Черешката на тортата - сезон 7, тема 2

• 395 376
  • 3 158
  •   1
Отговори
# 2 895
  • гр.София
Аз съм петата, харесваща Рут. Дори леко ще залитна като кажа, че се възхищавам на силата на духа й, на таланта й, на способността й да се справя с предизвикателствата...
Харесвам музиката й, различна е, нестандартна е. И съм изумена колко добре се справя с кухнята!
Освен това намирам за напълно нормално да спечели плакета- за Мира и Воче знаем, че могат, за Филип и Иво е ясно, че са на олимпийски принцип. Виж, Рут е изненадата на сезона. Поне за мен, де:)

# 2 896
И аз съм изненадана от уменията на Рут, но все пак от малка е живяла само с баща си. Предполагам, че готви от тийнейджърските си години.

# 2 897
И миналия път готви интересни неща.

Никак не харесвам Рут, но не отричам че готви с въобръжение. Пътувала е и доста култури  е видяла.
Дори мисля е живяла в чужбина в детска възраст.

Хареса ми менюто й. Също и използването на много и различни подправки

# 2 898
  • Пловдив

Мдааааа, и Нед порязваше останалите, за да се докопа до победата. Не харесвам подмолни хора  Naughty , спазващи стратегия, построена върху собствената им несигурност.
На мен лично само ребрата ми изглеждаха що-годе, но бих ги предложила на барбекю на двора. А комбинацията- картофи и месо не я харесвам, нищо че първите бяха поднесени 5 мин. преди месото.
Винаги се поставям на мястото на гостите и преценявам аз какво бих хапнала и дали ще ми хареса. Тук, тази вечер ще съм на салата (имаше ли такава  Thinking, че пропуснах първите 5 минути) и ребра. Толкова. Иначе ми хареса това, че им предложи ново и любопитно за тях питие и използва доста разнообразни подправки.

Обаче си признавам без бой, че не харесвам Рут. Рядко антипатична личност ми е, а аз не съм хейтър.

# 2 899
Относно жилището съм склонна да мисля,че така са го купили или е нещо наследствено на приятеля,и сега се ремонтира поетапно,та до кухнята не е стигнал реда и е в заварения си вид.
Хареса ми менюто на Рут,но и аз не съм била с очаквания да не може да готви.Картофеното пюре ми се връзва повече с ребрата,отколкото със скаридите ,но всичко е въпрос на вкус.Салатата май не видях в готов вид,прекалено много сос разбърка,дано не я е удавила в него.Идеята с гъбките като презентация е интересна,нещо  оригинално,нетрадиционно,също ми хареса.Месцето изглеждаше много апетитно,а десертът -наистина перфектен!
Воче въпреки многото хвалебствия,(даже вече не съм сигурна и колко са искрени),успя да си върне за пломбата със същия тъп трик,но поне не го преекспонира,просто както я гали с пачето перо тънко я ритна по кокалчето,но все пак накрая великодушно и даде 10-ка.
Цялата вечер Воче и Мира ми звучаха като някакви платени четкаджийки,имаше повече ентусиазъм и впечатлителност,отколкото е нужно.

# 2 900
# 2 901
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Не разбирам, как ви излязоха из под пръстите толкоз негативизми след това страхотно представяне на Рут.... ooooh! То не бяха свещници с восък, мърлява кухня, дето не бихте готвили, старомодни(представи си!) шкафове,че чак и под чаршафите ѝ се навряхте... Tired
Момичето каза , че от скоро е тук с момчето си...Сега се обзавеждат...Не отиде при роднини или в ресторант...Издирихте и снимки на предишния ѝ апартамент...да сравнявате...Не ви ли мина през ума, че може би има причина (финансова нпр.) Рут да е тук...Нооо, пишем си ние злобничко, ей тъй за кеф...от панелките .....СЪСКАНЕТО става характерна черта на народа ни, превръща се в диагноза...Нищо вече не може да ни зарадва, да ни хареса...Търсенето на под вола теле-национален спорт.....
Жалко за всички нас!

# 2 902
  • София
Е, чак пък ровене.Някой попита и потърсих предишния апартамент.Не е било ни за сравнение, ни за злобеене, нито за подигравки, нито съм търсила негативизъм..

# 2 903
Това, че сготви добре, не може да се отрече, както и го написах. За разлика от много пишещи тук, мога да направя разлика между готвенето й, и показаното безпардонно поведение в предишни формати, показващо едно злобно и невъзпитано момиче. За мен това " да бъдеш себе си", не означава да си невъзпитан, да нагрубяваш, да обиждаш, да демонстрираш някакво превъзходство, което дори нямаш. Ако ти не можеш да правиш разлика между тези две нещо, това съвсем не е мой проблем. Оценъчност, драматизъм и назидателност имаше в твоя пост, който според мен демонстрира подобно на нейното ниво. Всеки със стандартите си  Wink

# 2 904
Аз съм петата, харесваща Рут. Дори леко ще залитна като кажа, че се възхищавам на силата на духа й, на таланта й, на способността й да се справя с предизвикателствата...
Харесвам музиката й, различна е, нестандартна е. И съм изумена колко добре се справя с кухнята!
Освен това намирам за напълно нормално да спечели плакета- за Мира и Воче знаем, че могат, за Филип и Иво е ясно, че са на олимпийски принцип. Виж, Рут е изненадата на сезона. Поне за мен, де:)

Е, аз бях на кантар, но като погледна встрани от малоумните сценарии за изкъртените зъби,  май бих могла да я харесам ...да - определено.  Пренавита е малко, но изглежда жизнен, честен и енергичен човек и това никак не е лошо.  
Подразниха ме в началото, когато още в лимузината започнаха с хвалебствията по неин адрес без още нищо да са видели и хапнали, обаче който си може си може -  без значение какви му са шкафовете или печката (те не готвят)  Peace  
пп.  Светна ми и Йес защо напъваше толкова с главните букви  - да забележим присъствието му беее  Laughing  
Обаче сега след неговите постове тя веднага ми стана още по-симпатична.   Mr. Green   В духа на конспирациите - дали така са го замислили или  недомислили?  Laughing  Thinking

# 2 905
И аз харесах много вечерята на Рут. Беше балансирана и интересна, а по отзивите на гостите - и много вкусна Peace
И момичето ми хареса! Не съм я гледаха в къртици, капки и брадъри, впечатленията ми са от тази седмица. Къде видяхте злоба или подлост у нея, не знам. Интересна, приятна, усмихната и интелигентна млада жена, без комплеси, отворена към света, пътуванията и чуждите култури. И най-важното - влюбена и щастлива! Хареса ми, че смело покани камерите и всички нас в дома си, без да я е грижа от кухнята, тавата (как пък я видяхте!), полупразната всекидневна.

# 2 906
  • Бургас
харесвам Рут, разбира се, като всеки човек, не е перфектна, и на мен ми идва в повече самочувствието й, ама много се е запуснала, само на 26г., а е като лелка, за кулинарните й способности мога да кажа само Браво

# 2 907
птица, ти хем казваш, че не си гледала х у з, хем питаш къде сме го видяли, след като изрично написах аз къде съм го видяла - в х у з предавания. Някакво противоречие срещам в поста ти, но ако бях гледала само Черешката, щях да харесам Рут. То няма как в кацата с мед, като си сложил екскременти, да очакваш да си е все мед  Peace. Не ни е толкоз къса паметта. А и може би, някой я е посъветвал да изчетка малко имидж Simple Smile.

# 2 908
Много нехаресваната от мене Рут, този път ми направи добро впечатление. Явно ремонт в кухнята ще има, но чак да ме възмути обстановката там, си е отявлен 😃 снобизъм. Подигравайте ми се, но още жаля за печката си с прости котлони, 'ма пуста мода.😂
На нейната възраст и по- прости неща не можех да правя, а тук видяхме и по-зрели 😂 участнички напълно безпомощни в кухнята.
П.П. Трябва да вземе мерки обаче за външния си вид. На нейната възраст това не е толкова трудно. Ама в крайна сметка не ми влиза в работата.

# 2 909
  • София
Здравейте, отдавна чета темата на предаването, но само веднъж съм се включвала. Исках да се изкажа относно темата за апартамента на Рут (и затова, че изобщо не ме изненада доброто ѝ представяне днес, тъй като за първи път се запознах с персоната ѝ във втория сезон на 'Черешката на тортата' и знам, че умее да готви перфектно, демонстрирала го е и в други формати, които не са били кулинарни).

Скрит текст:
Това е апартаментът на Рут, който си е нейна собственост (предполагам, защото го има от 2011 г. и съм го виждала в различни предавания:
http://www.videoclip.bg/watch/112782
http://www.videoclip.bg/watch/112784 - в предишното ѝ участие в "Черешката" през 2012 г.

https://youtu.be/7ikTkIKxHyg - в Close up (2012 г.)

Чак до "Звездни стажанти" (2016 г.):

Иначе през годините се е местила да живее с приятелите си (по нейни думи), но явно си пази този апартамент, щом през 2016 г. още го има:

http://www.btv.bg/video/shows/tazi-nedelia/videos-nedelia/sutrin … a-rut-koleva.html

http://vbox7.com/play:646dff3d8f
И явно се е преместила в настоящото си жилище около рождения си ден тази година, но не вярвам да се е разделила с личния си апартамент, в който в крайна сметка, все се връща:

Към 'съжаляващите' Рут и нейното финансово състояние - мисля, че тя просто се е преместила да живее с новия си приятел, но личният ѝ апартамент си стои (съдейки по предходни ситуации).
Доста обстоен и 'creepy' анализ е това, но като гледам хората извадиха и по-стари компромати и то не особено по темата. Laughing

Последна редакция: пт, 29 юли 2016, 01:14 от La Vikinga

Общи условия

Активация на акаунт