Черешката на тортата - сезон 7, тема 2

• 393 777
  • 3 158
  •   1
Отговори
# 1 185
  • ГО
То и за това Дара се изказа ласкаво за чалгата. И наистина, Аглая не приличаше на момиче, което слуша чалга. За Майки и Михаела - ясно.

# 1 186
Йоко- то като заритала да изкара някой лев от синовете си- да беше убедила големия да участва. Ама той явно я е поотсвирил навреме, та запълва дупки в движение.

Точно Ясен е големият  Peace
И съвсем не е толкова малък - снощи каза, че е 6-ти клас. Просто е дребничък.
Не знам какви са тези скрити лимонки, дето ги виждате. Дете като дете, държи се сериозно и възпитано като за пред камера.
Не виждам проблем и в държанието на Дара. Нормално дете на 14, на мен не ми е лигава. То на фона на Ива всеки, който се държи що-годе човешки, би изглеждал нормален.

Последна редакция: вт, 05 юли 2016, 11:40 от Анонимен

# 1 187
От "звездните" майки, май само за Десислава нямам спомен да е участвала в Черешката  newsm78

# 1 188
Ясен беше спретнат със сако, което беше сладко, макар и да му беше малко голямо. И изглеждаше добре възпитан особено при първата среща с другите деца. Поздрави, попита как са. Нещо остана учуден за коментарите на другите деца за частните училища...той сякаш неразбираше защо така говорят и правеше учудени физиономии. Но той е по - малък и дребничък и изглеждаше, че другите бързат да порастнат, имат гаджета, ходят по кафета, имат мнение (дали тяхно или чуто от родителите) по въпроси за музиката, училищата, известността на родителите си, отношението към тях от други деца...
Дара определено и визуално и по коментарите ѝ, личеше, че бързо се развива. На мен ми прилича на поне 16-17годишна. По отпусната е, вече я е хванал пубертета и се бунтува...недоволства, иска да покаже, че вече е голяма, няма нужда майка ѝ да ѝ помага във всичко.
Михаела ми се стори възпитана, малко срамежлива. Добро впечатление остави у мен.
Аглая беше най - срамежливата от всички, тя почти нищо не каза за това и все още не сме разбрали нейните интереси и не каза почти нищо за себе си, но има време да го направи.
Майки си личи, че се гордее с майка си, аз съм гледала интервюта на Десислава, особено като беше със Зарко...там обсъждаха, че Майки е отраснал без баща, отгледан от Десислава и баба си и те много му угаждат, вероятно с цел да не му липсва мъжкото присъствие и заради това са го разглезили доста, все искал на неговата да става и те му позволявали, Зарко се опитвал да му се кара и да го държи малко по строго, но естествено детето ще се противи, тъй като не му е баща и не е свикнал така. А Десислава коментира, че се чувства виновна, че работи толкова много и с подаръци се опитва да не му липсва нищо и да му осигури един по - добър живот и малко от малко да изкупи вината, че често отсъства от вкъщи. Иначе и той не ми направи лошо впечатление.

# 1 189
Тц тц тц, как никой не слуша рок бре Thinking

# 1 190
  • София
Упс...грешка.

Последна редакция: вт, 05 юли 2016, 20:08 от Popule

# 1 191
Синът на Йоана  е супер сладур. Heart Eyes

# 1 192
И на мен ми хареса на Йоана, голямо сладурче  Heart Eyes
Дара ми направи впечатление, че е агресивна и груба само към майка си. С другите се държа добре, наистина изглежда по- голяма за годините си.
Какво коментираха за частните училища, че ми звънна телефона точно тогава  Confused
Всички от тях ли учат в частни newsm78

# 1 193
Изгледах епизода заради коментарите ви тук. Ама много сте критични, да знаете.

Деца като деца, хубави, симпатяги.

Дара пее хубаво, маниерничи и фразира накъсано, но има глас и данни. Пренавита леко, мама е вкарала сценарий и е поработила над подходящи реплики, но иначе е умно и сладко дете, почти жена. И другите човечета ми харесаха на първо четене, никое не ми е странно.

# 1 194
Ясен е голям сладур  Heart Eyes
Той ли ще готви довечера?

# 1 195
  • София
Ясен е голям сладур  Heart Eyes
Той ли ще готви довечера?
Да, довечера е той

# 1 196
  • Варна
Направи ми впечатление,че Дара е гримирана и то не малко-спирала,руж..даже като контур.
Дъщерята на Бони е доста симпатична,харесва ми.
Дребният е ясен-симпатяга  Mr. Green Ще кажеш,че е с 5г. по-малък от другите (на ръст де).
На Десислава младежът е мн добричък.

# 1 197
Ясен е страхотно хлапе Heart Eyes.
Михаела я гледах в Мама готви по-добре, хубаво впечатление оставя, но не знам защо бяха я гримирали силно с очна линия, симпатична е и без грим.
Дара по държание наподобява 16 год. ми племенница, наистина е по-отворена за 14- те си години.

# 1 198
Ясен е страхотно хлапе Heart Eyes.
По гласа ми напомня на Тончо от Войната на таралежите.

# 1 199
Ау, какви са сладури и двамата сина на Йоана - да са й живи и здрави.

Общи условия

Активация на акаунт