Черешката на тортата - сезон 7, тема 2

• 395 127
  • 3 158
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Момичето наистина се постара, но според Дамян е готвила по-зле от Сотиров... явно обича гризини...  Mr. Green

# 76
  • Mediterraneo
И аз гледам предаването  Wink

Линдарева е извън всякакъв коментар. Нито готви, нито за компания става, даже и красива не е( може би е била, гледайки старите й снимки в дома на бабата), въпреки че твърди обратното! За 2 ст. няма никой в главата й, горкичката!

Бонка ми е симпатична, ама да не си отваря устата. Да видим утре какви ще ги сготви.

Неински никога не съм я харесвала, но вечерята й беше ок.

# 77
Мисля си, че Сотиров ще е победител тази седмица. Той води, а не ми се вярва Бони и Дамян да получат максимален резултат...

На Весела ми хареса десерта, бих го опитала. А Линдарева и Бони са зле... Stop

# 78
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Весела се постара и всичко бих опитала....Чисто , по детски накак....Много мило...Само месцето изглеждаше някак сухичко...Преди да го Фърля във фурната щях да го ''удавя'' в червено вино и на 170 за около 1 час... Peace

# 79
  • София
Весела се постара и всичко бих опитала....Чисто , по детски накак....Много мило...Само месцето изглеждаше някак сухичко...Преди да го Фърля във фурната щях да го ''удавя'' в червено вино и на 170 за около 1 час... Peace

За съжаление свинско филе, за да не стане сухо, трябва да се пече на фурна само с майонеза или сметана - с други думи, сосът трябва да е гъст. Което компенсира това, че е филе от калорична гледна точка. Следователно, за хубави пържолки на фурна, е необходимо месото да е шарено и тогава го "давете" в каквото си щете - все ще се получи. chef

# 80

Тя го беше мариновала предварително  Peace, може да е прекалила с печенето, но аз бих вкусила нейните, а не ония кървавите от МШ  Sick Никак не я разбирам тая модерна кухня Confused

# 81
  • Mediterraneo
Мисля си, че Сотиров ще е победител тази седмица. Той води, а не ми се вярва Бони и Дамян да получат максимален резултат...

Той ще е  Peace Все пак той дава ниски оценки, т.е. ще участва в оценяването докрая.

# 82
  • До морето
Сотиров и той какви дърти мурафети прилага.....уж приятели, уж всичко много хубаво, цяла вечер се прехласва и накрая 8!

# 83
  • София

За съжаление свинско филе, за да не стане сухо, трябва да се пече на фурна само с майонеза или сметана - с други думи, сосът трябва да е гъст. Което компенсира това, че е филе от калорична гледна точка. Следователно, за хубави пържолки на фурна, е необходимо месото да е шарено и тогава го "давете" в каквото си щете - все ще се получи. chef
Peace
А най-добре да е вратленце...  Joy

# 84
  • София
Сотиров и той какви дърти мурафети прилага.....уж приятели, уж всичко много хубаво, цяла вечер се прехласва и накрая 8!
Ха! Него съм го пропуснала...  newsm78 Сигурно пази десетките за Бонка...  Joy

# 85
Хареса ми Весела.   Видя се де е цигулка, де е гъдулка ... и де е циганското дайре.  Mr. Green
А и кой не обича рози?  Wink   Айде не се правете, че ... бе, да - кичозно е малко, ама някак симпатично и уютно се получава в крайна сметка. Бюстието ѝ не ми се видя прекалено - деколтето на Екимова ми изглеждаше много по-вулгарно (не знам защо), а Весела има много хубав бюст и ръце - изглежда много добре, а и на вечерята тоалетът ѝ беше много стилен.
Храната предполагам, че също  би ми харесала, а за свинското един сос грейви оправя нещата...  Аз и сухо го ям - нямам проблеми с мръвките.  Laughing

# 86
Винаги съм била предубедена спрямо Весела, но истината е, че тя е на светлинни години пред останалите кухи лейки.

# 87
  • Край ''синьосиньото синьо море''

Тя го беше мариновала предварително  Peace, може да е прекалила с печенето, но аз бих вкусила нейните, а не ония кървавите от МШ  Sick Никак не я разбирам тая модерна кухня Confused

Разбира се, че е най-добре месото да е ''пъстро''...Ама тя го беше ''наложила'' с доста зехтин и краве масло...Така че прецених...че малко вино ще оправи нещата....Накрая като се редуцира виното едно грейви отгоре на месцето и готово Grinning Grinning Grinning Grinning  Peace
А кървищата на намсикоя кухня......Брррррр!!!!! Twisted Evil

# 88
Хубава беше вечерта на Весела. Менюто беше балансирано, приятно, вкусно и леко, без претенции и фасони (е, похвали се с благородника, ама то човещинка Laughing), направи си всичко сама, масата беше хубава, гостите видимо добре си хапнаха и останаха доволни от гостуването. Малко повечко стоеше около печката май, но явно искаше всичко да е съвсем току-що приготвено. А и къщата й не е голяма, така че не ги беше зарязала съвсем.
Хареса ми и къщата й, макар да не харесвам розово и рози много-много.
И самата домакиня се оказа мило момиче.
Дори Бони днес не ме дразнеше толкова, по-скоро ди-джеят ми лазеше по нервите.
Коментарите зад кадър и тези на Манчев взеха много да изтъпяват. Като нямат какво да кажат интересно, да си траят по-добре.
Ниско я оцениха, особено мъжете.

Защо всички жени бяха с таково бледо червило? Това ли е най-модерното сега?

# 89
Весела се представи мило и със стил. Чак не мога да повярвам, че се разминахме без авокадо и рукола. Нормална, вкусна храна, ненатрапчиво поведение, леко продължи захапването с Бони, но великодушно се прежали да пее с нея ако 1...2...3...4... Колкото до пеенето и , не я виждам да издържи цяла оперна постановка.
Дамян си мисли, че е интересен и "пързаля' Бони, но държанието му е грубиянско. Като показваш колко е "семпла " тя, това не те прави теб по-извисен. А Ники ме изненада с ниската оценка , наистина ли си  мисли, че се е справил по-добре ? просто беше първи и обстановката ги замая.
И аз гледах Линдарева и се чудих какво привлича богатите чичковци към нея. Дали заради грима, но изглеждаше повече мъжествена, отколкото красива  и нежна.
Бони ще ни изненада, има вид на вряля и кипяла в кухнята , ама без пилешко и свинско остана само другият любим национален продукт - сьомгата Joy

Общи условия

Активация на акаунт