Черешката на тортата - сезон 7, тема 2

• 395 416
  • 3 158
  •   1
Отговори
# 795
  • Sofia
Как да не изглежда на 50?!
Колко и даваш?
Според мен е на 52-55+ дори  Thinking

# 796
  • София
Сегашните силиконки да видят по колежката си Мейзер, как ще изглеждат и те на стари години.

# 797
Майзер даже ми е по-симпатична от Моника.

# 798
Как да не изглежда на 50?!
Колко и даваш?
Според мен е на 52-55+ дори  Thinking

На мен да, Точно 50 й давам. Но снощи попитах мъжа ми и той: "Коя е тази? Според мен няма 40" #Crazy

# 799
  • Sofia
 Joy
а ММ и дава над 60+

# 800
Хаха моят мъж ме пита, коя е тая дъртата... за Анита. Аз имам накакъв спомен (незнам от къде), че е към 45+

# 801
Майзер се държи и говори като продавачка на зарзават на кооперативен пазар. Така и изглежда.
Другите два женски индивида се различават само по това, че едната си е повярвала малко повече.
Явор наистина изглеждаше напушен, ама то как да изтърпиш компанията - трябва ти нещо по-силно.
Футболистът е свеж, нетипично са гилдията.

# 802
Анита Мейзер от 10 години все ми изглежда на 50, та... не знам.
Но Калинчето, милото с тая джука е направо трагедия, това сам да си причиниш тая деформация и то при положение, че нямаше нужда, трябва да си доооста прост.
Понякога ми се иска да откъсна половината от веждАта на Моника и да я присадя на Калина, че нейните веждички пък са в другата крайност.

# 803
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
В нета пише, че е на 52 години Мейзер. На мен ми изглежда дори по-възрастна.  Rolling Eyes

# 804
  • I Love You 3000
Анита Мейзер от 10 години все ми изглежда на 50, та... не знам.
..........

Тя не се ли появи в пространството миналата година? Аз освен , че участвала на Мис Свят без никой да разбере, нищо не знам за нея. Не че ме и интересува де. Но като ти я пробутват за Вип Лице се чудиш: С какво е ВИП? От къде се взе ? Защо се появи? и такива подобни въпроси.
А и на тези Пепеляшки я мярнах. Аз не гледах цялото предаване , ами само в началото се бях спряла да видя, защото дадоха , че била от Варна. Само това знам. А тя от 10 години била във ВИП известните?!

Иначе от представянето и до тук - мен ми бие на Софка Маринова по простотия. Но при Софка е някак по - поносимо.

# 805
Ааааа не, тя си гравитира около Киро Скалата, АннДжи и подобни от доста време, са точно 10 години не знам дали я знам, но като нищо. Гледала съм дори неин клип, "музикален", в който се мята гола и повтаря като обезумяла нещо от сорта на "йесно, бамбино" или сходна тъпотия и това беше бая отдавна. А пък Гугъл какви прелестни нейни фотоси изкарва отпреди мисис-каквото-и-да-е, просто...  Sick

# 806
  • София
Едно време беше хубавa,не ми дава да публикувам, но в клюки могат да се намерят снимки.
свалих снимката, качих я на друго място.

# 807
  • somewhere near the sea
В нета пише, че е на 52 години Мейзер. На мен ми изглежда дори по-възрастна.  Rolling Eyes

Да, на 52 години е. Стара варненска бръмчалка.
Когато отишла с шестмесечна виза в Америка, станала сервитьорка и за половин година спестила 38000$
Някой ще ме светне ли как се спестяват толкова пари в такъв срок?

# 808
  • Sofia
На тази смимка изглежда направо хубава...сега е много амортизирана Wink

# 809

Да, на 52 години е. Стара варненска бръмчалка.
Толкова стара, че никой не си спомня за нея. Иначе много добре използва имената на убитите ъндерграунд представители, та никой да не може да я опровергае. Интересното е, че точно спрягания за покровител ми е съсед и дружка на гаджето ми тогава, и никога не е била в обкръжението му.

Общи условия

Активация на акаунт