Черешката на тортата - сезон 7, тема 2

• 393 989
  • 3 158
  •   1
Отговори
# 885
Къде може да се гледа вечерята при Славчо Пеев?
Не знам, наскоро търсих клипове от стари Черешки и установих, че почти всичко е свалено от платформите за видеосподеляне, дори от сайта на Нова.

# 886
Аз нямам спомен какво сготви Славчо Пеев. Помня само, че ми стана много жал за него, възрастен и самотен в едно малко, старо апартаментче.  Sad

# 887
  • Sofia
Той не живееше ли в Кипър? И рядко май си идва в БГ...Сготвил е 6 ястия,сам,и нямам спомен да е било мърляво...за сам мъж добре се справи http://www.kulinarno.bg/recepta/%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1%88%D … 0%BE%D0%BD-2-8694

# 888
Миш-маш и пържоли... висота. smile3533

Следващата седмица искам Кичка, тя участвала ли е досега? newsm18

# 889
  • ВАРНА
На Явор, че не му пука - не му пука. Но само аз ли си мисля, че ако беше в една по-различна компания, щеше да се постарае повече?
Смятам, че някои неща бяха съвсем умишлено - липсата на салфетки, овкусяването на салатите по-рано, както и десерта (все ми на ума, че не можеше да прибяга до магазина за едни нормални салфетки или че не можа да забърка нещо елементарно, но вкусно за десерт).. Един вид едно такова пренебрежително "дреме ми за тия кифли".

Ето това си помислих и аз снощи. Заради обкръжението беше и това пренебрежително отношение.

Нищо общо с кифлите в предаването няма мърлявото му отношение.  Чисто и просто си е такъв.   Мърляв любител на тревицата!  И си мисли че като си покаже мърлявщината - какъвто е в живота - е голям!

И въобще не е толкова беден. 

# 890
  • Варна
Не знам, дали е коментирано назад, но имам чувството, че Явор непрекъснато е или пиян, или напушен. Някак завалва като говори и е приповдигнато нахилен, лигав. Разочарова ме това негово участие.

# 891
Аз нямам спомен какво сготви Славчо Пеев. Помня само, че ми стана много жал за него, възрастен и самотен в едно малко, старо апартаментче.  Sad
Миш-маш,това беше едно от нещата

# 892
Ако не греша пълни чушки newsm78

# 893
Напишете в За-мунда, черешката на тортата. Има с Николета Лозанова, мисля че ще е забавно
 Laughing

Свалям го да го гледам

А иначе Явор беше  Sick не съм претенциозна, но това беше лишено от елементарна култура и хигиена.

# 894
  • somewhere near the sea
Менюто на Славчо Пеев:
1. Миш-маш със зеленчуци.
2. Още едно предястие със зеленчуци.
3. Сарми с месо, ориз и кисело зеле.
4. Печени свински пържоли.
5. За лек десерт - желирани плодове.
6. За по-тежък - сладка баница.
Какво не му харесвате на човека?

# 895
Аха, добре изглежда.

# 896
Странно наименование на първото ястие е посочил, че то има ли миш-маш без зеленчуци?! Ми не ми харесва на мен менюто, човекът пък съвсем, ама това е друга тема. Mr. Green
Адвокатствам на Явор про боно, хахаха. От неговите манджурляци бих яла пържола и таратор, стига толкоз. Шопска също бих яла, ама не на супа. Нищо, то от опит се учи човек като е аджамия. И аз съм правила предварително салати като бях малка, видях че дори и аз не мога да си ги ям, па се светнах да ги правя последни или поне да не ги овкусявам предварително.
Е, го е, Манчев па вчера разбра, че пържоли се пекат в прясно мляко... все има какво да научиш. Twisted Evil

# 897
Много рядко гледам предаването и за зла участ снощи го улучих. Възприемала съм предаването не като готварско, а като възможност да се запознаем виртуално с тези, които се подвизават в публичното пространство. Животът е несправедлив към Бахаров. Като актьор е талантлив колкото плажните ми чехли, а в ежедневието се оказа средно статистическо прасе. 

# 898
  • София
Много рядко гледам предаването и за зла участ снощи го улучих. Възприемала съм предаването не като готварско, а като възможност да се запознаем виртуално с тези, които се подвизават в публичното пространство. Животът е несправедлив към Бахаров. Като актьор е талантлив колкото плажните ми чехли, а в ежедневието се оказа средно статистическо прасе. 
Определението на Барахов -е направо  smile3501в десетката!

# 899
  • somewhere near the sea
В промото за довечера Моника казва: "Трябва да го направим на ????-генна смес." Та каква дума измисли?
Дали думата "хомогенна" ѝ е убягнала?

edit: домогенна е нейната дума

Последна редакция: чт, 30 юни 2016, 20:01 от Marsia

Общи условия

Активация на акаунт