Черешката на тортата - сезон 7, тема 2

• 394 051
  • 3 158
  •   1
Отговори
# 705
-1000 от мен за тази вечер и вечеря.
Нито менюто,нито обстановката,нито женската част от компанията ми хареса.
Радвам се ,че свърши.
ПП Тъпо,по-тъпо,най-тъпо - Моника  ooooh!

# 706
  • I Love You 3000
Мислех си , че по просташка седмица от онази с Емануела не бях гледала. Тогава ми идеше да се пресегна през екрана и да "спася" Вензи. Но сега съм на път да се разплача за Явор и Ваня. Той Ваня поне се смее, но не мога да гледам Явор как страда. Сериозно ми се плаче!  newsm45

# 707
И мен ме кефи Ме(а?)йзер. Е, поне повече от другите..

Калина обаче е по - хубава от Моника. Моника мн е погрозняла!

# 708
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Отбор ''Жабешка уста''. Опорочи се идеята на предаването.Превърна се в справочник за добри ресторанти и готвачи. Sick Спомням си как Дим Дуков направи шкембе чорба...а Славчо Пеев ги покани в скромния си апртамент и сготви човека каквото можа... Tired
От чупки и фасони писнА на зрителЕте...Добра идея провалена от парвенющината, най-вече на продуцентИтИ Naughty
Що си мислят, че тъпо ще гледаме тая гнус и няма да ги ''нахраним'' както каза Бахаров.... ooooh! newsm48

# 709
  • София
Изключително тегава и тежка вечеря.

# 710
И мен ме кефи Ме(а?)йзер. Е, поне повече от другите..

Калина обаче е по - хубава от Моника. Моника мн е погрозняла!
Прилича на жената котка

# 711
Изключителна лигавщина тая вечер. Не знам с каква цел беше поканена тая девойка. Страх я било от от тигани и олио.
Бе я сиктир!
Ми кво търсиш тогава в кулинарно предаване?
Ядосах се съвсем сериозно. Гледам това предаване от години, откакто го има на екран като Перфектната вечеря по Вокс в Германия. Е те такава простотия не бях виждала до сега.
Думи нямам, наистина.

# 712
  • София
Аз съм потресена и безмълвна!  Shocked То бива простотия, бива, ама това прсто беше някакво безумие. Crazy
Женската част от компанията е престъпно тъпа, дори не мога да преценя коя е най-зле.  Crazy
За мен този епизод беше откровена обида към драгия зрител.  Naughty

# 713
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Дотук само цъкам и се възмущавам като една свекърва.  ooooh!
Жените сааа ужасни просто, за моя изненада Анита ми е най-малко неприятна.

Признавам, че Анита и мен не ме подразни с нищо тази вечер.
Пиарката била гоЕма лиготия, едва я издържах.  Mr. Green
Моника тъпа ли е или това е някакъв нов начин за привличане на внимание...Мома била... hahaha
Гонеше някаква мисъл, ама дали я хванА .. newsm78 newsm78 newsm78
Тия двенките - Гъзарското и Капучиното са абсолютни простакеси.  tooth tooth tooth
Мъжката част - ами и  двамата не са ми  по вкуса, но поне за сега са поносими.
Чакам с нетърпение да дойде петък, че това не се търпи...а е само понеделник, уви!

Толкова големи балъци ли сме, че продуцентите така  се подиграват  с нас?
Прехвърлям се във фейса да усетя тамошната атмосферата... Rolling Eyes

# 714
Аз съм потресена и безмълвна!  Shocked То бива простотия, бива, ама това прсто беше някакво безумие. Crazy
Женската част от компанията е престъпно тъпа, дори не мога да преценя коя е най-зле.  Crazy
За мен този епизод беше откровена обида към драгия зрител.  Naughty

Моника, особено когато си загуби мисълта hahaha. А гласът зад кадър е във вихъра си, но и трите дами доста материал му дават за шеги. Моника във ВБ се хвалеше, че приятелят ѝ е мастит бизнесмен, собственик на верига аптеки, но явно я е зарязал, каза че е сама в момента.

# 715
Коконите явно са дошли само да напомнят за себе си и някой "бизнесмен" да се излъже. Ама са вече изхабена работа. Че и с претенции  Sick
Дано мъжката част отсрами тези същества в приготвянето на ястия

# 716
  • София
Моника, особено когато си загуби мисълта hahaha. А гласът зад кадър е във вихъра си, но и трите дами доста материал му дават за шеги. Моника във ВБ се хвалеше, че приятелят ѝ е мастит бизнесмен, собственик на верига аптеки, но явно я е зарязал, каза че е сама в момента.

Това съм го пропуснала, слава Богу.  Laughing Гласът зад кадър даже беше много мил, то как изобщо да го коменитраш това.... чудо.  Crazy

# 717
  • София
Аз съм потресена и безмълвна!  Shocked То бива простотия, бива, ама това прсто беше някакво безумие. Crazy
Женската част от компанията е престъпно тъпа, дори не мога да преценя коя е най-зле.  Crazy
За мен този епизод беше откровена обида към драгия зрител.  Naughty
+1

# 718
Както каза Манчев, такова лигавене никога е нямало. Ако съм на собствениците на хотела, тази ще види ПР през крив макарон.
Анита също е голямата преигравка.

# 719
На Калина гъзарската украса бяха 3 изкуствени цветенца като на циганска сватба.
 Не ми харесва, че не готвят в къщи, а с готвачите този сезон се оляха. До тук май само Ирините и Дичо бяха в домовете
 си. Предаването не прилича на себе си вече.

Общи условия

Активация на акаунт