Черешката на тортата - сезон 7, тема 2

• 394 061
  • 3 158
  •   1
Отговори
# 690
Тъпа работа, а явно трябва да мине за забавно. ooooh!  И това предаване го развалиха...

# 691
Аз пък друго се питам, от предаването канят всички наред, ами тези кухи лейки като си знаят възможностите що приемат? На какво разчитат?!? Нали все пак става дума за кулинарно предаване в което ти готвиш  Shocked
Това с банана беше.. черешката на тортата  ooooh!

# 692
Страх ме е от тигана. Say whaaaaat?! Mr. Green

# 693
То вярно не всеки може да готви, ама тя по-зле и от първокласник се справя. Беше ме страх като я гледах как реже с ножа.

Тя и като малко дете се държи. Как се омаца с шоколад

# 694
Жената си каза- мъж си търси  Joy Дано е суровояд, макар, че тя и домат не може да реже даже  Mr. Green

# 695
  • somewhere near the sea
Фейсбук ври от възмущение.

# 696
  • I Love You 3000
Питахме за какво са я поканили. Разговора в колата между участниците даде отговора!  Sick Sick Sick

# 697
Mанчев и на него му прикипя от лигавщини Joy Joy Joy

# 698
Питахме за какво са я поканили. Разговора в колата между участниците даде отговора!  Sick Sick Sick
Я раздуй, че покрай малкия не хващам всичко.

# 699

Явор Бахаров нападна екипа на "Папараци"

# 700
Калина поне няма 200 тона грим в/у себе си - това й го признавам. Едната е Моника, другата дама коя е?

# 701
  • I Love You 3000

Ами Явор си разказа за схватката с Калина пред театъра (където тя го причакваше с екип от папараци , той ги забеляза, отиде до тях , псуваха се и май някакви телефони се трошаха и т.н.).
Моника Валериева пък си разказа, как тази Калина изляла някаква "помия от мнение" на стената си относно Моника, без да я познава.
Та става ясно, че е поканена, за да вдига скандали , а не да покаже как я е страх от домата Mr. Green

# 702
  • somewhere near the sea
Калина поне няма 200 тона грим в/у себе си - това й го признавам. Едната е Моника, другата дама коя е?
Анита Мейзер- която бе решила, че е най-красивата омъжена жена и отиде да представя България на "Мисис Свят".Сама си беше платила таксата за участие. Всички агенции отричаха да са я пращали. Беше голям скандал.

Устните на всички жени са много зле, но тия на Калина са потресаващи. Седят на топка от едната страна.

# 703
  • Варна
Чудя се да гледам ли изобщо,едва издьржам тази Калина...Моника ми е антипатична,нещо има в нея,не мога да разбера какво точно,но страшно ме дразни !

# 704
  • София
Мейзер ме кефи!

Общи условия

Активация на акаунт