Черешката на тортата - сезон 7, тема 2

• 393 973
  • 3 158
  •   1
Отговори
# 900
Не знам каква, ама някаква много смешна беше, още снощи я чух. Бисери. Joy

В промото за довечера Моника казва: "Трябва да го направим на ????-генна смес." Та каква дума измисли?

# 901
Май искаше да каже хомогенна смес, ама нещо го сджвака Laughing

# 902
  • Sofia
Действа ми приспиващо като я гледам и слушам... Tired

# 903
Домогенна смес. Книги четяла...
Жал ми е, че няма ток обаче, това е много кофти тръпка.

# 904
  • Пловдив
Чудя се какви са тия "мъже" най-добри приятели, дето ще си зарежат работата, примерно, да пърхат около една такава красавица и да правят с нея чийзкейк  ooooh!
Иначе това момиче е отчайващо глупаво! Съжалявам, че трябва да го кажа, защото много се старая да не хейтвам, но е така.  #Crazy Миксер на батерии  bowuu

# 905
Баш ДОМОгенна си каза, като не беше сдъвкано или случайно, а така си мисли, че се казва!  ooooh! Една колежка упорито казва "гНетаво" (за тесто), вместо "глетаво".

# 906
Камерата не трябва да снима лицето на Моника в близък план newsm43

# 907
  • София
Сама си поръчала рози, сама си ги приема... Joy Joy Joy

# 908
Баба ми (Бог да я прости Confused), ако я види тази как точи корите и ще се обърне в гроба ...
Боже мили - тя правила баници и то много пъти  newsm78  - така , ако разточва ще и трябва около седмица, за да направи една баница - кого си мислят, че лъжат не разбирам?  Shocked Иначе само защото котьото  много ми харесва  и май ще пробвам  да ѝ  простя измамите с баниците  Laughing
 Анита: Тази вечер съм склонна да ям всичко ...  (бе ти по-принцип си така како Mr. Green)

# 909
Камерата не трябва да снима лицето на Моника в близък план newsm43

а тя и Калина не трябва да снима  Mr. Green

Мониката поне си готви  Peace

# 910
  • Пловдив
Корите за баница бяха с диаметър най-много 30 см.  Съмнявам се колко й се е получила.

# 911
В тавата изглежда добре баницата. Малко ми прилича на месеница на мен.

# 912
Вечерята й е мн прилична и приятна на фона на отминалите до момента.

# 913

нещо такова, тестото и беше с мая. Бухнала и изпечена си е  Peace
Все си мислех, че косата и мърлявия вид на Явор ме е дразнил преди. В грешка съм.

# 914

Факт е, че тя започн нещо, ама кой я е направил или довършил е пълна мистерия  Wink

Пък Шмайзер и мърляча Бахаров  с големи претенции за аранжировката на основното: Миии ... това лукче върху хлебче   бтв. Канапе се нарича хлебчето под нещо си в чинийката. Милите.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт