз смятам, че е скрита лимонка. На трейлъра за утрешното шоу как изкомандори там този, който му помагаше - "Я дай друго яйце!" и опааа...този Ясен се очертава дървен философ (всезнайко) със самочувствие. Те от малки са такива и такива си остават като пораснат, обичат да рипкат на хората по главите и да ги манипулират. Дано да греша. Но ми се вижда хитричък. Outta Joint

П.С. И на мен ми хареса дъщерята на Бони...за сега.
Момичето на Ива вече е жена, раничко, но това е положението. Вижда ми се труден характер.

Тези са ми първите впечатления, ще видим нататък.

Последна редакция: пн, 04 юли 2016, 23:26 от Popule

# 1 179
Точно- Популе добре го е написала. Дете, дете, но те баш скромничките сладури са най- хитрите и отракани. Не ми допада и това е.

# 1 180
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Едвам ще ги изтрая тази седмица.

# 1 181
  • Има много детски смях.
Йоко- то като заритала да изкара някой лев от синовете си- да беше убедила големия да участва. Ама той явно я е поотсвирил навреме, та запълва дупки в движение.
Без- Дара... трудно си му е на детето. Да е хем отроче на Дими / "няма как да не си талантливо, дете"/ и на свръх- амбициозната, но реално нереализирала се крИва Екимова. Нещо като Марта Вачкова го докарва. Мъчно ми е за детето, но- човек не си избира родителите и тя си носи кръста.  Tired

Хей, Вие, от "Черешката", Нико и Сие /нищо, че ви харесвах хилядократно повече в предишната метаморфоза/- предложение, безплатно при това- спретнете седмица/ две с разни гурута във фитнеса и здравословното хранене. И не, не визирам нито Азис, нито Люси Иларионов, да си имаме уважението.  Mr. Green

# 1 182
Екимова не усеща ли, че вече не е първа младост?!?! За секси ли го мисли това лизане на ножове, бъркане в маскарпонето и лизане на пръсти... Sick Иначе, дъщеря й ми допадна. Симпатична е и не преиграно лигава (поне не колкото майка си). Peace Това с "теракотата" да не е някакъв умишлен техен си бъзик, пък ние да не сме го разбрали и да ги "обвиняваме"... Ние вкъщи често се бъзикаме и употребяваме "мъдурия" вместо "мерудия". Ако участвам в предаването може да ми се изплъзне и няма да усетя, че другите (зрителите) няма да го разберат и има да ме одумват...

# 1 183
Много ми харесаха децата и както предполагах, повечето се държаха по-зряло от майките си.Само дъщерята на Мая си беше като за възрастта/тиха, ненатрапчива и притеснена сякаш/, до някъде и Майки / не тих, не притеснен, но не и говорещ като възрастна стара душа/. Синът на Йоко  ми е страшно сладък,но както  на Бони дъщерята и Йекимовата щерка - някак  ми се вижда твърде  бързо  пораснал...и сякаш тъжен .Дано следващите вечери да се поотпуснат и да не е такова тегаво майчинското присъствие.Храната не ми се ще да коментирам, като меню - ок, детско, като изпълнение  , развалено от  напъните на мама  да е  все в  центъра на вниманието. Изненадата не беше изненада, самата Ива  пльоска /извинявам се за думата/ детето си  както и когато свари, карайки го да пее,  подсмърчайки драматично колко  напомняла с това на Дими.  Честно  - с това  съжалявам все повече детето, а майката ми става все по-противна.  Изненадващо за мен беше , че  чалгаджийка пя с нея /всъщност в началото помислих, че е Преслава Пейчева и даже ми стана мило/ . Както и да е -както казах, харесаха ми децата, дано се поотпуснат и  гледаме тях,без сенките на мамите им.

# 1 184
М /всъщност в началото помислих, че е Преслава Пейчева

и аз

Общи условия

Активация на акаунт