Черешката на тортата - сезон 7, тема 2

• 395 383
  • 3 158
  •   1
Отговори
# 2 880
И от тоя свещник какво ще изядеш една хапка?

От миналата седмица още говорим, че не е необходимо порциите да са като за великани. Важно е да пробват , не е необходимо да се наплюскат още с предястието. Още снощи го угоиха. Пък и не е като да нямаше какво друго да хапнат на вечерята.

# 2 881
О, аз също НЕ одобрявам всичко от поведението й, съвсем не, имала е страшни изцепки и тъпотии, но наистина не си спомням точно Рут да е парадирала с някакви материални неща, все тая де какво си спомням аз. А за местата, на които е била, си струва човек да похарчи парите си, за сметка на някоя очукана тава.

Приемам за нормално да имаме различни възгледи и мнения. Все пак, предаването е забавно, а и Рут в действителност не ми е роднина, че да го приемам лично.  Laughing

# 2 882
  • София
Не знам за какви претенции говорим, Рут не се прави, че има много пари или живее ултра луксозно, бентлита, шанели. Много пътува, за това също се изискват пари и е доста млада, работи, излага се по риалитита, няма богато гадже, явно не е супер богата.
Знам, че е много мразена и дори и в замък да беше, пак щеше да има, глей я па та'а.  Joy И аз съм така някой като ми е трън в очите.
Боне, ти май беше казала, че си една от тримата харесващи Рут, аз съм четвъртата... Joy
Падам си по нестандартни хора, че и талантливи на всичко отгоре!
Много добре се справи момичето, а интериорът е предстоящ, но си личи, че интелигентен човек го прави!

# 2 883
В Мишлен ресторантите, точто такива чинийки с "капчици", "топченца" и неописуеми нещица има, на които нито името може да се разбере, нито съдържимото. Те са хапчица баш Simple Smile. И така много и няколко, между main dishes Simple Smile. Не се очаква наяждане. Просто презентират уменията на готвача, създават наслада за сетивата и радват клиента.

Аз се старая да балансирам нещата, и да не са пътуванията за сметка на очуканата тава, както и обратното. И дори не съм "звездна" Simple SmileSimple SmileSimple Smile. За баланса ми е думата.

И аз я харесвах, преди Стажантите и къртицата.

# 2 884
Просто не изглежда удобно за ползване - по-скоро да украсиш със сукуленти!

А лично за мен изглежда гнусно! Иначе можа да ги сготви тези неща.
Ако поведението й беше по-поносимо щях да я приема по-леко като готвач!

Браво на Камелия - няма грам поза, абсолютно позитивна спрямо Рут! Браво!
И макар, че й се случи подобно на нейната черупка надали ще й намали оценката!

# 2 885
Браво на Камелия - няма грам поза, абсолютно позитивна спрямо Рут! Браво!
И макар, че й се случи подобно на нейната черупка надали ще й намали оценката!
На мен пък и тя, и Мира ми се струват някак изкуствено приповдигнати още от самото начало на вечерта.

# 2 886
Доста им е горещо, като гледам как са лъснали.....А Камелия си вее със салфетка.

# 2 887
Изводът е, че хайлайфа трябва по-често да посещава стоматолог, то всичките изпочупиха зъби и пломби в тоя формат.

Горещо е, вчера при Камелия Мира се беше препотила доста.

# 2 888
  • София
Рут май ще спечели, щото няма повече от 40 точки.Даде си деветката на Воче и сега ще спечели.

# 2 889
40т. ли получи?

# 2 890
Аз имам малко предимство - не съм гледала Рут в други реалити формати, нямам предишно мнение за нея.

Не я харесвам като певица, в няколко музикални предавания съм я гледала, където не винаги съм я одобрявала, но тук няма какво да кажа за нея. Не ме дразни като поведение, не я намирам за претенциозна, много ме изненада и ми хареса как се представи като готвач и домакиня.

# 2 891
Да не им забраняват да си включват климатиците, а?

# 2 892
# 2 893
  • София
Браво, Рут много добре се представи. Всичко изглеждаше много апетитно. Това пюре и аз бих го пробвала, някой запомни ли рецептата?

# 2 894
В Мира изглежда да прекарват добре, така че би могла и да е Мира  Peace.
Въпреки, че безкрайно харесвам Воче, и аз мисля, че прекали с яденето. Не се прави така. Ясно е, че го направи, за да покаже умения, но ако трябва да сравнявам балансираност, при Рут беше по-добре, с всичките ми потреси от кухнята, в която ги сготви  hahaha

Аааа да и аз мисля да спретна пюрето, ще ходя да го гледам този епизод, като го пуснат, заради него.

Общи условия

Активация на акаунт