Черешката на тортата - сезон 7, тема 2

• 394 051
  • 3 158
  •   1
Отговори
# 720
Коконите явно са дошли само да напомнят за себе си и някой "бизнесмен" да се излъже. Ама са вече изхабена работа. Че и с претенции  Sick
Дано мъжката част отсрами тези същества в приготвянето на ястия
Е ,те тия бизнесмени Черешката ли гледат 😃

# 721
  • София
Аз тази седмица ще си спестя да гледам предаването, снощи само в края мернах Моника. Изглеждаше ужасно. И защо лявото й око е по-притворено от другото?  newsm78 Сякаш във ВБ не беше така.

# 722
  • Варна
Аз тази седмица ще си спестя да гледам предаването, снощи само в края мернах Моника. Изглеждаше ужасно. И защо лявото й око е по-притворено от другото?  newsm78 Сякаш във ВБ не беше така.
Сигурно при пластиката са дръпнали някъде повече Laughing Laughing Laughing

# 723
Снощи гледах 15 минути от втората половина на епизода, повече не можах. Коментарът ми за видяното е това:  Sick

# 724
Предвид кои са собствениците на хотела и кой го "менажира" не само гледат, ами сигурно се и кефят на пр-ката си, тя им е от близкото приятелско обкръжение, да не мислите, че се е явявала на интервю за тази позиция. Ха-ха.

# 725
  • Варна
Тя описва в книгата си как стават нещата,когато искаш да си на върха Mr. Green

# 726
Изгледах епизода с голяма мъка... Ужасни са ми и трите жени... То едни джуки, то едно чудо.... Явно съм някаква извратена, ама никак не са ми секси такива усти, оставят ме с впечатлението, че някой ги е пребил и са се надули... Как да е
Изобщо не разбрах какво търси тази Калина в това предаване...

# 727
Предвид кои са собствениците на хотела и кой го "менажира" не само гледат, ами сигурно се и кефят на пр-ката си, тя им е от близкото приятелско обкръжение, да не мислите, че се е явявала на интервю за тази позиция. Ха-ха.

А кой е този хотел?
Гледах през пръсти снощи и съм пропуснала тази важна информация.

Мнението ми преповтаря всичко написано тук. Отвратително!
А силиконките до една са с генерични физиономии, видоизменени от толкова процедури.
Наистина не става за гледане вече Черешката.

# 728
Мисля си, че Анита ще се представи добре в кухнята. Всъщност тя ми направи много добро впечатление в "Мис Пепеляшка"  Peace.

# 729
  • София

А кой е този хотел?
Гледах през пръсти снощи и съм пропуснала тази важна информация.

Мнението ми преповтаря всичко написано тук. Отвратително!
А силиконките до една са с генерични физиономии, видоизменени от толкова процедури.
Наистина не става за гледане вече Черешката.

Настоящ "Маринела, бивш Кемпински-Зографски, още по-бивш Японски  Laughing върни няколко страници там има и дискусия за япоснките вишни  Laughing Трябваше тази джучка да направи нещо фюжън , ма на не ме чете в бг-мама салатка с цвят японска вишна  Mr. Green

Или когато простакът се "опаричи"
http://e-zdravey.com/bg/istoriyata-na-yaponskiya-hotel-ot-postro … orenenite-vishni/

# 730
О, ясно.
Той и хотела, и собствениците му, подхождат напълно на "готвещата".

# 731
  • София
Японския хотел, вече не е това, което е било преди години и няма нищо общо с първоначалния му вид.
Интериора на хотела сега е толкова кичозен и отблъскваш, че не е истина.

# 732
  • София
Отвътре кич, а отвън ...  Mr. Green вярна е онази приказка, че човек може да излезе от селото, ама селото понякога не излиза от него. Миналата година си спомням, че имаше в двора на хотела някакви гъски и други пернати и много крякаха  Laughing Калина , защо не направи нещо с гъските вчера? Например  патица по пекински.

# 733
  • София
Ветко Арабаджиев собственика на хотела, е известен с кичозните си хотели. Такива са и в Пловдив. Снощи не издържах целия епизод и превключих на друга програма. Няма как да се издържи. Долнопробно е. Развалиха предаването. А го гледах с интерес, преди да насадят всички силиконови ..... да не споменавам какво.

# 734
Не гледах снощи, но от коментарите ви, разбирам , че няма и да гледам.
Тя не родена да готви.
Ето отговора на Калина във ФБ:

"Хахаха... Чета коментарите на зрителите относно участието ми тази вечер в Черешката на тортата.... Да, НЕ мога да готвя, нямам свободно време да се уча, честно казано нямам и желание, не ми е призвание, и не ме чакат вкъщи мъж и деца, а компютър, книги и много работа. Правя телевизия, а тя има за цел да ЗАБАВЛЯВА. Да, смея се, защото съм добър човек и нося розови очила 24/7. И да, много се старах - макар да бях в ролята на стажант. Можеше и да го изманипулирам, че всичко съм направила сама, но предпочетох да бъда истинска. Калина Паскалева не е родена да бъде домакиня и да върти манджи от сутрин до вечер. Когато трябва съм сериозна, но когато не - правя каквото си искам. Хора, бъдете малко по-широко скроени - животът е прекрасен, стига да знаете как да го живеете 😍😍"

Общи условия

Активация на акаунт