Черешката на тортата - сезон 7, тема 2

• 394 068
  • 3 158
  •   1
Отговори
# 645
Имам блед спомен, че Анита е участвала преди време, беше показала дъщеря си и коментарите в темата бяха много положителни, за дъщерята.
Към всичките участнички от бъдещата седмица съм с негативно отношение. А момчетата и двете ми допадат, особено Ваня.

# 646
  • Sofia
Участвала е в Мис Пепеляшка

# 647

Да, сега и аз си спомних - показа си колекцията от гащи Laughing

# 648
  • I Love You 3000
Мале другата седмица какви са ги събрали ooooh! ooooh! ooooh! Фенка съм на Сървайвър и особено на Ваня. Явор Бахаров е страхотен актьор (като брат си Laughing ). Само тях ще гледам, май. Но като гледам и тука искат да заформят скандал. Защото тази Калина беше попаднала в някаква схватка с Явор. Преследваше го с "Папараците" на Николета , той я хвана и станаха някакви патаклами там. Телефони се чупеха и т.н. Как може да го сложат с тези маймуни?! Кой му е продуцент на шоуто тази година? Тези похвати са в стила на Н. Тупарев (на Брадъра).

# 649

Да, сега и аз си спомних - показа си колекцията от гащи Laughing
Забравя ли се? И спалнята ВерсачИИИИИ. hahaha

# 650
Ох, веждите на Моника ме разсмяха. Имаше по едно време мода да са по - дебели, ама чак пък толкоз  #Crazy
Анита Мейзер и аз я бях гледала в Мис Пепеляшка и имам някакъв спомен, че останах с не лошо мнение за поведението ѝ, но ми е доста нелицеприятна...
Явор Бахаров съм го гледала в Стъклен дом, после имаше някакви снимки с Рут Колева и Радина...и едни с*ирки...
Калина последно в биг брадър я гледах...имаше лигаво поведение и твърде големи устни.
Ваня Джеферович...разбрах, че е участвал в Сървайвър, но аз не съм го гледала, гледах го във Вип брадър, изглеждаше кротък, добричък, след като излезе то къщата беше интересен по скоро със семейството си, че има хубава жена и 2 деца и се е преместил да живее в БГ...
За сега нямам любимец от тези изброените...може би Анита ще бъде най - интересна.

# 651
Анита не блести с интелект, леко шокира с външен вид, но пък според мен не е лош човек, интересна е и много колоритна.
Моника и Калина, явно са следващите след Златка и Лили, които искат да лъскат имидж. Струва ми се, че чрез формата се опитват да избягат от образите си на силиконови елитни бръмчалки, но уви. Със сигурност тези момичета не готвят. Евала само на Златка, че се беше подготвила и консултирала предварително, беше запомнила кое как и си сготви сама.

# 652
  • София
Скрит текст:
А, молА ти сЪ, Лили също готви с ръкавици. ШИ я Убидиш.  Laughing
Е как в седмицата с Ирина Флорин и Дичо, готвиха с ръкавици.

Ау, забравила съм, простете.  Laughing Даже сега като го каза, пак не си спомням, но може би защото го гледах отгоре-отгоре.  Blush
Флоринчето и то готви някакви петли даже  Laughing  Бе, какво са луднали по тези мъжки кокошки всички!!! Това да не е новата сьоНга ?А?

Третата жена е също от предишно реалити на Нова- Калина Паскалева. Заедно със Златка(русата) участваха в "Островът на изкушенията"

Да простакесата, която изкорени ( е не със собствените си ръце) японските вишни пред Кемпински и после се обясняваше, че в модерните столици е модерно някакви си арт инсталации на метални дръвчета с китайски лампички, а вишните уж били на топло място в оранжерия и за пролетта ще ги изкарат. Да, ама не. Всичко до което се докосне Ветко и придворни се опростачва. Освен тая джука да сготви салата с цвят от японска вишна ... де да знам.   newsm78

# 653
  • София
Калина напоследък се изживява като журналист и писател. Издаде книга "Дневника на една к..ва", която описва част от предишния й живот.

# 654
# 655
  • ту тук, ту там
Аз не разбрах какво общо има Калина с Ветко и с японските вишни?  newsm78

# 656
Аз не разбрах какво общо има Калина с Ветко и с японските вишни?  newsm78
Да тъкмо и аз това щях да питам. Чета звездните компромати , но явно нещо съм изтървала. Thinking

# 657
  • София
Аз не разбрах какво общо има Калина с Ветко и с японските вишни?  newsm78
Да тъкмо и аз това щях да питам. Чета звездните компромати , но явно нещо съм изтървала. Thinking

http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/sveteshti-ovoshki-razbun … stolicata-6046623

То в "Звездните.." освен, коя как се е облякАла, натокала и модел кола май нищо по-така не се споменава  Grinning

# 658
  • ту тук, ту там
Ааа, не знаех че Калина е "от управата на хотела"!

# 659
  • София
Ааа, не знаех че Калина е "от управата на хотела"!
Е, как момичето има всички дадености  Mr. Green Тя ми е малко тип Златка?Зара златотърсачка ама едно ниво по-нагоре в еволюцията. Ако не се лъжа освен в "Островът на изкушението", участва и в "Милионер търси съпруга"  Laughing бе ТВ-изяви да има, сакън да не забравят за нея.

Общи условия

Активация на акаунт