Черешката на тортата - сезон 7, тема 2

• 395 047
  • 3 158
  •   1
Отговори
# 3 030
  • София
Воче капризничи, без да знае,че Рут вече я поряза.А Рут капризничи, за да се застрахова.

# 3 031
  • София
Мира готви висока кухня. Другите мадами май й завидяха...
Такова меню не се яде навсякъде - много ми хареса. Не зная как е изпълнено, обаче.

# 3 032
  • София
Първото гуакамоле, което ядох беше направено от готвач американец и беше с белена краставица на ситни кубчета, освен останалите задължителни атрибути, разбира се. Много ми хареса и след като започнах да го приготвям вкъщи и минах през разни рецепти за гуакамоле от книги, сайтове и ресторанти за мен това с краставицата си е фаворит!  newsm78

# 3 033
Вочева... знаех си, че мълчанието й на масата е лошо за октопода с картофи.

# 3 034
Вочева... знаех си, че мълчанието й на масата е лошо за октопода с картофи.
Хахаха да.  Laughing Laughing

# 3 035
Момчетата само нямат претенции.

# 3 036
И аз усещам завист във Воче и Рут за оригиналността на Мира. Като на мен също ми се струва, че някак усетиха, високата топка и се спекоха. А поведението на Воче е, като поведението на Дичо, на нейната вечеря преди време... не очаквах от нея.
Разбира се, че може вкусът да не е техния, да не е направено вкусно, но остава някак кофти усещане в мен коментарът им и физиономиите разкривени.

# 3 037
Явно те си мислят, че Мира ще ги победи и я режат ...

# 3 038
Май Рут ще спечели като им чух коментарите на нея и Воче.....

Peace

# 3 039
  • София
Хайде пак да защитя Вочева  Joy  Ами ако нещо наистина не ти харесва, какво, да се напънеш и да изиграеш възхищение ли? И наистина ли всичко приготвено от всеки е страхотно... ами, не! Thinking

# 3 040
  • София
Аз също не харесвам студена супа със сметана, правих един път, е стоплих я после да не се хвърля.  Laughing

# 3 041

Моля ви да изхейтите роклето на Рути, доста е грозно.

Мога да изхейтя облеклото й през цялата седмица,ужасно неадекватно и безвкусно се облича,а прическата й (ако изобщо можем да говорим за такава) е в унисон с дрехите и като цяло преди изглеждаше далеч по-добре.

# 3 042
  • София
Воче за съжаление не е професионална готвачка - колкото и да й е тъжно.
Мира също не е, но ползва услугите на професионалист и аз съм очарована от това, което сервира. Наистина не е за всеки вкус, това е храна за наслада и очарование. Добре сервира и презентира. Браво на Мира! Направо ми скри шапката, не очаквах това от нея.

# 3 043
Със сигурност, Воче разбира и има сетива за вкус. В това спор няма. Но чак пък толкоз почти всичко да е гадно  Thinking, при положение, че симпатизирам принципно на Воче, а не на Мира....

За мен презентирането и менюто тази вечер беше най-добро за седмицата. За вкуса, само мога да гадая.

# 3 044
Рут е най-гадната, на нея и като й харесва, пак казва, че не й харесва, докато Воче като казва, че същото нещо не й харесва и е направо гадно, тя е честна.

Общи условия

Активация на акаунт