Черешката на тортата - сезон 7, тема 2

• 395 229
  • 3 158
  •   1
Отговори
# 675
 Shocked Shocked Shocked Аз съм в потрес... Калина, Моника... направо си глътнах граматиката.
Моника какво е направила със себе си?!? Скули, вежди, грим - WTF newsm78

# 676
  • Варна
Калина не може да готвииии....май до края ще гледаме помощника и...

# 677
Пфуу, кой ги кани тези? Един домат не може да нареже, че и я е страх да го свари  ooooh! Whistling

# 678
Kaкъв е смисълът на епизод като днешния? Лигавщините на някоя безмозъчна силиконка нито са интересни, нито рейтингови. Дори реклама на готвач/заведение не се получава...  Tired

# 679
  • somewhere near the sea
Олееее, егаси му и лиглата.... smile3513 newsm11
 Луди ли са продуцентите? За кво ги избират тия кухи лейки? Ама тая даже не е забавна- ще се пукне от претенции.
Разбрахме те, че не си сръчна в ръцете. Манчев, поне си трай- какво има да ѝ коментираш на тая.
Ша дигна кръвното ooooh!

# 680
В определен смисъл епизодът е направо обидно тъп. Лигавщини на килограм. Sick

# 681
За какво са я поканили Калина? Тя нищо неможе да направи... Готвача и казва какво и как да го направи, тя пита само, ами сега какво да правя, макар че трябва да е нейно менюто... Не съм очаквала, чак пък толкоз да е зле, нищо да неможе да направи... И спомена ми от ББ се оказа точно така - голяма лигла, чак дразни...  ooooh!

# 682
  • somewhere near the sea
В определен смисъл епизодът е направо обидно тъп. Лигавщини на килограм. Sick

Правят безплатна реклама на кухите лейки. Все пак гледаме и се ядосваме- това пак им помага на рейтинга. Я да ги зарежем.

# 683
Аз се забавлявам с коментарите на Манчев. Иначе и аз в отбора на потресените. Горките Бахаров и Джаферович, защо са им го причинили. ooooh!

# 684
Ей, големи сте завистници Laughing Жената е писателка, журналистка, няма време за разните му там манджи. Whistling

# 685
Едва ще изгледам епизода. Досега в Черешката май не е имало по-противен и по-лигав участник. Поне за мен.
Тази седмица ще я гледам само заради Явор и Ваня.

# 686
  • somewhere near the sea
Ей, големи сте завистници Laughing Жената е писателка, журналистка, няма време за разните му там манджи. Whistling
Нека си е доктор на науките ако ще. Няма работа в ТОВА шоу

# 687
Нека си е доктор на науките ако ще. Няма работа в ТОВА шоу

+10000  Peace

# 688
  • somewhere near the sea
Помощ си била повикала....Леле, леле.... Гъзария ще ни показва...Ми то какво друго може да покаже? Лувъра ли?

# 689
Толкова лигав участник май не е имало досега ooooh! Винаги са ме потрисали такива жени, които не могат да готвят и това им е голяма гордост Sick Щото видиш ли някои са много префинени, че да готвят.

Общи условия

Активация на акаунт