Черешката на тортата - сезон 7, тема 2

• 395 389
  • 3 158
  •   1
Отговори
# 2 865
Е, не! Надмина кака Лара по обстановка, маса и столове!

# 2 866
  • Sofia
Новодомка е,ще се обзаведе....добре се справя,учудващо за мен Thinking

# 2 867
  • София
http://hotarena.net/domyt-na-kyrticata-rut-e-lubovno-gnezdo-ot-s … n-dom-snimkivideo
Този ли е апартамента?Май не.Това май е предишния.

# 2 868
Не знам за какви претенции говорим, Рут не се прави, че има много пари или живее ултра луксозно, бентлита, шанели. Много пътува, за това също се изискват пари и е доста млада, работи, излага се по риалитита, няма богато гадже, явно не е супер богата.

Знам, че е много мразена и дори и в замък да беше, пак щеше да има, глей я па та'а.  Joy И аз съм така някой като ми е трън в очите.

# 2 869
Точно влизам да кажа, че това си е свещник, и тя си го призна..
Не ми харесва да ми сервират в свещник ..нехигиенични са - как ли бърка вътре да ги измие..

# 2 870
Айде още една пломба Grinning

# 2 871
За претенциите, наблюдавани от мен в Къртицата и Звездни стажанти. Peace

# 2 872
+1

# 2 873
Гледала съм я, не си спомням претенции от гледна точка на показност и имане. По-скоро си мисли, че от всичко разбира и всичко може, което далеч не е така, естествено.

# 2 874
Ако наистина ордьовър е в свещник ще повъррна.

# 2 875
Това пюре ще го пробвам още утре - много интересно звучеше.

Ама защо си мислите, че след като оригиналното предназначение на стъклените неща е свещник, то в тях непременно са горяли свещи и има остатъци от восък. На мен пък би ми било интересно да се използват не точно по предназначение - никога не би ми хрумнало, но е интересна идея. Мият се като всички дълбоки съдове.

# 2 876
Нещо изгоряло ми се вижда това месо.

# 2 877
Това пюре ще го пробвам още утре - много интересно звучеше.

Ама защо си мислите, че след като оригиналното предназначение на стъклените неща е свещник, то в тях непременно са горяли свещи и има остатъци от восък. На мен пък би ми било интересно да се използват не точно по предназначение - никога не би ми хрумнало, но е интересна идея. Мият се като всички дълбоки съдове.
И от тоя свещник какво ще изядеш една хапка?

# 2 878
Яденето изглежда вкусно. Очевидно може да готви, и на мен ми хареса как изглеждаше месото.

Когато човек има претенции, като цяло, показва надменост, неуважение, пренежбрежение към хората около него, някак го свързвам с наличие на стандарт във всичко. Не веднъж съм виждала хора, които ще си купят скъпа кола, скъп телефон, вещ, която да показва стандарт "вижте ме", ще парадират с това и ще ръсят претенциозност, а ще пекат в очукани тави, смотана посуда, на мушама и от сорта. Това си е моето виждане по темата. Не очаквам, да имаш същото. Още повече, че харесвам как пее, но не харесвам поведението й и мога да ги разграничавам.

Има и такива коледни играчки и  висулки наричани атриуми, в които се слагат сукуленти, растенийца, по-големи и по-малки. На мен идеята ми допада. Не ги намирам гнусни, още повече, че и аз считам, че не е нужно да са били пълни със свещи преди това Simple Smile.

# 2 879
  • Пловдив
Това месо соло ли е сервирано? Някакви зелении поне за декорация няма ли? Така е малко като: "Ето ви мръвка...плюскайте" ...

Общи условия

Активация на акаунт