Черешката на тортата - сезон 7, тема 2

• 395 413
  • 3 158
  •   1
Отговори
# 150
  • София
До този момент Бонка е номер едно, няма съмнение, с изключение на това, че е закъсняла. Това, разбира се, трябва да бъде отчетено при оценяването. В крайна сметка, вечерята трябва да бъде поднесена когато е обявена, иначе язък за старанието. "Таймингът" е важно нещо.

# 151
  • Великобритания
пффф ей такива гости да ми дойдат и да ми се цупят .. директно чантата и обувките и да си ходят у тях да си се сърдят , хич не ми дреме дали ще ми се сърдят после

# 152
  • София
До този момент Бонка е номер едно, няма съмнение, с изключение на това, че е закъсняла. Това, разбира се, трябва да бъде отчетено при оценяването. В крайна сметка, вечерята трябва да бъде поднесена когато е обявена, иначе язък за старанието. "Таймингът" е важно нещо.
Не е първата,която закъснява, но никъде не са се цупили възрастни хора така.Още повече,ако е била на участие, нали трябва да се наспи,пък да напазарува,и да сготви,и да подреди, все време трябва.Не вярвам тя да ги е държала отвън, а просто екипа е трябвало да си заснеме всичко.

# 153
  • София
Питам се, какво ли е телешкото на Дамян, след като "сочното' /по думите на Н.С./ телешко, "не било неговото"...  Rolling Eyes

# 154
  • София
Питам се, какво ли е телешкото на Дамян, след като "сочното' /по думите на Н.С./ телешко, "не било неговото"...  Rolling Eyes
Каза кърваво.

# 155
Ааааа, цупили са се и преди, имаше някакви истерии, ама вече не помня сезона, участниците бяха някакви жълти журналистчета.
Прея също мисля, че закъсня, защото бяха спрели водата и тогава някой я накълва, че били чакали не знам си колко време.

# 156
  • София
Каза кърваво.
Телешкото на Дамян или телешкото на Бонка е кърваво... пропуснала съм...  newsm78

# 157
  • София
Питам се, какво ли е телешкото на Дамян, след като "сочното' /по думите на Н.С./ телешко, "не било неговото"...  Rolling Eyes
Каза кърваво.
Телешкото на Дамян или телешкото на Бонка е кърваво... пропуснала съм...  newsm78
Дамян каза,че харесвал кърваво телешко!На Бони е сготвено сочно.

# 158
  • София

Еми това да не е ресторант, та да си поръчва човек телешкото "уел, мидиъм, реър дан"...Все пак, това е дом и човек не може да предявява чак такива претенции, както в случая Дамян.

# 159
  • София
Питам се, какво ли е телешкото на Дамян, след като "сочното' /по думите на Н.С./ телешко, "не било неговото"...  Rolling Eyes
Каза кърваво.
Дамян каза,че харесвал кърваво телешко!На Бони е сготвено сочно.

Въх.......  Whistling

# 160
Обидно е да оставиш гостите си вън - и егоцентрично.
Сякаш най-важно е твоето представяне, гарнирано с пеене.

# 161
Май се извинява Весела?
Браво на нея. 

# 162
  • София
Жал ми е за Весела, мисля че има някакъв вътрешен проблем. И ми изглежда неуверен човек без много приятели.

# 163
Браво на Весела.Правилно постъпи.

# 164
Тоз пък Сотиров "не обичам да давам високи оценки", истинското чикименто е той май... това не е основателна причина. Tired

Общи условия

Активация на акаунт