Черешката на тортата - сезон 7, тема 2

• 394 056
  • 3 158
  •   1
Отговори
# 840
Явор да търка билетчета от националната лотария. Току виж спечелил апартамент или кило злато.  Mr. Green

Не ме кефят крайностите във вечерите. Калина брутална простотия и изхвърляне, Явор постно като сиромах...  Tired

п.с. Име: Мунчо Панония...  hahaha

# 841
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Остава да видим как ядат от кучешки купички на пода ! Mr. Green
Име: Забриски Цанков...хи хи.... Joy

# 842
Явор показа, че може да готви колкото да не умре от глад и че не уважава нито гостите си, нито предаването, нито почитателите си, които са го гледали ...

Последна редакция: ср, 29 юни 2016, 21:22 от gold__

# 843
Скрит текст:
Бети Георги Димитров съм аз  Laughing

Явор бая изцепки имаше - липсата на салфетки, десертът беше ужас, овкуси салатите на обяд, представям си какви са били вечерта. Обаче пък сам приготви всичко, без чужда помощ.
Да видим фрау Шмайзер с великите претенции какво ще спретне.  chef

# 844
  • I Love You 3000
Колко взе Явор, че не догледах?

# 845
31 т. за Яворчо.

# 846
  • somewhere near the sea
Ама вие още ли се потрисате? Всички реалита в България залагат на скандала и жълтото.Пари му трябват на момчето. Друг си прави реклама, Анита е закъсала с финансите, само Ваня е сложен там за потенциален печеливш.

# 847
Рових в нета, но никъде откривам каква е възрастта на г- жа Снайпер?
Заинтригува ме като има дъщеря на 24 г, но не изглежда на 50, та това мен ме наведе на мисълта, че може да раждала като от малцинствата...

28г е родила ..била е участничка във филми за възрастни Wink в Щатите и така е заделила пари
Няма как да е вярно....родила е още в България а 90-те е имала кафене в един от кварталите на Варна. Преди това е била сервитьорка в известна Варненска кръчма. Предполагам е родена след 1970.

Последна редакция: ср, 29 юни 2016, 21:44 от Titina

# 848
Как да не изглежда на 50? Точно на толкова си изглежда!

# 849
  • somewhere near the sea
Рових в нета, но никъде откривам каква е възрастта на г- жа Снайпер?
Заинтригува ме като има дъщеря на 24 г, но не изглежда на 50, та това мен ме наведе на мисълта, че може да раждала като от малцинствата...

28г е родила ..била е участничка във филми за възрастни Wink в Щатите и така е заделила пари
Няма как да е вярно....родила е още в България а 90-те е имала кафене в един от кварталите на Варна. Преди това е била сервитьорка в известна Варненска кръчма. Предполагам е родена след 1970.
Анита е 52 годишна

# 850
Как да не изглежда на 50? Точно на толкова си изглежда!

Според мен са малко отгоре. Ако тя самата казва, че е на 50 - значи слагайте смело поне още 5-10 години.  Laughing

Сите кифли инвестирали в цици и джуки, а май не са си погледнали носовете още и там е мазало  - този на Шмайзер е като патладжан, на Калина като картофче - нова реколта, а Моника е с някакъв по-дребен зеленчук - корнишонче може би? То верно, че ринопластиката е скъпа, ама изтръскайте им джобовете на тия "спонсори" деее ...   Mr. Green
Мъжът ми твърди, че всички така трябвало  да  "готвят" - в къщите си без да ни забаламосват с ресторанти и гост-готвачи и да се преструват, че са нещо различно, а аз му разправям, че Явор също се прави, че не се прави Laughing  ... нали е актьор все пак.  Ако е без сценарий пак естествено му се получи - това с опитването на салатата,  после хавлията върху пържолите - много задушевно беше  Mr. Green

бтв. Тара Тринити ..   Mr. Green Laughing

# 851
Мисля, че Моника е дялкана в носа. Аз на стари нейни снимки изобщо не мога да кажа, че е същото същество, тотална смяна на самоличността е при нея.

# 852
 Banshee, Моника е с ринопластика Peace, неуспешна Mr. Green

http://trafficnews.bg/news.php?id=17527

# 853
  • София
Струва ми се, че Моника се оправя в кухнята. Не, че може да готви сто неща, може няколко, което е напълно достатъчно.

Едва ли ще има по-хубава вечер от на Ваня. Той ли води засега в класирането?

# 854
  • София
Другата седмица ще продължи ли предаването?

Общи условия

Активация на акаунт